to u dana nje vrijeme zanima djecu n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Što u današnje vrijeme zanima djecu ? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Što u današnje vrijeme zanima djecu ?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 10

Što u današnje vrijeme zanima djecu ? - PowerPoint PPT Presentation


  • 87 Views
  • Uploaded on

Što u današnje vrijeme zanima djecu ?. Psp,ps3,ps2,xbox360,game boy,nitendo ds….

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Što u današnje vrijeme zanima djecu ?' - brock-sampson


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
to u dana nje vrijeme zanima djecu

Što u današnje vrijeme zanima djecu ?

Psp,ps3,ps2,xbox360,game boy,nitendo ds…

slide2

PlayStation 3 (PS3) ime je za igraću konzolu sedme generacije koju je proizvela japanska kompanija Sony i sljedeća je u porodici konzola PlayStation. Konzola PlayStation 3 je kompatibilna s prijašnjim konzolama iz porodice PlayStation, tako da je moguće igrati igre sa PlayStation 1 i PlayStation 2. U Sjevernoj Americi konzola je izašla 17. novembra 2006.2007

slide3

PlayStation 2 je igraća konzola iz porodice PlayStation, nasljednik superpopularne konzole PlayStation 1. Razvila ga je japanska kompamnija Sony 2000. godine. Pripada šestoj generaciji konzola (PS2, Sega Dreamcast, Microsoft Xbox, Nintendo GameCube).

slide4

Xbox 360 je najnovija inačica Microsoftove konzole Xbox, jača od prethodne inačice gotovo 10 puta. X360 (kako glasi skraćeni i češće upotrebljavani naziv konzole) se započeo prodavati u SAD-u 22. studenog 2005, a uskoro nakon toga je stigao u Europu, no ne i Hrvatsku gdje se ne prodaje službeno te je dostupna jedino putem privatnih uvoznika, a ne Microsofta. Ukupno je prodano oko 20 milijuna primjeraka diljem svijeta od izlaska 2005. godine.

slide5

Zove se Nintendo DS, što znači Nintendo Dual Screen jer ima dva ekrana. Donji ekran ima "Touch Screen", to znači da se može s olovkom, koja dolazi uz Nintendo DS, pisati i igrati kao na papiru. Preko toga se moraju sve funkcije navigirati.

slide6

Game Boy (japanski ゲームボーイ Gēmu Bōi) ime je za porodicu dlanovnih igraćih konzola koju je razvila japanska tvrtka Nintendo. Prva inačica igraće konzole Game Boy pojavila se 21. travnja 1989. u Japanu, a poslje nakon četiri mjeseca na tržištu SAD-a. Uzveši sve inačice, do sada (2006.) je prodano više od 120 milijuna primjeraka Game Boya.

slide7

PSP Go je verzija igraće konzole PlayStation Portable [1] Objavljena je 1. listopada 2009. u američkim i europskim državama, a 1. studenog u Japanu. Za razliku od prethodnih PSP-ova PSP Go nema UMD disk, ali umjesto toga ima 16 GB interne memorije za pohranu igara, videa i drugih medija, memoriju možemo produžiti i do 32 GB uz Memory Stick. Budući da PSP nema UMD disk, igre se mogu downloadirati (skinuti). Sve igre se mogu vidjeti u „PlayStation Store“.

najva nijia stvar nekoj djeci je
Najvažnijia stvar nekoj djeci je:

Kao mome bratu

Kompjuter.

dovi enja
Doviđenja

Vidimo se

Napravio: Dominik Grgić, 6. razred