Download
1 / 39

- PowerPoint PPT Presentation


 • 109 Views
 • Uploaded on

Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Azt kérdezed, hogyan?​ Gyere Te is ismerd meg a XXI. század egyik csodáját, a 100% természetes alapanyagú,fantasztikus kozmetikai termékcsaládot, a Lavyl készítményeket!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - kennedy-wilder


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
A term k koncepci ja

Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Azt kérdezed, hogyan?​Gyere Te is ismerd meg a XXI. század egyik csodáját, a 100% természetes alapanyagú,fantasztikus kozmetikai termékcsaládot,a Lavylkészítményeket!


A term k koncepci ja

Jakabovics így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Tibor egy vegyész gyógyszerkutató a nanotechnológia nemzetközileg elismert szakembere.Több mint 10 évvel ezelőtt kapott megbízást egy neves gyógyszergyártó cégtől, hogy a nagy felületű bőrvesztés, roncsolódás során történő bőrátültetéshez találjon egy olyan gyógyszert, ami megakadályozza a kilökődést.A kutatást siker koronázta, közben egy olyan dolgot fedezett fel, ami messze túlmutatott az eredeti kutatáson. Jakabovics Tibor holisztikus szemlélettel megáldott nagy természetjáró, hegymászó. Az ilyen tevékenységek esetében az enyhébb és a súlyosabb balesetek, előfordulási aránya magasabb az átlagnál.Horzsolás, törés, fagyásA fő szempont a kutatásában a fájdalom azonnali csillapítása, a gyógyulási folyamatok felgyorsítása volt.


A term k koncepci ja

Feltalált így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!egy nano méretű hordozót (10 a mínusz kilencediken méret, ez akkora, mint a DNS spirál két foka közötti távolság) aminek a "tartószerkezetébe több mint 3000 növény, ásványi anyag komplex energia lenyomatát tette bele a világkülönböző pontjairól. Ügyelve annak tisztaságára./nanoszgörög eredetű szó, jelentése törpe. A Nemzetközi Mértékegység Rendszerben (SI)Eszerint 1 nanométer (nm) = 10−9 méter. Így aránylik 1 cm 10 000 km-hez, vagy egy üveggolyó a Földhöz. /Saját és mások érdekében kérem, mindenki jól jegyezze meg: a LAVYL NEM MINDENRE AZONNAL HATÓ CSODASZER!De …


A term k koncepci ja

… egy így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!sejt regeneráló, turbó löket.A sejt erről az egyedülálló széles skálán mozgó palettáról képes kiválasztani azt, amire ott és abban a pillanatban szüksége van a szervezetnek az azonnali regenerálódási folyamat beindításához, felgyorsításához. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket vese máj, szintetikus anyagokkal. Ezen felül oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, oda fújható, ahol a fájdalom a test felületén jelentkezik.Rengeteg időt takarít meg az által, hogy nem kell átküzdeni magát a tápcsatornán és a véráramon. A testen lévő sejtek töltés többleteit, illetve hiányait használja hajtómotorként, nagyon gyorsan áthatol a testen.Karra fújva 30 másodperc és egy perc közötti idő alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül a gerincvelőbe.


A term k koncepci ja
A termék koncepciója: így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

Olyan, hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény létrehozása, mely előállításának technológiájában, továbbá extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddig ismeretes módozatokkal.

Támogatja és kiegészíti a szisztémás (internal) kezelésekre fejlesztett termékeinket.


Megval sul s
Megvalósulás: így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

A termék olyan, a természetben található és évezredes humán alkalmazási tapasztalatokkal bíró anyagokat tartalmaz, melyeket hordozóiktól egyedi, de egyszerű, kíméletes fizikai eljárásokkal, modifikáció nélkül választunk el, lelőhelyeiket pedig legjobb tudásunk és méréseink szerint szennyezés, civilizációs ártalom nem érte.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy az alapösszetevők és a célkészítmény információhordozóként is megfelelő legyen és az is maradjon.


Vil g jdons g
Világújdonság. így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

A létrehozott anyag-komplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír.Lipodiverz, prekontakt fázisú nanostruktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag-elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, egyben a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.


A term k koncepci ja

Öngyógyítást serkentő, fájdalomcsillapító hatás így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.


A term k koncepci ja

Gyulladásgátló, gomba- és így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

baktérium-ölő hatás

A spray laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú

Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor nagy erejű gyulladásgátló is egyben.

Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyul az egyébként igen makacs MRSA (Methycillin-rezisztensStaphylococcusaureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések legnagyobb részét okozza.


Tapasztalatok a lavyl auricum haszn lat val kapcsolatban
Tapasztalatok a így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!LavylAuricum használatával kapcsolatban

A tapasztalatok leírása mellett felhasznált képek, fotók csupán illusztrációk!


A term k koncepci ja

Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése: így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

 • Gyantázás után jelentkező fájdalom és gyulladás csillapítására.

  A beavatkozás után rögtön, majd 2-4 óránként való permetezés 100% eredményt hozott: a fájdalom másodpercek alatt megszűnt, gyulladás nem alakult ki.

  A felhasználó véleménye szerint eddig hatásában csak távolról összehasonlítható termékkel sem találkozott.

 • Gyulladt, pattanásos arcbőr kezelésére, olyan esetekben amikor más eljárás nem használ.

  Meglepődve számol be teljes és gyors gyógyulásról, amely heg- és mikroheg-mentes, utókezelést nem igényel.


A term k koncepci ja

Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése: így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

- Hirtelen fogyás miatt (zsírleszívás, drasztikus fogyókúra) bőrnyúlásra, maradandó cellulitiszre, striára panaszkodó betegek állapota néhány hetes kezelésre látványosan javul.

- Elfajult, burjánzó anyajegyre resectiot javaslunk, a beteg a műtétet nem kéri. Permetes kezeléssel az anyajegy visszafejlődik, majd leesik, nyom nem marad.


A term k koncepci ja

Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése: így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

- Pelenkakiütés nem reagál a hagyományos eljárásokra. A bőrgyógyász ad a készítményből, mely két nap alatt megoldja a hosszú ideje húzódó problémát.

- Erős napnak kitett munkaterületen dolgozók leégés esetén rendszeresen használják a készítményt. Azonnali hűtő és gyulladás-gátló hatásról számolnak be.


Gyullad sok fert z sek l guti panaszok
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Léguti panaszok

- Súlyos, visszatérő, felszúrással kezelt arcüreggyulladás

a spray-vel való kezeléssel véglegesen gyógyul.

- Nem múló, antibiotikumra sem reagáló köhögést

két nap alatt oldott meg a párásítóval levegőbe

juttatott készítmény.


Gyullad sok fert z sek em szt rendszeri panaszok
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Emésztőrendszeri panaszok

 • Krónikus hasfájásban szenvedő kisgyermek

  a hagyományos módszerekre nem reagál.

  Hastájékon finoman bemasszírozott spray-vel

  óránként kezelik.

  A 4.kezelés után nagy mennyiségű széklet ürül,

  majd a kis beteg 19 órát alszik.

  Utána panaszmentes.

  -Aranyeres panaszok miatt adjuk a sprayt, a je- lenség napok alatt elmúlik, a fájdalom és a visz- ketés azonnal csökken.


Gyullad sok fert z sek em szt rendszeri panaszok1
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Emésztőrendszeri panaszok

- Általános sebészeti praxisban a tapasztalat szerint a megszokottnál extrém módon rövidebb és a fájdalomcsillapítás miatt könnyebben viselhető a gyógyulás krónikus végbélsipolyok, cisztairtás utáni és hasfalra nyíló sipolyok esetében.


Gyullad sok fert z sek iz leti s mozg sszervi panaszok gerinc csontok
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Izületi és mozgásszervi panaszokGerinc, csontok

- Sokízületi gyulladásban, ízületi sérülésben szenvedő betegek bőrön keresztüli kezelésekre igen jól reagálnak,azonnali fájdalomcsillapításról, néhány nap vagy hét alatt panaszmentességről számolnak be.

- Keresztcsonti/deréktáji fájdalomra panaszkodó

beteg vizsgálata porckorong kopást, gyulladást

mutat ki. Műtétet javaslunk, a beteg nem fogadja

el. Spray-vel való kezelésre tünetei radikálisan

csökkennek, majd elmúlnak. Néhány alkalommal

rehabilitatív torna, majd gyógyultan távozik.


Gyullad sok fert z sek iz leti s mozg sszervi panaszok gerinc csontok1
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Izületi és mozgásszervi panaszokGerinc, csontok

-Állandó nyaktáji fájdalom

miatt a beteg nem tud dolgozni,

aludni, életminősége romlik.

A kezeléssel állapota 1 hét alatt

jelentősen javul, a gyulladt

csomók eltűnnek, tartása javul.

A beteg elégedetten távozik.

