bradley associates l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Bradley Associates: Keskilänsi kuivuus, Käynnistä päättyy pi PowerPoint Presentation
Download Presentation
Bradley Associates: Keskilänsi kuivuus, Käynnistä päättyy pi

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Bradley Associates: Keskilänsi kuivuus, Käynnistä päättyy pi - PowerPoint PPT Presentation


  • 153 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Bradley Associates: Keskilänsi kuivuus, Käynnistä päättyy pi' - neilman


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
bradley associates

BRADLEY ASSOCIATES

*News Blog Information*

bradley associates keskil nsi kuivuus k ynnist p ttyy pienille yrityksille
Bradley Associates: Keskilänsikuivuus, Käynnistäpäättyypienilleyrityksille

Vuosikymmeninäkannattimen 26 Yhdysvaltojenpahinkuivuudestakuinyritystenomistajillekärsivilläalueillajasenjälkeenkasvavathuolissaansiitä, mitä se voitarkoittaaniidenalimmanrivinosalta. Viljanvyönviljelyalueillaovatkärsineetkanssa scorching lämpötilatjaäärimmäisenkuiviin, jotka on vioittunutkasvituotantojalähetetäänmaissihintojen surging noin 45 prosenttiaviimeistenkahdenkuukaudenkuluessa.

slide3

Soijapapujavehnänhinnatovatnähneetsuurisiirtyy. Tällainenlisäys on todennäköisestivaikuttaajokapäiväisessäelintarvikkeidenkohteetleivätlihavalmisteisiin, jotkaovatviljanruokituistaeläimistäperäisinkustannukset. “Maissihinnat, erityisestitodennäköisestikauttakokovastaanottavanjalostettujenelintarvikkeidenhinnat, mukaanlukienerieläinproteiinien, sekäkaikkeamuutakäyttämällämaissisiirapinmakeutusaineidensyötetään” Bank of America Merrill Lynch,

slide4

taloustieteilijät [SKV 7.74 0,02 (+0.26 %) kirjoittiKuivuudenodotetaankuluttajilleelintarvikkeidenhintojennousuntoisenkahden tai kolmenkuukaudenajan, Richard Volpe, tutkimusekonomisti, USDA mukaan. Edelleenettämahdollinennousu on joyritystenomistajille, kutenAliyyah Baylor, jotka co-owns tee omatkakkuleipomon New Yorkin Harlem huolestuttava. Baylor sanoohän on nähnythintojennimikkeille, kutenmunienjajauhojenpieninousuäskettäinja on huolissaansiitä, että se voisisaadahuonompi.

slide5

"I toivoajarukoilla [lisää] ÄläVedäloma-kuukauteenjaettä se eivaikutamitäänmuuta. Olemmejuuriistunnossajauho, muttamitämuutaaiotaanvoidaanvaikuttaapitkälläaikavälillä? “pyytää Baylor. Oakland, California Picán-ravintolassamaankoko Michael LeBlanc on enitenhuolissaansiitä, mitenkuivuudensaattavatvaikuttaajoitakinhänenvalikostaerityisensuosittukananruokialiha-kohteita. LeBlanc sanoo, hän on jäykistyssauvathuomioonseuraavankuudenkahdeksankuukautta, on kovakommentteja.