slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
UPALITE ZVUČNIKE. SP, jul 2013 PowerPoint Presentation
Download Presentation
UPALITE ZVUČNIKE. SP, jul 2013

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 8
noel

UPALITE ZVUČNIKE. SP, jul 2013 - PowerPoint PPT Presentation

95 Views
Download Presentation
UPALITE ZVUČNIKE. SP, jul 2013
An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. UPALITE ZVUČNIKE. SP, jul 2013 SAVET 13 ROTŠILD, BRUS, KEVENDIŠ, DEMEDIČI, HANOVER, KRUP, ROKFELER, ROMANOV, SINKLER, VARBURG, VINDSOR, MEROVING, LI KOMITET 300 STRATEŠKE ORGANIZACIJE BILDERBERG GRUPA – TRILATERALNA KOMISIJA - CFR MASONSKE LOŽE I TAJNA DRUŠTVA (LOBANJA I KOSTI ) KONTROLA SVETSKIH FINANSIJA MMF – SVETSKA BANKA – CENTRALNE BANKE - B.I.S. – POREZI I KAMATE NEVIDLJIVA IMPERIJA KOJA VLADA SVETOM Rotšildi su bankari koji već dugo vladaju svetom. Sve što vidite preko medija je samo privid prave moći, TV show za zamajavanje širokih masa (svi političari sveta, razne međunarodne institucije, UN, MMF, Hag..) ; Pogledajte, sažeto, kako se priča razvijala kroz istoriju... KONTROLA SVETSKIH RESURSA KONTROLA SVETSKE POPULACIJE SVETSKO STANOVNIŠTVO, NIZAK STANDARD, POREZI, ŠIRENJE STRAHA

  2. 1811: Ističe licenca Rotšildove "Prve banke Sjedinjenih država“ , pa Kongres glasa protiv njenog obnavljanja. Nezadovoljni Nathan Mayer Rothschild izjavljuje: "Ili će se zahtev za obnavljanje licence odobriti ili će se SAD naći u najkatastrofalnijem ratu". SAD ne posustaje u svojoj odluci, pa Rotšild kaže: "Naučite te drske Amerikance lekciju. Vratite ih u stanje kolonije!“ 1812: Pomognuti novcem Rotšilda , Britanci objavljuju rat SAD-u. Plan je bio da se uzrokuje toliko veliko zaduženje SAD-a samim finansiranjem rata, da bi se Amerikanci definitivno morali predati Rotšildima, i obnoviti im licencu za rad banke ! 1815: Režirani rat Francuske i Engleske - i jedna od najvećih pljački u istoriji financijskog sistema; petorica braće Rotšild radili su na tome da zlatom snabdevaju i Wellingtonovu vojsku (pomoću Nathana u Engleskoj) i Napoleonovu vojsku (pomoću Jacoba u Francuskoj), te su tako počeli politiku financiranja obe ratne strane. Rotšildi vole ratove, jer su masovni generatori nerizičnog duga! Znajući pre svih ishod bitke kod Waterloo-a (pobeda engleza), manipulišu britanskim obveznicama na berzi i tako udvadesetostručuju bogatsvo, preuzevši tada Britansku ekonomiju.. Osniva se “Bank of England”. 1815. N. M. Rotšild izjavljuje: "Nije me briga koja je marioneta stavljena na tron Engleske da vlada carstvom nad kojim sunce nikada ne zalazi. Čovek koji kontroliše britanski novac ima kontrolu Britanskog Carstva, a taj čovek sam ja.” Nastavio se hvaliti time da je u 17 godina boravka u Engleskoj povećao svojih 20000 funti koje mu je dao otac za 2500 puta, na tadašnjih 50 000 000 funti. Rotšildi su takođe koristili svoju kontrolu nad "Bank of England" da zamene metodu slanja zlata od zemlje do zemlje, te su umesto toga koristili svojih 5 banaka u Evropi da uspostave sistem papirnatih dugova i kredita - što je zapravo današnji bankarski sistem. PERIOD DO KRAJA TOG VEKAJE TZV. "DOBA ROTŠILDA", I CENI SE DA SU UPRAVLJALI S POLA BOGATSTVA PLANETE !

