slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Dokumenta PowerPoint Presentation
Download Presentation
Dokumenta

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Dokumenta - PowerPoint PPT Presentation


  • 145 Views
  • Uploaded on

Istorija. Osnovne informacije o projektu. Oblast. Uzrast. 11 godina. Ciljevi. Prepoznavanje osnovnih odlika srednjeg vijeka kao perioda koji je udario temelj pismenosti,muzzici,kulturi,religije. Opis.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Dokumenta


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Istorija

Osnovne informacije o projektu

Oblast

Uzrast

11 godina

Ciljevi

Prepoznavanje osnovnih odlika srednjeg vijeka kao perioda koji je udario temelj pismenosti,muzzici,kulturi,religije

Opis

Tokom realizacije ovog projekta izvrsena je korelacija izmedju mnogih nastavnik predmeta:maternji,geografija,likovna kultura,muzicka kultura ,gradjansko vaspitanje I IHP.Projekat je poceo posjetom muzeju I Bedemu.Koriscena su mnoga audio vizuelna sredstva I savremene metode.Cilj ovog projekta bio je da kod djece razvije ljubav prema kulturi,kulturnoj razlicitossti I postovanju razlicitosti

Software

Ključne riječi

Microsoft Power Point 2003,Google Chrome,Microsoft Excel,Microsoft Document,Digialni Foto-aparat

Mracno doba,religija,vitez,sajam,grad,

Autor(i)

Snjezana Boskovic JUOS “Olga Golovic”-Crna Gora Niksic

Dokumenta

slide2

Planiranje i rukovođenje od stane nastavnika

U prilogu je napisana priprema za cas koja detaljno obrazlaze ciljeve aktivnosti,casove za sistematizaciju predvidjene planom I programom iskoristila sam za produbljivanje znanja trudeci se da iskoristim pravo na odabir programa I saradnju sa lokalnom zajednicom

Slike iz učionice:

Dokumenta

slide3

Nastavni resursil

Literatura vezana za ovaj period

National Geografi

Histori Cannel

Edukativni testovi

Google

Montenegrina

Dokumenta

slide4

Ocjenjivanje i standardi

Prilikom ocjenjivanja vodim brigu o procjenjivanju dabih mogla dobro ocjeniti.Mislim da ocjenjivanje ne moze ici bez procjenivanja.Rad ucenika mora da se prati I motivise.Obradjujuci listice primjetila sam da su skoro sve aktivnnosti ocijenjene sa 5.

Dokumenta

slide5

JU.OS,,OLGA GOLOVIC

Niksic

Informacije o nastavniku i školi

<Snjezana Boskovic profesor IstorijeKao profesor istorije radi 26 godina. Završila je edukaciju za nastavnika građanskog vaspitanja i dalju nadogradnju od strane Kultur-Kontakta i Zavoda za školstvo, trener je Zavoda za D škole u oblasti građanskog vaspitanja, kao i izbornog predmeta Istraživanje humanitarnog prava.

Jedan je od autora priručnika za nastavnike za navedeni izborni predmet IHP. Četiri puta je sa svojim učenicima predstavljala državu na međunarodnim kampovima za IHP. Uključena je u razne projekte “Ja, građanin”, “Nastavnik lider”, a u sklopu građanskog vaspitanja odradila je projekat “Stari običaji u novom ruhu”, izveden na sceni 213 u Nikšicu. Član je udruženja nastavnika građanskog vaspitanja, gdje je koordinator za osnovne škole Crne Gore.