- Csontvelőgyulladásban reménytelennek prognosztizált esetekben gyógyultak meg betegek. A spray a szivacsos vagy a corticalis csontfelszínre permetezhető.


Gyullad sok fert z sek b rgy gy szati panaszok
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Bőrgyógyászati panaszok

- Cukorbetegek, tartósan fekvő betegek esetében

fellépő fekélyesedésre, felfekvéses panaszoknál,

időskori vagy szteroid hatására fellépő pergamen-

bőrűség kezelésére alkalmazva a szer eredményesnek

bizonyult.

A kezelt személyek rövid idő után elutasítják

a hagyományos megoldásokat, kifejezetten kérik a sprayt.

- Bepállott, izzadó, sebesedő felületeken, különösen elhízott egyéneknél alkalmazták. Igen hatékonynak bizonyult. A kivörösödött, kisebese-

dett tájék napok alatt visszamaradó tünet nélkül gyógyult.


Gyullad sok fert z sek b rgy gy szati panaszok1
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Bőrgyógyászati panaszok

- Bőrgyógyász felületes sérülések,

dörzsölt bőrhiányok, különböző

kiterjedésű és fokozatú égési sérüléseknél

használta eredménnyel, meglepően rövid

gyógyulási időket tapasztalva.

- 80 éves beteg testfelületének 30%-át forró vízzel leforrázta, égései másodfokúak. Túlélési esélye minimális. A hagyományos protokoll nem hozott eredményt, a szövetképződés megállt.

Utolsó esélyként a spray-vel való kezelést vállalta. 8 héttel a sérülés bekövetkeztétől számítva a sérült felületek 91%-a gyógyult. A beteg fájdalommentes felépülésről számolt be.


Gyullad sok fert z sek b rgy gy szati panaszok2
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Bőrgyógyászati panaszok

- 78 éves beteg jobb kezének ujjain súlyos fagyást szenvedett. Amputációt nem vállalt, helyette a spay-vel 12 héten keresztüli kezelésnek vetettük alá. Az 5 ujjból 3 maradandó károsodás nélkül gyógyult, 2 köröm-deformációval. Rehabilitáció után kezét panasz nélkül használja.


Gyullad sok fert z sek b rgy gy szati panaszok3
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Bőrgyógyászati panaszok

- Arcplasztikából visszamaradt, esztétikailag igen zavaró, több éves keloidossebmaradvány 2 hónap alatt jelentősen visszahúzódott, újabb 4 hónap alatt gyakorlatilag láthatatlanná vált.

- Bőrátültetésben keletkező ujjbegynyi tapadási hiányosságokat a spray maradéktalanul, és az ismert szereknél jóval, 50-70%-kal gyorsabban megoldott.

- Sebészeti praxisban tapasztalat szerint a spray rendkívüli hatásossággal alkalmazható teljes bőrhiányban a zsírszövetre, az izomszövetre és a fasciára, a szabaddá vált inakra, a csontfelszínre.

- Baleseti sebészeti praxisban elfertőződött, gyulladt sebek kezelése rendkívüli eredményeket hozott: A sebalaptól és a váladékozástól befolyásoltan, de mintegy 3-4 nap alatt a gyulladás elmúlt, vagy igen jelentősen csökkent.

A sebalapi sarjadzás 5-6 nap alatt megindult, 12-14 nap alatt a seb feltelítődése és a hámosodás megtörtént.

6-12 hét alatt nagy szövethiányú sebek (szakadt, harapott, tépett) is csekély heggel, vagy nyom nélkül gyógyulnak.


Gyullad sok fert z sek szaporod szervi panaszok
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Szaporodószervi panaszok

- Hüvelyi panaszokkal a beteg a szakrendelésen

jelentkezett. Kombinált baktérium/gomba fertőzést

mutatott ki a labor. Gyógyszert és mellette helyi

kezelést is kapott. Rosszul reagált, a fertőzés rendre

visszatért. Javasoltuk a partner permetezését, és a

készítményből készített kúp hüvelyi alkalmazását.

Egy hét kezelés után kontroll történt. A panaszok

megszűntek, a labor fertőzésmentességet mutatott

ki. A beteg beszámolt arról is, hogy az évek óta fennálló hüvelyi fájdalom, mely ingerlésre felerősödött, teljesen elmúlt. Az egy hónap múlva végzett, újabb kontrollról a beteg teljesen gyógyultan, panaszmentesen távozott.


