rub n ortega ruiz n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Rubén ortega Ruiz PowerPoint Presentation
Download Presentation
Rubén ortega Ruiz

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 10

Rubén ortega Ruiz - PowerPoint PPT Presentation


  • 78 Views
  • Uploaded on

Rubén ortega Ruiz. El mapa de les energies: llamps. L’energia d’un llamp es enorme pro encara no sabem com a aprofitar-la. Es formen amb les gotes d’aigua i microcristalls de gel dels núvols, que amb el contacte es va creant energia estàtica. El mapa de les energies: biomassa.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Rubén ortega Ruiz


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
el mapa de les energies llamps
El mapa de les energies: llamps

L’energia d’un llamp es enorme pro encara no sabem com a aprofitar-la. Es formen amb les gotes d’aigua i microcristalls de gel dels núvols, que amb el contacte es va creant energia estàtica.

el mapa de les energies biomassa
El mapa de les energies: biomassa

Es l’energia acumulada dels essers vius. Gracies a la llum del sol creixen les plantes i emmagatzemen l’energia a la seva massa.

el mapa de les energies solar
El mapa de les energies: solar

Es la font de gairebé totes les energies que fem servir: es gratuïta i neta. Si la poguessin concentrar i emmagatzemar millor sobraria energia per tot el mon.

el mapa de les energies e lica
El mapa de les energies: eòlica

Es l’energia causada pel moviment del vent que fa girar les aspes dels molins. Aquest mitjançant un sistema d’engranatges provoca una gran quantitat d’energia.

mapa de les energies hidr ulica
Mapa de les energies:hidràulica

Es l’energia que te l’aigua embassada als pantans que esta a una gran altura, respecte de la pressa. L’aigua baixa amb molta velocitat mou les turbines i a través del generador produeix energia elèctrica. Es d’origen solar ja que el sol evapora l’aigua, que quan plou torna als rius.

mapa de les energies fotovoltaica
Mapa de les energies: fotovoltaica
  • La llum del sol es transforma directament en electricitat als panells fotovoltaics. d’aquesta manera podem emmagatzemar l’energia solar.
mapa de les energies nuclear
mapa de les energies: nuclear
  • Amb aquesta energia es transforma l’aigua en vapor a l’alta pressió i el vapor es el que mou les turbines i els alternadors per produir l’electricitat.