slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
HOROSZKÓP 2012. PowerPoint Presentation
Download Presentation
HOROSZKÓP 2012.

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 15

HOROSZKÓP 2012. - PowerPoint PPT Presentation


  • 96 Views
  • Uploaded on

HOROSZKÓP 2012. Vajon milyen hatások befolyásolják az egyes jegyek cselekedeteit, gondolatait 2012-ben? Kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra az új év? . Kattintásra. Zene: Yanni. Bak (12.22-01.20) Vízönt ő (01.21-02.19) Halak (02.20-03.20) Kos (03.21-04.20) Bika (04.21-05.20)

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

HOROSZKÓP 2012.


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

HOROSZKÓP 2012.

Vajon milyen hatások befolyásolják az egyes jegyek cselekedeteit, gondolatait 2012-ben? Kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra az új év?

Kattintásra

Zene: Yanni

slide2

Bak (12.22-01.20)

Vízöntő (01.21-02.19)

Halak (02.20-03.20)

Kos (03.21-04.20)

Bika (04.21-05.20)

Ikrek (05.21-06.21)

Rák (06.22-07.22)

Oroszlán (07.23-08.22)

Szűz (08.23-09.22)

Mérleg (09.23-10.22)

Skorpió (10.23-11.21)

Nyilas (11.22-12.21)

slide3

Bak

Az év elsőharmada számos pénzügyi és egyéb problémát rejt. Váratlan kiadások nehezítik mindennapjaidat, és lesznek olyan pillanatok, amikor legszívesebben feladnád a harcot, olyan kilátástalannak tűnik majd minden. Földies jelleged segítségével analizáld helyzetedet, hisz messze nem olyan reménytelen a szituáció, mint amilyennek átmenetileg tűnhet! Októberre rendeződik minden, s megoldódnak gondjaid. Ha költözésen, állásváltoztatáson töröd a fejed, vágj bele! Az év vége a lenyugvást és a kiegyensúlyozottságot hozza számodra.

slide4

Vízöntő

Életviteleden és gondolkodásmódodon is változtatni kell ahhoz, hogy eredményesebb légy 2012-ben! Erre kiváló időszak már az év eleje is. Jól teszed, ha többet dolgozol, másodállást vállalsz. Ideje hosszú távra tervezned, nem csak a jelen pillanat a lényeges! Hiába vagy megfontolt, óvatos ember, a tavasz folyamán nagy a veszélye annak, hogy valaki félrevezethet, ezért légy a szokottnál is körültekintőbb, bizalmatlanabb, különösen pénzügyi dolgokkal összefüggésben. Az év második fele extra sikereket hoz.

slide5

Halak

Számodra az újjászületés éve lesz 2012 - a megújulás, a régi vágyak megalkotásának ideje. 2011-ben nehezen haladtál előre, de most képes leszel újat mutatni, s ez gyors sikert hoz neked. Olyan vágyad is teljesül nyárig, melyről már letettél. Az élet kiszámíthatatlan - ezt folyamatosan tapasztalod, de egyben élvezed is! Erőben és energiában nem lesz hiány. Nyáron viszont többször megeshet veled, hogy nem látod a fától az erdőt, és naivitásodnak köszönhetően kihasználnak. Az őszi hónapok alaposan kifárasztanak majd, hisz sok új tennivaló vár rád.

slide6

Kos

2012-ben el kell felejtened az olyan szavakat, mint a pihenés, a lazsálás és a szórakozás. Sikeres és mozgalmas év lesz, ám nemcsak támogatásban és nagyszerű lehetőségben bővelkedik, hanem bizony buktatókban is. Azon Kosok viszont, akik kitartanak elveik és céljaik mellett jóban és rosszban, garantáltan komoly sikereket érnek el szeptemberig. Becsüld meg azokat az embereket a környezetedben, akik kitartanak melletted - kevés van belőlük, de kincset érnek!

slide7

Bika

Földies jelleged miatt általában nem jellemző rád, ám 2012-ben mégis hajlamos leszel arra, hogy alaposan összekuszáld az életedet. Ráadásul ez nem is egyszeri, hanem többszöri alkalom lesz, szinte minden életterületen. És hogy miért? Mert unod az egyhangúságot, gyökeres változásokra vágysz, ráadásul jogosan! A magánéletedről elmondható, hogy rendezetlen, de ezt magadnak köszönheted. Jó tervezéssel az év végére összerakod életed szétzilált puzzle-ját.

