Download
1 / 6

- PowerPoint PPT Presentation


 • 86 Views
 • Uploaded on

D ONACIÓ DE S ANG A LA C OMARCA DEL VALLÈS ORIENTAL Any 2011. L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL VALLÈS ORIENTAL.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - jayme-ramirez


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

DONACIÓ DESANG

A LA COMARCA DEL

VALLÈS ORIENTAL

Any 2011


L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL

VALLÈS ORIENTAL

 • L'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental és una organització dinàmica sorgida de la societat civil i té la finalitat de generar vida col•lectiva per un bé universal. L’objectiu principal de l’Associació és promoure la donació de sang i plasma fent-ne la divulgació necessària mitjançant conferències, reunions informatives i d’altres. S'ha creat a partir de persones voluntàries i delegats que col•laboren activament amb el Banc de Sang i Teixits (BST) des dels seus respectius municipis.

 • Són les persones que atenen l'entorn de la donació, les sol•licituds, els dubtes, les peticions i canalitzen les opinions que reben i copsen la realitat pròxima que posteriorment s'utilitzarà per millorar les campanyes. Són les persones més pròximes al donant i, per tant, les de més confiança ja que és el canal del donant per comunicar-se amb les forces vives de cada municipi: ajuntaments, metges, escoles, mitjans de comunicació, etc.

 • L'entitat s'agrupa amb la resta d'Associacions de Donants de Sang en el marc de la Federació Catalana de Donants de Sang. Actualment a Catalunya hi ha un total de 35 Associacions de Donants de sang comarcals legalment constituïdes.

 • Són un conjunt de persones compromeses amb la donació de sang i plasma d’una manera totalment altruista i volem contribuir d’una manera activa a informar de la importància que té la donació de sang pel sistema sanitari del nostre país. És la societat, els ciutadans, els responsables de que el Banc de Sang i Teixits de Catalunya disposi d’unes 1.000 bosses de sang cada dia per fer front a les necessitats diàries.

 • Per això us demanem formar part del projecte de la Federació Catalana de Donants de Sang, de la que en som membres actius, encara que no sigueu donants, ja que no tothom pot ser donant per diferents motius, però si es poden compartir els valors i ajudar a millorar la difusió i el coneixement de la donació de sang entre la població en general i el jovent en particular.

 • A la web trobaràs el full de soci de l’Associació per si vols formar part d’aquest projecte, que no et costarà res, però que ens beneficia a tots en temes de salut.

3La Comarca del Vallès Oriental

 • Associació de Donats de Sang del Vallès Oriental

  Consell Comarcal del Vallès Oriental

  C/. Miquel Ricomà, 46

  08400 Granollers

  Tel.: 93 879 14 44 Fax.: 93 879 04 44

  Correu electrònic: vallesoriental@donantsdesang.org

  President: Joan Pi Ganduxer

  Mòbil: 670 40 12 75

Població: 399.900 Donacions: 10.990 Índex: 27,48%

Font: Banc de Sang i Teixits