slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
de schetencatalogus PowerPoint Presentation
Download Presentation
de schetencatalogus

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 1

de schetencatalogus - PowerPoint PPT Presentation


  • 425 Views
  • Uploaded on

de schetencatalogus. Dagelijkse Scheet. Ochtendscheet. Platte Scheet. Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen !.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'de schetencatalogus' - maddox


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

de schetencatalogus

Dagelijkse Scheet

Ochtendscheet

Platte Scheet

Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen !

Deze scheet is voor voor elke gelegenheid. Hij stinkt niet al te erg, want het is maar een doordeweekse scheet. Zo eentje die je laat als je over straat loopt, en je wil ‘m voorzichtig laten ontsnappen ... maar pas op!

Dit is de echte scheet van tijdens de schooljaren, als je grappen maakt met je vrienden. Je krijgt eerst een leuke bubble in je broek, en daarna een lichtbruine plek.

 Geluid

 Geluid

 Geluid

Party-scheet

Verrassing !!

Kantoorscheet

Je bent op een feestje en de WC is bezet. Het beste wat je dan kan doen om je scheet ongemerkt kwijt te raken is ‘m in een hoekje laten, terwijl je heel luid hoest! En dan maar duimen dat ie niet stinkt!

Deze scheet is een echte ramp! Je wandelt over straat en OPEENS is ie daar ! Te laat! Er zit niets anders op dan zoeken naar het eerste toilet om jezelf schoon te vegen.

Voor deze moet je slim zijn! Je kan ‘m laten op kantoor en dan doen alsof je er niks mee te ma-ken hebt (of dat iemand anders de schuldige is). Alleen de stank kan je natuurlijk niet verstoppen.

 Geluid

 Geluid

 Geluid