Gyullad sok fert z sek szaporod szervi panaszok1
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Szaporodószervi panaszok

- Krónikus prosztatagyulladásban szenvedő beteg

kapott kúpot. A gyulladás megszűnt, a vizelési

panaszok megoldódtak.

- Prosztatadaganattal műtött beteg

kapott kúpot, és permetezéses kezelést. Állapota meglepően gyorsan javult, 2 hónap után panaszmentesen távozott.


Gyullad sok fert z sek szaporod szervi panaszok2
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Szaporodószervi panaszok

- Bőrgyógyász és nemi beteg specialista hímvesszőtájéki alkalmazásban tesztelte a spray-t. Masszív védelmet nyújt fertőzések ellen aktus után alkalmazva. Kialakult fertőzést igen rövid idő alatt szüntet meg.

Különösen hatékonynak bizonyult a fityma által fedett, és más összefekvő felületeken. Egyéb készítményekkel összevetve a gyógyulás kétszer gyorsabb, fájdalommentes. Látványos az eredmény kidörzsölt, nehezen szellőző területeken.

- Genitális herpesz utóéleteként

kisebesedett felület kezeltek sikeresen,

gyors gyógyulással.


Gyullad sok fert z sek fog szati sz jseb szeti panaszok
Gyulladások, fertőzések így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Fogászati, szájsebészeti panaszok

 • A fogorvos a gyulladás miatt a fogat nem tudta kezelni. Gyógyszerre a beteg nem reagált. A foghoz közeli terület tályogosodott. Az íny mellé helyezett tampont a spray-vel átitatták. Fél óra elteltével a gyulladás láthatóan csökkent. A beteg a fájdalom radikális csökkenéséről számolt be. Megkockáztatták a fog kezelését és a tályog felnyitását. A műtét rendben megtörtént, a beteg panaszmentesen távozott. Meglepő módon, a harmadik napon a seb teljesen meggyógyult.

  - Fogorvos vérző fogínysorvadásban szenvedő

  betegét kezeli a spray-vel, a beteg gyorsan

  reagál, a vérzés megáll, két hét után azt

  tapasztalják, hogy a sorvadás megáll, a hónapos

  kontrollban a beteg jelzi, hogy érzése szerint a

  már lazuló fogak stabilizálódtak.


S r l sek balesetek terhel s
Sérülések, balesetek, terhelés így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

- Kétéves kisgyermek négy ujját az ajtónyílásba csípte. Mind a négy ujja csúnyán megzúzódott, vérzett. A teljes ujjfelületeket permeteztük. Egy óra múlva a duzzanat eltűnt, a gyermek a kezét használva játszott. A harmadik napon a sérülés már nem volt látható.

- Baleseti osztályra érkezett beteg, tompa, zúzott sérülést engedett a szerrel kezelni. A fájdalom szinte azonnal megszűnt , a zúzódás gyorsan gyógyult. A kezelő orvos arról számolt be, hogy a spray bőrön keresztül kifejtett hatása messze meghaladta minden eddigi, általa ismert protokoll hatását.


S r l sek balesetek terhel s1
Sérülések, balesetek, terhelés így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

- Egy sportolót terepfutás alkalmával kutya

harapott meg. Mivel a spray-t a sportolói

terhelésből adódó mindennapos sérülések,

fájdalmak kezelésére magánál tartotta, a

mély tépett sebet azonnal kezelhette.

Szepszis nem lépett fel. A seb igen rövid idő

alatt, minimális heggel gyógyult.

- Extrém sportoló esésből adódó súlyos arcsérülést szerzet. Kommunikációs lehetőség nélkül volt, 50 óra múlva kapott ellátást. Állkapcsa eltört, félig leszakadt, több foga kitört de járóképes maradt.

A balesetet követően azonnal permetezte a sérült területet és környékét. Majd még további 26 alkalommal, amíg a spray elfogyott.

Helyreállító műtét után rohamosan gyógyult az állapota. A sprayt végig használta. Hegesedés alig maradt, plasztikai beavatkozásra nem volt szükség.


S r l sek balesetek terhel s2
Sérülések, balesetek, terhelés így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

- Egy sportoló a terhelés miatt visszatérő lábikra

fájdalomra panaszkodott. Permetezéssel a fájdalom

csökkent, majd elmúlt. A láb terhelhetősége nőtt.

- 39 éves cukorbeteg nyílt saroktörése nem

gyógyult, fekélyesedett. Életmentő

beavatkozásként részleges amputációt javasolt

az orvos, amit a beteg elutasított.

