virheet joita kannattaa v ltt autohuoltamoa valittaessa n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa PowerPoint Presentation
Download Presentation
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa - PowerPoint PPT Presentation


  • 4 Views
  • Uploaded on

Havaitessasi jotain vikaa autossasi, on tärkeää viedä se välittömästi autohuoltoon tarkistettavaksi. Itse asiassa ei pitäisi edes odottaa, että autoosi tulee jotain vikaa, ennen kuin viet sen tarkastettavaksi. Ajoneuvo kannattaa huollattaa säännöllisesti varmistaakseen, että se pysyy hyvässä kunnossa. Viallisen ajoneuvon käyttäminen liikenteessä voi johtaa onnettomuuteen, joten sitä kannattaa välttää kaikin keinoin.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
virheet joita kannattaa v ltt autohuoltamoa valittaessa 1
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa
  • Havaitessasi jotain vikaa autossasi, on tärkeää viedä se välittömästi autohuoltoon tarkistettavaksi. Itse asiassa ei pitäisi edes odottaa, että autoosi tulee jotain vikaa, ennen kuin viet sen tarkastettavaksi. Ajoneuvo kannattaa huollattaa säännöllisesti varmistaakseen, että se pysyy hyvässä kunnossa. Viallisen ajoneuvon käyttäminen liikenteessä voi johtaa onnettomuuteen, joten sitä kannattaa välttää kaikin keinoin.
virheet joita kannattaa v ltt autohuoltamoa valittaessa 2
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa
  • Varmistaaksesi, että ajoneuvosi on asianmukaisesti tarkistettu, autohuolto kannattaa valita huolellisesti. Älä valitse huoltopalvelua yksinomaan hinnan perusteella. Jotkin liikkeet käyttävät edullista hintaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja tekevät tarkastukset huonosti. Älä myöskään valitse huoltoa vain siksi, että se on kaupungin kallein. Korkea hinta ei välttämättä takaa ammattimaisia ​​tai laadukkaita palveluita. Tärkeitä asioita, joita kannattaa priorisoida huoltoliikkeen valinnassa ovat sen käyttämien osien laatu, takuun pituus sekä työntekijöiden asiantuntemus.
virheet joita kannattaa v ltt autohuoltamoa valittaessa 3
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa
  • Toinen virhe, jota ei kannata tehdä autohuollon valinnassa, on olla pyytämättä hinta-arviota. Ennen kuin päästät autohuollon työskentelemään autosi kanssa, sinulla on oltava arvio heidän tarjoamansa palvelun kustannuksista. Vielä parempi on, jos he pystyvät antamaan sinulle tarkan hinnan siitä, mitä haluamasi palvelu maksaa. Näin voit varmistaa, että budjettisi pitää ja välttää tilanteen, jossa sinun on pakko jättää ajoneuvosi huoltoliikkeeseen useiden päivien ajaksi.
virheet joita kannattaa v ltt autohuoltamoa valittaessa 4
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa
  • Tärkeintä on, ettet valitse sellaista auto huolto, joka ei ole erikoistunut siihen autotyyppiin, jota olet huollattamassa. Kaikki autohuollot eivät ole samanlaisia. Jotkut erikoistuvat luksusautojen huoltoon, kun taas toiset tekevät autojen yleishuoltoa. Jos sinulla on esimerkiksi Porsche, pettymykset välttääksesi etsi huoltopalvelu, joka on erikoistunut luksusautoihin.
virheet joita kannattaa v ltt autohuoltamoa valittaessa 5
Virheet, joita kannattaa välttää autohuoltamoa valittaessa
  • Lisää vinkkejä autohuollon valintaan löydät verkkosivultamme www.vianor.fi vaikka heti.