  3. 1912: Rotšildi potapaju brod “Titanik” da bi se rešili konkurencije (opširnije: http://www.srbija.hostingsiteforfree.com/TITANIK.pps) tj. Da bi već sledeće 1913. god. Osnovali centralnu američku banku FED – koja je njihova privatna banka, sa ustavnim pravom da štampa novac “iz ničega” (klauzula “out of nothing”) i bez ikakvog upliva države u štampanje dolara (prepunog masonskih simbola) (detaljnije: http://srbija.hostingsiteforfree.com/DOLAR.pps). Raniji predsednici Linkoln i Džekson su likvidirani od strane Rotšilda jer su se protivili da centralna banka SAD bude njihovo privatno telo . To je datum početka “novog svetskog poretka” i osvajanje planete Rotšilda može da počne.. Prvi svetski rat 1914: Počinje 1. svetski rat. Nemački Rotšildi pozajmljuju novac Nemcima, britanski Britancima, francuski Francuzima. Rotšildi koriste vlasništvo nad novinskim agencijama (Wolff u Nemačkoj) da izmanipulišu želju za ratom, posebno kod Nemaca. Otad pa nadalje Rotšildi se retko pominju u medijima, jer ih poseduju; Šta je koren rastućeg tzv. “antisemitizma”, zašto se Jevreji mrze širom sveta – jer su Jevreji ili jer su bankari koji drže sva bitna mesta u ekonomiji jedne države ? Odgovor je jasan. “Antisemitizam” će Rotšildi kasnije iskoristiti kao svoje moćno političko oružje ! Kasnije će izdejstvovati da SAD uđu u rat, iako im to nije bilo u intresu..

  4. 1919: Rotšildi su bili jako ljuti na Ruse (od Berlinskog kongresa 1878), jer nisu bili spremni da im dopuste osnivanje centralne banke u Rusiji, pa su zbog toga poslali špijune da započnu crvenu revoluciju - koja je zapravo predstavljala preuzimanje Rusije od strane satanističke elite pod kontrolom Rotšilda (masonerija). Ovim jevrejskim špijunima (hazarskim Jevrejima) data su ruska imena prema drevnoj zavaravajućoj Aškenazi tradiciji, npr. Trocki je bio Bronstein. Te su grupe poslane širom Rusije da započnu nerede i pobune. Jevrejsko međunarodno izdanje "The Post-a" 24. 01. 1991 potvrđuje da je Vladimir Lenjin zapravo hazarski Jevrej, a pogotovo zato što je rekao: "Uspostavljanje centralne banke čini 90% komunizacije naroda." Ovi Jevreji, tj boljševici finansirani od Rotšilda su ušli u istoriju radi pokolja 60 000 000 Hrišćana i nejevreja na sovjetskoj teritoriji. Pisac Aleksandar Solženjicin u svojem delu "Arhipelag gulag 2" potvrđuje da su cionistički Jevreji stvorili, adminstrirali i organizovali sovjetske koncentracijske logore u kojima je umrlo na desetine miliona ljudi. Na 79. stranici njegove knjige pišu imena upravnika najveće ubilačke mašine u istoriji sveta: Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda i Naftaly Frenkel, svi redom Hazari. Inače, 1970. je Solženjicin dobio Nobelovu nagradu za književnost. Slika levo nije lažna; Lenjin i Hitler igraju šah u Beču 1919 ! Svi ovi likovi radili su za istog gazdu – pogodite koga; Ne verujete?

  5. 1930: Osniva se prva svetska banka Rotšilda - "Banka za međunarodna poravnanja (BIS)," u Bazelu u Švajcarskoj; 1941: Drugi svetski rat. Naravno, Rotšildi finansiraju sve strane u sukobu, vuku niz poteza iz senke.. (više: http://www.srbija.hostingsiteforfree.com/DRUGI_SVETSKI_RAT.pps) . Svi bitni igrači na terenu su pod njihovom kontrolom (Hitler je unuk Solomona Majera Rotšilda i nije se ubio na kraju rata, jer za to nema niti jedan jedini materijalni dokaz, već je spasen pacovskim kanalima); Desetine miliona nevinih ljudi će poginuti radi profita za Rotšilde. Između ostalog, gurnuli su i svoje sunarodnike u Holokaust (kao “ kolateralnu štetu”) a nemački narod je ispao vrlo naivan i zloupotrebljen – pobili su obične, nevine ljude u Holokaustu dok je bankarska elita postala još mnogo moćnija posle rata.. 1944:U Bretton Woodsu su stvorene dve buduće banke Rotšilda, “Međunarodni monetarni fond" i "Svetska banka".

