slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
LA FELICITAT PowerPoint Presentation
Download Presentation
LA FELICITAT

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

LA FELICITAT - PowerPoint PPT Presentation


  • 87 Views
  • Uploaded on

SEGUINT EL CAMÍ per a. LA FELICITAT. El primer pas és prendre consciència de la presència de Déu en totes les coses de la vida i per tan, donar gràcies per tot el que tinc.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'LA FELICITAT' - marvin-jones


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

El primer pas és prendre consciència de la presència de Déu en totes les coses de la vida i per tan, donar gràcies per tot el que tinc.

slide3

El Segon pas, és estimar-te i cada dia al matí i a la nit,afirmar-te en : jo sóc important, jo sóc capaç, jo puc , tinc intel·ligència, sóc cordial, espero molt de mi, no existeix obstacle que no pugui vèncer. Això ho anomenem autoestima alta.

slide4

El Tercer pas, és dur a la vida el que dius ser: si penses que ets intel·ligent, actua intel·ligentement; si penses que ets capaç, fes el que et proposes; si penses que no hi ha obstacles que no pugis vèncer, proposa’t objectius en la teva vida i lluita fins aconseguir-ho. Aquest pas s’anomena motivació.

slide5

El quart pas no tenir enveja de ningú ni per qui és ni pel que té; cadascú arribarà als seus objectius i tú assoliràs les teves fites.

slide6

El cinquè pas, és que no guardis rencors en el teu cor; aquest sentiment no et deixarà ser feliç, deixa que les lleis de Déu facin justícia y túperdona i oblida.

slide7

El sisè pas, es no apropiar-te de res que no et pertanyi, recorda que La naturalesa respon amb la mateixa mesura.

slide8

El setè pas, es tractar entranyablement; totes les persones del món tenim dret a ser

RESPECTADES i ESTIMADES.

slide9

I per últim aixeca’t sempre amb un somriure als llavis, observa al teu entorn i descobreix en totes les coses el costat bo i bonic; pensa en la gran sort que suposa tot el que tens , ajuda als altres sense esperar res a canvi; mira a les persones: descobreix en elles les seves qualitats i ofereix-los-hi també el secret per a poder realitzar-se i d’aquesta manera puguin també SER FELICES