geguritan saka papan lawas n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
GEGURITAN SAKA PAPAN LAWAS PowerPoint Presentation
Download Presentation
GEGURITAN SAKA PAPAN LAWAS

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 12

GEGURITAN SAKA PAPAN LAWAS - PowerPoint PPT Presentation


  • 891 Views
  • Uploaded on

GEGURITAN SAKA PAPAN LAWAS. Yen dak etung dina kaya wis sewunan mrana Yen dak etung warsa kaya wis kakehan angka Yen dak etung abad kaya wis seprapat kliwat.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'GEGURITAN SAKA PAPAN LAWAS' - julius


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Yen daketungdinakayawissewunanmranaYen daketungwarsakayawiskakehanangkaYen daketungabadkayawisseprapatkliwat

slide3
WiwitakumacacethangantinganggokacamataSabendinamulangwurugmarangparasiswaGonta-gantitekalungambuhkabehwispirangangkaWiwitakumacacethangantinganggokacamataSabendinamulangwurugmarangparasiswaGonta-gantitekalungambuhkabehwispirangangka
slide4
Ikimangsaakehbocah sing padhamaturcetha Pak olehsalamsakaibukuLhaibumusapa ....?nDhisikkowulanghanacaraka
pak oleh salam saka pakdheku lha pakdhemu sapa dhisik kowulang mbenakke listrik
Pak olehsalamsakapakdhekuLhapakdhemusapa ...?Dhisikkowulangmbenakkelistrik
slide6

Pak olehsalamsakasimbahkuLhasimbahmusapa ...?nDhisikkancamulungguhsamejaOooooooodaktampa … bales salamaturna

slide7

Kaya-kayakabehmaunggugah rasa .....NgelingkemarangumurjebulwistuwaIya le ... iyanduuuk ....nDhisikkae-kaedakwulangisihbubarsunat

slide8
Ana sing nyanthelnanginganauga sing ngeyelPiyemanehpancenwayaheisihpadhasenengmbanggelOrauruspancenkabehdurungmikirbutuh
slide9
NangingjebulkahanansaikiwispadhamapanmBangunkulawargamawadahsakinahlanbarokahNyandhangdrajatpangkatsartalungguhkursijabatanNangingjebulkahanansaikiwispadhamapanmBangunkulawargamawadahsakinahlanbarokahNyandhangdrajatpangkatsartalungguhkursijabatan
slide11
Atikebak rasa maremlan rasa senengNgungkuliwong sing dipunjungberkatlanarem-aremMeruhikahanankabehwispadhaayem-ayem