  6. 1945:Kraj 2. svetskog rata. Fabrike "I.G. Farben-a" (čelik, nafta, hemijska industrija) nikada nisu bile na meti bombardera u Nemačkoj, a na kraju rata šteta je bila samo oko 15 %. Tribunali vođeni na kraju rata za istragu nacističkih ratnih zločina cenzurisali su sve materijale zbog zapadne pomoći Hitleru.Rotšildi su korak bliže svetskoj dominaciji kada se uspostavlja druga "Liga naroda" zvana "Ujedinjen nacije". Rotšildi vremenom stvaraju državu Izrael, koji je praktično njihova privatna država (i teritorija-zemljište pretežno u njihovom ličnom vlasništvu) Otac Jakob i sin Natanijel Rotšild Su danas dva najmoćnija čoveka sveta. Kada Otac siđe sa scene, imperiju će naslediti sin – tako familija funkcioniše od Početaka u 19.-om veku.. Postoji more filmova, knjiga, natpisa o ubistvu JFK-a, ide se u najsitnije detalje.. Dok je prava pozadina prosta ali se o njoj ne snimaju filmovi.. Iz straha, naravno. ROKFELER, VARBURG, KISINDŽER, SOROŠ... BLISKI ROTŠILDOVI SARADNICI DANAS ! 1963: 4. juna predsednik J.F. Kennedy potpisuje "Izvršnu naredbu br. 11110" koja vraća vladi SAD-a moć nad valutom, bez Rotšildovog FED-a. Za manje od 6 meseci, Rothschildi 22. Novembra ubijaju Kenedija. "Izvršnu naredbu br. 11110" otkazuje predsednik Lyndon Baines Johnson (36. Predsjednik SAD-a, 1963.-1969.) tokom putovanja od Dalasa do Vašingtona, koji sat nakon Kenedijevog ubistva. Drugi i primarni razlog za ubistvo je taj da je javno objavio izraelskom premijeru Davidu Ben-Gurionu da ni pod kojim uslovom neće pristati da Izrael dobije nuklearno naoružanje..

  7. NIJEDNA DRŽAVA NEMA UTICAJ NA REGULACIJU NOVCA – ISKLJUČIVO PRIVATNE BANKE STVARAJU NOVAC – I TO KAO DUG ! Guvernerka Narodne Banke Srbije, Jorgovanka, “iskopala bi vam oko” kad počne da priča od silne pameti svoje, a pritom NBS ne radi ono što bi joj trebala biti osnovna funkcija – ne pozajmljuje državi direktno novac (to zabranjuje čak naš zakon o NBS!?) nego se država zadužuje kod stranih banaka – dok je NBS samo valutni odbor (menjačnica za dinare) za strani Rotšildov novac; Pritom, eskontna stopa NBS (kamata po kojoj pozajmljuje dinare bankama) je mnogo manja (1%) od kamate na kredit koji će te podići u nekoj banci (recimo15 – 18%) !? U OVAKVOM EKONOMSKOM MODELU NEVAŽNO JE KO JE NA VLASTI (SNS, DS, SRS ILI SPS) – EKONOMIJA UVEK PROPADA ! • Sav svetski novac je dug – ulazi u opticaj samo kao kredit; • Novac za otplatu kamate nikad nije ušao u opticaj i ne postoji; • Na makronivou dugovi su NEOTPLATIVI; • Kamata ne kredit je puno veća od kamate na depozit, pa dugovi • puno brže rastu od novčane mase; Dug raste brže od • ukupne novčane mase u opticaju pa ekonomije propadaju! NA DONJEM LINKU POGLEDAJTE IZUZETNU EMISIJU “REVOLUCIJA” BORISA MALAGURSKOG, GDE JE GOST BIO MLADI, FENOMENALNI IVAN PERNAR, I GDE SE PRIČALO O ROTŠILDIMA I MONETARNOM ROPSTVU PLANETE ! Jorgovanka Tabaković KONAČNO, NA TV-u DNEVNO GLEDAMO KAKO SU BUKVALNO SVE DRŽAVE SVETA U DUGOVIMA, PRED BANKROTOM; ZNAČI – ZAJMODAVAC SVETSKOG DUGA NISU DRŽAVE ! ZAJMODAVCI SU BANKARI. NEVIDLJIVA ELITA VAN VREMENA.. http://www.youtube.com/watch?v=Kz7M_jkJ9jU

  8. DUŽNIČKO ROPSTVO PLANETE JE I TEORETSKI NEOTPLATIVO (BAREM NORMALNIM PUTEM) Sve važno što se u svetu radi diktira se iz glavnog centra moći – familije Rotšild. Pravilo je da stvari koje gledamo na medijima su izrežirane i lažne - kao po “difoltu” što se kaže; Istorija, medicina, tehnika, masmediji, holivudski filmovi, zvaničan obrazovni sistem.. Svuda su pipci vladara iz senke. Danas nas Rotšildi prskaju iz aviona-kao insekte sa “kemtrejlsima”, nameću nam GMO otrovnu hranu, menjaju klimu HAARP-om, aktuelna recesija je BRUTALNA bankarska prevara planete ( detaljnije http://www.srbija.hostingsiteforfree.com/SVETSKA_KRIZA.pps ).. A običnom narodu se servira zamajavanje - političari – obični pioni prave svetske elite. I to je tako u celom svetu; Od Obame, Merkelove, Berluskonija.. Do naših domaćih glumaca, ako Vam je za utehu.. Živeli ! (DUG) Ovakvih kontraverznih izjava ima bezbroj, kao i Toma Nikolić PPS SPOTOVI: www.srbija.hostingsiteforfree.com Izvor → http://www.4dportal.com/hr/zavjere/3245-rothschildi-khazari-illuminati-vremenska-crta