auxiliary verbs
Download
Skip this Video
Download Presentation
Auxiliary Verbs

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 14

Auxiliary Verbs - PowerPoint PPT Presentation


  • 183 Views
  • Uploaded on

Auxiliary Verbs. Lesson Five. Which word is the auxiliary verb ?. Without his generous contribution, the club could not have finished that playground for the neighborhood kids. Answer: could have. Auxiliary verb(s)?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Auxiliary Verbs' - nell


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
auxiliary verbs

Auxiliary Verbs

Lesson Five

which word is the auxiliary verb
Which word is the auxiliary verb?
  • Without his generous contribution, the club could not have finished that playground for the neighborhood kids.

Answer: could have

auxiliary verb s
Auxiliary verb(s)?

2. We would have been about $1,000 short of our goal without his contribution.

Answer: would have

auxiliary verb s1
Auxiliary verb(s)?

3. By tomorrow, the company will have been working on that proposal for two weeks.

Answer: will have been

auxiliary verb s2
Auxiliary verb(s)?

4. We have, of course, been working night and day to get the proposal completed.

Answer: have been

auxiliary verb s3
Auxiliary verb(s)?

5. Will the men have finished that wall by late afternoon today?

Answer: will have

auxiliary verb s4
Auxiliary verb(s)?

6. Can we bring in more people as additional staff on that project?

Answer: can

auxiliary verb s5
Auxiliary verb(s)?

7. The family down the street could not find its cat last night.

Answer: could

auxiliary verb s6
Auxiliary verb(s)?

8. After forty-five minutes, I could not have run any farther.

Answer: could have

auxiliary verb s7
Auxiliary verb(s)?

9. Those men should have finished the race by this time.

Answer: should have

auxiliary verb s8
Auxiliary verb(s)?

10. Yes, Joan did pay me the money for that textbook.

Answer: did

identify the italicized word
Identify the Italicized Word

11. The two accountants should find that error without much difficulty.

Answer: Direct Object

identify the italicized word1
Identify the Italicized Word

12. Often, rising water is the most dangerous effect of a hurricane.

Answer: Subject Complement

identify the italicized word2
Identify the Italicized Word

13. Can you solve a simple quadratic equation?

Answer: Direct Object

ad