Elfogadta a spray-vel való kezelést.

10 hét múlva teljesen gyógyultan távozott,

minimális heg keletkezése mellett.

Rehabilitáció után panaszmentesen járt,

a kiműtött csontszövet részben újratermelődött.


S r l sek balesetek terhel s3
Sérülések, balesetek, terhelés így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

- Nemzetközi területen dolgozó professzionális túraszervező kötelező úti felszerelésként viszi a spray-t.

Tapasztalatai szerint gyakorlatilag minden előforduló úti sérülésnél, legyen az nyílt vagy fedett, sikerrel alkalmazza a készítményt igen gyors fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása miatt.

- Gyermektáborban alkalmazzák rendszeresen

a spray-t, rovarcsípések, marások, felületi

hámsérülések, vágások esetén nagy sikerrel.

A gyermekek maguk kérik a készítményt,

ha bármi apró baleset történik.


Llatgy gy szat
Állatgyógyászat így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!

Számtalan területen alkalmazták az állatgyógyászatban is. Műtéti beavatkozások után, gyulladt körömágy kezelésében, általános szepszis megelőzésére stb.

Igen gyors gyógyulás, és a kezelések utáni határozott és azonnali aktivitás volt megfigyelhető, amely egyértelműsíti a gyors fájdalomcsillapító hatást is.

A lónak felhasadt a heréje. Antibiotikus kezelésre sem reagált, így el kellett volna altatni.

A gazda a saját problémáira sikeresen alkalmazta már korábban a sprayt, ezért kipróbálta az állaton. A ló pár nap alatt meggyógyult.


A term k koncepci ja

További így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Lavylkészítméyek:Lavyl ALLIN: „Lavylhatású”testvaj-kúpformában.Férfiés nőiproblémák,megbetegedésekköldöktőllefele:KrónikusésakutmegbetegedésekVégbélproblémák–megbetegedések:székrekedés, végbélsipoly,végbélrepedés,végbélrákMéhnyakproblémák,méhkivételutánivérzésPetefészekfájdalomAlhasifájdalomHüvelybetegedések-hüvelynyálkahártyasorvadás, hüvelyszárazság,hüvelygombák,hüvelygyulladás, fertőzés,folyás,viszketésNőikismedenceiproblémákAranyérAlhasifájdalmakGyermeknemzésiproblémákVastagbélproblémákProsztatabántalmak–gyulladás,rákSzexuáliszavarok–minőségiházasélet


A term k koncepci ja

Lavyl így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Lymph: A LavylLymph segíthet megelőzni a nyirokrendszertúlterhelésével, csökkent hatásfokú működésével okozott zavarokat. A nyirokrendszer karbantartására fejlesztett egyedi nanoeffektoroklehetővé teszik a szervrendszer mellékhatásoktól mentes támogatását. A LavylLymph igen nagy erejű, különleges módon ható készítmény, mely megközelítésében szakít a hagyományos megoldásokkal.A LavylLymphizadást csökkentő, szagtalanító hatású.A LavylLymph kizárólag mellékhatás-mentes, természetes anyagokat tartalmaz ellenőrzött, tiszta forrásból.


A term k koncepci ja

Lavyl így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! 32 - Szájüregben alkalmazható spray:• Fogíny regenerátor, karbantart, tonizál (természetes mód tisztít, erősít, frissít). • A nyelvlepedéket csökkenti, a toxikus anyagokat blokkolja. • Fogágyi, állkapocstáji és arc/orr/homloküregi problémák megoldását támogatja.• Fényezi, világosítja, óvja a fogakat. A fogak a rendszeres használat mellett, de már az első használattól érzékelhetően fényesebbek, világosabb színűek lesznek. • A fogkefét fertőtleníti, konzerválja. • A gyulladt íny gyorsan regenerálódik, a vérzés megszűnik, az esetleges kellemetlen szájszag eltűnik, a fokhagyma-kedvelők örömére is! • A szájüregen, a nyálkahártyákon keresztül támadó baktériumok, vírusok inaktiválásával csökkenti a megbetegedés esélyét. • A tömésekből szivárgó toxikus anyagokat megköti, blokkolja. • A fogköveket elvékonyítja, világosítja, újraképződésüket rendkívüli erővel akadályozza.


