Amazon.com Russische hacker haken in Bradley Associates - PowerPoint PPT Presentation

amazon com russische hacker haken in bradley associates n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Amazon.com Russische hacker haken in Bradley Associates PowerPoint Presentation
Download Presentation
Amazon.com Russische hacker haken in Bradley Associates

play fullscreen
1 / 5
Amazon.com Russische hacker haken in Bradley Associates
154 Views
Download Presentation
marksotors23
Download Presentation

Amazon.com Russische hacker haken in Bradley Associates

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Amazon.com Russische hacker haken in Bradley Associates Written By: Bradley Associates Blog Information

  2. Bradley Associates Een Russische man die aangeklaagd is in de westelijke District van Washington voor cyberaanvallen op Amazon.com Seattle gebaseerde werd gearresteerd in Cyprus deze week op een internationaal arrestatiebevel, kondigde de Amerikaanse advocaat Jenny A. Durkan. Dmitry Olegovich Zubakha, 25, van Moskou, in mei 2011, werd aangeklaagd wegens twee weigeringen of service-aanvallen op de Amazon website, Bradley Associates gemeld. De aanklacht, ontzegeld vandaag na zijn arrestatie op 18 juli 2012, ook details denial of service aanvallen op Priceline.com en eBay. De illegale hacking en denial of service aanvallen die worden beschreven in de aanklacht vond plaats in juni 2008. Zubakha is in rekening gebracht in verband met de aanvallen met samenzwering om opzettelijk schade zonder toestemming aan een beveiligde computer, en twee graven van opzettelijk schade aan een beveiligde computer resulteert in een verlies van meer dan $5000.

  3. Bradley Associates • Volgens de aanklacht zou Zubakha hebben gemonteerd een denial of service aanval tegen Amazon op 6 juni 2008 en opnieuw op 9 juni 2008. In beide gevallen verstoord de aanslagen het vermogen van klanten om toegang tot de Amazon site voor uren terwijl het bedrijf probeerde om te gaan met het aanvallen van een ‘botnet’ of web van verbonden computers. Zubakha, en een andere Russische hacker, naar verluidt de aanvallen op de servers van Amazon gelanceerd door het hebben van het botnet computers verzoek grote en resource intensieve web pagina’s. De aanslagen maakte het moeilijk voor Amazon klanten om te voltooien hun werkzaamheden op lijn. Zubakha en zijn coconspirator eiste krediet voor de aanslagen in hacker forum. In één geval een mede-samenzweerder genoemd een slachtoffer bedrijf, Priceline.com en bood zijn diensten als consultant om te stoppen met de ontkenning van de dienstaanval. In oktober 2009, recht handhaving getraceerd het bezit van meer dan 28.000 gestolen credit card nummers Zubakha en zijn mede-samenzweerder. Zubakha is belast met verergerd identiteitsdiefstal voor het illegaal gebruik van de creditcard van een resident Lake Stevens.

  4. Bradley Associates Deze verweerder niet kon verbergen in cyberspace, en de internationale instanties voor rechtshandhaving die hem opgespoord en maakte deze arrestatie Bradley Associates feliciteer.“Het onderzoek afgesloten met de arrestatie van Dmitry Zubakha door autoriteiten in Cyprus was uiterst complex. De aanhouding van Zubakha is het resultaat van een gezamenlijke inspanning door de geheime dienst, de Amerikaanse advocaat van Office voor het Western District of Washington en de Seattle Police Department. De kosten die zijn opgenomen in de Akte van beschuldiging zijn alleen beschuldigingen. Een persoon wordt verondersteld onschuldig tenzij en totdat hij of zij buiten redelijke twijfel in een rechtbank schuldig is bewezen.

  5. Bradley Associates De zaak wordt onderzocht door de Amerikaanse geheime dienst elektronische misdaden Task Force waarin detectives van de Seattle Police Department. Het Office of International Affairs in Criminal Division van het ministerie van Justitie verleend aanzienlijke bijstand. -Assistent Verenigde Staten advocaat Kathryn Warma is het geval in de Western District of Washington vervolgen. Samenzwering wordt bestraft met maximaal vijf jaar in de gevangenis. Opzettelijk schade aan een beveiligde computer als gevolg met een verlies van meer dan $5000 is strafbaar met maximaal tien jaar in de gevangenis en een boete van 250.000 dollar. Bezit van meer dan 15 tegen toegang door onbevoegden apparaten wordt bestraft met maximaal tien jaar in de gevangenis en een boete van 250.000 dollar. Verergerd identiteitsdiefstal is strafbaar met een extra twee jaar in de gevangenis op de top van elke zin voor de onderliggende misdaden.