slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Iznenadi se svaki put PowerPoint Presentation
Download Presentation
Iznenadi se svaki put

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 18

Iznenadi se svaki put - PowerPoint PPT Presentation


  • 76 Views
  • Uploaded on

Iznenadi se svaki put. Na š slogan:.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Iznenadi se svaki put' - enye


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide3
Na tržištu kozmetike, pojedinac mora da se nosi sa jakim, internacionalnim brendovima ogromnih reklamnih budžeta, čija su zaštitna lica svetski poznate ličnosti.Mi nemamo ništa od toga.Zato smo sve naše napore usmerili ka postizanju najviših standarda proizvodnje u ovoj oblasti. Svesni smo činjenice da imamo samo jednu priliku da pridobijemo poverenje svakog od klijenata. Zato svaki AURA proizvod mora da bude najvišeg mogućeg kvaliteta.Moramo da iznenadimo svoje klijente. Da ih iznenadimo kvalitetom.
slide5
Kompanija Aura, osnovana 1996. godine u Nišu, je firma kreirana za proizvodnju i promet kozmetike. Tokom 16 godina postojanja, postali smo lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike na Balkanu.
slide6
Naši proizvodi su već osvojili tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Makedonije, Bugarske, Holandije, Ukrajine, Hrvatske i Grčke.
slide7
Naša vizija: da napravimo značajan iskorak nadomaćem / međunarodnom tržištu; da se borimo protiv neposredne, žestoke konkurencije pružajući proizvode vrhunskog kvaliteta; da budemo superiorni u proizvodnji visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda u regionu (Jugoistočna Evropa); da obezbedimo odličan dizajn pakovanja i, konačno, da ponudimo niske cene.
slide8

Naša misija: da predstavimo i proizvedemo proizvode još boljeg kvaliteta; da budemo još efikasniji u pružanju usluga klijentima u najkraćem roku; da poštujemo pravila i uslove transakcija; da zadovoljimo potrebe i zahteve klijenata i potrošača, da ih poštujemo i da postupamo sa njima na ugodan i prijateljski način.

slide10

Zaposlili smo 80 radnika. Među njima ima 5 hemičara i 3 tehnologa.

Više od 20% zaposlenih su fakultetski obrazovani.

Vlasnik i direktor kompanije AURA je gospođa Mila Litvinjenko.

slide11

Sedište kompanije Aura je u Nišu, na površini od 2.000 kvadratnih metara. Ovde se, osim poslovnog prostora, nalaze i laboratorija, fabrika i skladišta. Kompanija ima filijale u Beogradu i, zahvaljujući našim naporima i timskom radu, uspeli smo da pokrenemo AURA GROUP korporaciju u Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

slide12

Kompanija AURA ima veliki kapacitet proizvodnje, dakle možemo, pored našeg proizvodnog programa, da ponudimo usluge drugim kompanijama. Ove usluge uključuju ne samo proizvodnju private labelproizvoda, već i usluge vašoj kompaniji, kao što je proizvodnja nekih od vaših proizvoda.

slide13

Ceo asortiman naših proizvoda je proizveden od najkvalitetnijih sirovina, što je dovelo do saradnje sa svetskim liderima u proizvodnji kozmetike. Pratimo najnovije tehnološke inovacije, trendove boja u kozmetici, kao i trendove u dizajnu proizvoda.

slide14

U laboratoriji, koja je jedan od najvažnijih delova naše kuće, primenjuju se istraživački i razvojni (R & D) programi, kao i testiranja naših proizvoda.

slide15

2003. godine dobili smo ISO 9001 i ISO 2000 sertifikate za vrhunski kvalitet naših proizvoda i za najbolju tehnologiju. Naš proizvodni pogon je potpuno renoviran 2012. u skladu sa GMP standardom.

slide17

Ponosni smo time što pružamo vrhunske uslove za rad našim zaposlenima. Verujemo da samo zadovoljni i dobro motivisani ljudi mogu napraviti odlične proizvode.