viktige ting vite om st tdempere n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere PowerPoint Presentation
Download Presentation
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Når du kjøper en bil, bør du være klar for ekstrautgiftene som følger med for å sikre at den forblir i god stand. En av kostnadene du burde være klar for, er det det koster å installere støtdempere. Uten disse viktige enhetene kan kjøring av biler på vanskelige veier, i tillegg til veier som har mange fartsdumper og hull i veiene, være en veldig ubehagelig opplevelse. Støtdempere bidrar til å kontrollere påvirkningen og etterklang som forårsakes av kjøretøyets suspensjoner og fjærer når det treffer støt og hull i veien.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere' - makanacharterstoursseo


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
viktige ting vite om st tdempere 1
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere
  • Når du kjøper en bil, bør du være klar for ekstrautgiftene som følger med for å sikre at den forblir i god stand. En av kostnadene du burde være klar for, er det det koster å installere støtdempere. Uten disse viktige enhetene kan kjøring av biler på vanskelige veier, i tillegg til veier som har mange fartsdumper og hull i veiene, være en veldig ubehagelig opplevelse. Støtdempere bidrar til å kontrollere påvirkningen og etterklang som forårsakes av kjøretøyets suspensjoner og fjærer når det treffer støt og hull i veien.
viktige ting vite om st tdempere 2
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere
  • Støtdemperens primære rolle er å sørge for at kjøretøyets dekk forblir i kontakt med overflaten av veien til enhver tid. Dette sikrer at bilens bremse- og kontrollkomponenter alltid forblir i god stand. Støtdemperene er like viktige som bremser, dekk og styringssystem på kjøretøyet ditt. Når de blir slitte eller dersom de mangler, vil kjøretøyet ikke kunne fungere skikkelig. Opp og ned bevegelse av hjulene vil ha en negativ påvirkning. Når du kjører over hull og fartsdumper, vil det være vanskelig å opprettholde stabiliteten og kontrollen av kjøretøyet.
viktige ting vite om st tdempere 3
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere
  • Det er noen tydelige tegn som du kan se etter for å avgjøre om kjøretøyets støtdempere krever utskifting. Noen av dem inkluderer økt slitasje på dekkene og fjæringskomponenter, mindre kontroll når du beregner hjørner og svinger, økt risiko for skliing når du kjører på våte veier, redusert bremseeffektivitet og redusert effektivitet av anti-låsesystemet. Skadede støtdempere forårsaker også ubehagelig støy når dekkene møter støt og slag. Så, når du legger merke til disse tingene, må du sørge for at du tar øyeblikkelig handling for å unngå å risikere livet ditt.
viktige ting vite om st tdempere 4
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere
  • Før du kjøper nye støtdempere til bilen din, bør du først finne ut hva slags støtdempere kjøretøyet ditt bruker. Ikke bare kjøp nye støtdempere blindt i håp om at de kommer til å fungere godt med kjøretøyet ditt. Du må være veldig forsiktig, spesielt når du kjøper brukte støtdempere. Du må sjekke dem og sørge for at de ikke er seriøst slitt. Hvis du har nok penger, bør du egentlig bare kjøpe nye støtdempere i stedet for å ta sjanser med brukte.
viktige ting vite om st tdempere 5
Viktige Ting Å Vite Om Støtdempere
  • Ta en titt påVianor for mer informasjon om støtdempere.