A term k koncepci ja

Lavyl így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!Hair:A hajas fejbőr regenerálására szolgáló készítmény. Kezelés: hetente/10 naponta egyszer a nedves hajat/fejbőrt bedörzsölni, 3-5 percre nedves, meleg törölközővel lefedni, majd leöblíteni. A hajhagymák, a fejbőr, a területet behálózó erek, a hallószervek, látószervek, szaglómechanizmusok támogatására is. Hatóanyag-retard. Megszokott samponunkat használjuk tovább bátran!


A term k koncepci ja

Solvyl így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! CC & SolvylFullflex:Organikus nanoeffektált megoldás a toxikus anyagok ellen.SolvylFullflex:Növényi és ásatag hatóanyagokból nanotechnológiás aktivációval készült komplex, mely a tápcsatornán keresztül fejti ki hatását úgy, hogy a toxikus nehézfém ionokat (higany, kadmium, ólom, stb.), melyek áthatolva a sejtfalon a sejtekbe jutottak, vagy a sejtközi térben tartózkodnak mintegy „megragadják” és kihordják.SolvylCellClear(CC):A Solvyl CC spray a kezelendő felületekre, továbbá minden kezeléskor akönyök- és térdhajlatba, a csuklóra fújva a szöveti textúrák mélyére hatol, ott a depókba rendeződött, vagy éppen transzferben mozgó toxikus fémeket felszabadítja. Tartalmaz többek között külön erre a célra nemesített CorianderSativumból speciális, nanoeffectorral feltárt kivonatot is. Használatakor azonnali javulás tapasztalható. A felszabadított toxikus anyagok kiürülését a SolvylFullflex-szel jelentősen gyorsítani lehet. Alkotói növényi szuperextraktok (PogostemonPatchouli, RosmarinumOfficinalis, CorianderSativum, SalviaOfficinalis, CitrusSinensis,stb.), nanoeffect hordozók, ásványi komplexek.


A term k koncepci ja

Exyol így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!StemCellOilCélunk olyan kozmetikai széria létrehozása volt, mely egyesíti ananotechnológiás fejlesztések és az őssejtkutatás eredményeit. Új gondolat, megközelíthetetlen eredmények: a saját találmányú növényi őssejtkivonatolásitechnika és a szabadalmas nanoeffektorokegyüttes használata extrém hatásfokú bőrregeneráló képességet mutat. ExyolStemCellOilAz epidermisben (a hámréteg legalsó rétegében) található őssejtek felügyelik a sejtek egyensúlyát és folyamatosan gyógyítják a sérült sejtrétegeket. A bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Hatékony segítséget nyújt a nanoeffektorált növényi őssejtet használó technológia. A növényi őssejteket Magyarországon, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásban termelt növényekből szuperextraháljuk. Megtöbbszörözi a bőr önregenerációs képességét, az öregedési folyamatokat visszafordítja, lelassítja. A ráncok egyre kisebbek, a foltok megfakulnak, majd eltűnnek. Napi két alkalommal néhány csepp a bőrbe masszírozva elegendő. Meglepően gyors, szinte azonnali hatás tapasztalható.


A term k koncepci ja

3.I Szájfrissítő spray így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ!A 3.I válogatott gyógynövényekből megalkotott koncentrátum, amely hosszú időn át friss leheletet biztosít.Használata: 2-5 fújás „puff” a nyelv aláAz ismert gyors „Lavyl hatás”, most a nyálkahártya és az agy egymáshoz való közelsége miatt, még gyorsabb.2014-es 3.I tapasztalatok:- „A készítmény használata következtében kialakuló élénkítés, a tapasztalatom szerint, nem azonos pl. a megszokott kávé, energiaital által megtapasztaltakkal. A3.I inkább felemelő, mint feldobó hatású. Valamint a kávé úgy élénkít, hogy a szervezet tartalékaihoz nyúl és a rövid erős hatása után általában lejjebb esek vissza, mint ahonnan elindultam.”- „A 3.I nagyon jó hangulatjavító hatású, egyszerűen jobb lesz tőle a közérzetem.”- „Koncentrált és pengeéles a tudatom, ott és akkor amikor szükséges. OK 3.I!.”- „A 3.I puffok után, gyors, tudatos, határozott döntésekre vagyok képes.”- „A Lavyl készítmények által kialakult jóérzésemet a 3.I „mellékhatásként” egy gyors reakciókészséggel és egy rég tapasztalt libidó hatással egészítette ki.”


A term k koncepci ja

A termékekkel és az értékesítéssel kapcsolatos további információk: 70/342-8303,andrea.dekany70@gmail.com,vagyszucsi711029@gmail.com.