slide8

Ikrek

Az elmúlt három év kevés igazán jelentős sikert hozott számodra, ám eljött a változás ideje! Hagyd magad mögött a múltat, csak a jövőbe tekints. Itt az ideje a gyökeres változtatásoknak! Foglalkozz vadonatúj dolgokkal, ne halogass semmilyen munkát, ne zárkózz el a barátaidtól, se a családodtól. Keresd tudatosan az új lehetőségeket. Jupiter segítségével minden esélyt megkapsz ahhoz, hogy nyár elején óriási fordulatot vegyen az életed. Azon változások, melyek 2012-ben történnek veled, hosszú távra határozzák meg mindennapjaid alakulását.

slide9

Rák

Fontos, fordulatokkal tűzdelt év vár rád. Minden, amit most teszel jelentős hatással lesz a következő évekre is! Érdekes és változatos hónapok követik egymást, ám légy óvatos és körültekintő, mert hajlamos leszel a meggondolatlanságra, különösen január és május kötött. Minden döntést alaposan fontolj meg, még jobb, ha kikéred a családod, barátaid őszinte véleményét. Most nem célszerű forrófejűnek, szeleburdinak lenni, csak magadnak okozol vele gondot.

slide10

Oroszlán

2011-ben sok lehetőséget elszalasztottál, 2012-ben viszont nem kerülheted el a pozitív változásokat! Az újesztendő a fordulatok és új lehetőségek ideje lesz számodra. Bár nem csak fény és csillogás jellemzi mindennapjaidat, unatkozni biztosan nem fogsz. A tavasz folyamán gyakoriak lehetnek a veszekedések családtagokkal, barátokkal, és ez leginkább a te hibád, mivel szereted a problémákat eltussolni ahelyett, hogy igyekeznél megoldani! Kora ősztől mozgalmasság jellemzi az év hátralévő részét.

slide11

Szűz

Szűzként 2012-ben rendkívül fogékony leszel minden újdonságra, kiemelkedően igaz ez a családalapításra, új munkalehetőség felkutatására, tanulmányok megkezdésére vagy éppen régebb óta halogatott vizsgák letételére. Ha nem tervezed ezek egyikét sem, akkor az élet más területein, de a váltás és változás szinte kötelező feladat! Különösen azért is fontos ez, mert a munkában nagy sikerek várnak rád. Miért ne hagynád, hogy megtörténjen veled a jó?

slide12

Mérleg

2012 meglehetősen vegyes hatásokkal bír, siker és kudarc, szakítások és újrakezdések váltogatják egymást folyamatosan, a nyugalom messzire kerül. Lényeges, hogy semmilyen dologgal összefüggésben ne húzd az időt, csak a saját napjaidat keseríted meg, ha nem hozol meg sorsdöntő elhatározásokat. Merd felvállalni azt, aki valójában vagy, gondolataidat és véleményedet ne rejtsd véka alá! Már az év első felében új barátokra lelhetsz, de a nyár közepe után kötött ismeretségek már nem annyira megbízhatóak.

slide13

Skorpió

Olyan érdekes, új és sorsdöntő lehetőségek sorát kínálja számodra 2012, melyekre régóta vársz. Nagyszerű esélyed van arra, hogy végre kilépj az egyhangú, sehová nem vezető hétköznapokból, és tegyél valamit azért, hogy sorsod sokkal jobb irányba haladjon tovább! Fontos, hogy barátaidat és azon embereket, akik körülvesznek, jól válogasd meg, mert közülük többen is komoly csalódást okozhatnak. Keményen kell dolgoznod a sikerért, de az eredmények ne maradnak el.

slide14

Nyilas

Gyűrd le magadban régi berögzöttségeidet! Az év eleji eltúlzott fogadalmak helyett ésszerű dolgokat és célokat tűzz ki magad elé, melyekhez nem szükséges eget és földet megmozgatni, mégis teljesíthetőek lesznek. Kifejezetten sikeres és eredményes éved lesz, ám számos akadállyal kell szembenézned. Főleg az emberi kapcsolatok terén lesznek nehézségeid. Új barátokra lelsz, de ezért néhány régiről le kell mondanod. Rengeteg kihívás jön, de képes leszel ezeket legyűrni.