slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
A PAKSI EZOTERIKUS KÖR TISZTELETÉRE ÖSSZEÁLLÍTOTT ELŐADÁS

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 31

A PAKSI EZOTERIKUS KÖR TISZTELETÉRE ÖSSZEÁLLÍTOTT ELŐADÁS - PowerPoint PPT Presentation


  • 71 Views
  • Uploaded on

1. AZ ISMERTETETT ANYAG INTERNETES FORRÁSOKBÓL SZÁRMAZIK, ÉS TÖRTÉNETI, NYELVÉSZETI, RÉGÉSZETI FORRÁSOKRA TÁMASZKODIK. SZERZŐI ÁLTALÁBAN ISMERETLENEK, TEHÁT HIVATKOZNI SEM LEHET RÁJUK. EGY RÉSZÜK MEDIÁLIS FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'A PAKSI EZOTERIKUS KÖR TISZTELETÉRE ÖSSZEÁLLÍTOTT ELŐADÁS' - birch


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

1

AZ ISMERTETETT ANYAG INTERNETES FORRÁSOKBÓL SZÁRMAZIK, ÉS TÖRTÉNETI, NYELVÉSZETI, RÉGÉSZETI FORRÁSOKRA TÁMASZKODIK. SZERZŐI ÁLTALÁBAN ISMERETLENEK, TEHÁT HIVATKOZNI SEM LEHET RÁJUK. EGY RÉSZÜK MEDIÁLIS FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK.

AZ ANYAGOK HITELESSÉGE NEM ELLENŐRIZHETŐ, BÁR KÜLÖNBÖZŐ FORRÁSOK ÖSSZEVETÉSE ALAPJÁN – AZ ESETLEGES PONTATLANSÁGOK ELLENÉRE IS - A LEÍRTAKNAK MINDEN BIZONNYAL IGAZAK.

A FORRÁSOK TELJES TERJEDELEMBEN AZ IRODALOMBAN ÉS NIBIRU_ELEMEI FÁJLBAN TALÁLHATÓK.

A PAKSI EZOTERIKUS KÖR TISZTELETÉRE ÖSSZEÁLLÍTOTT ELŐADÁS

KÖVETKEZŐ DIA: KLIKK / ENTER

slide2

- A VILÁGOT ÉS BENNE AZ EMBERT – ISTEN TEREMTETTE ÉS TARTJA FENN

- A VILÁG MAGÁTÓL, FEJLÕDÉS ÚTJÁN JÖTT LÉTRE.

- AZ EMBERISÉGET VILÁGŰRBŐL JÖTT UFONAUTÁK, „ISTENEK” TEREMTETTÉK.

2

AZ EMBERISÉG MINDIG KERESTE, KUTATTA AZ ÉLET EREDETÉT.

AZ EMBER EREDETÉRE VONATKOZÓANTÖBBELKÉPZELÉS LÉTEZIK:

CÁFOLHATATLANUL EGYIK ELKÉPZELÉS SEM BIZONYÍTHATÓ.

AZ ŐSI LEÍRÁSOK IGAZAK, A TUDOMÁNYOS ELMÉLETEK MINDEGYIKE RÉSZBEN IGAZ, DE A TELJES IGAZSÁG NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL EZEK KEVERÉKE.

slide3

3

MINDEN ŐSI KULTÚRA LEÍRTA ÉS HÁTRAHAGYTA AZ UTÓDOKNAK AZ ÁLTALA ISMERT TEREMTÉSI TÖRTÉNETEKET, VALAMINT A CIVILIZÁCIÓ MEGSZŰNÉSÉRE ÉS A VÁRHATÓ VESZÉLYEKRE VONATKOZÓ JÓSLATAIT.

EZEK AZ ISMERETEK SZÖVEGEKBEN, RAJZOKBAN, ÉPÍTMÉNYEKBEN MÍTOSZOKBAN MARADTAK RÁNK, NAGY RÉSZÜK MAI NAPIG MEGFEJTETLEN, VAGY HA ISMERT, AKKOR VALAMILYEN ÉRDEKBŐL TITKOLJÁK.

KÉTSÉGTELEN, HOGY EZEK A LEÍRÁSOK A MINDENKORI HITVILÁG SZELLEMISÉGÉT HORDOZZÁK, KÜLÖNBÖZŐ KOROKBÓL ÉS FÖLDRÉSZEKRŐL SZÁRMAZNAK, ÍGY NEHEZEN ÉRTHETŐK.

AZ IGAZSÁGOT AZ IS NAGY MÉRTÉKBEN TORZÍTJA, HOGY A KÜLÖNBÖZŐ ISMERETEK MÁS-MÁS SORRENDBEN ÖSSZEÁLLÍTVA AKÁR ELLENTÉTES ÉRTELMET IS ADHATNAK.

EGY AZONBAN BIZTOS: ŐSEINK FIGYELMEZTETNI ÉS TANÍTANI AKARTAK MINKET!

slide4

4

A LEGRÉGIBB ISMERT NÉP A SUMÉROK-SUMÍROK. MEZOPOTÁMIA DÉL- KELETI RÉSZÉN, A TIGRIS ÉS AZ EUFRÁTESZ FOLYÓK MENTÉN ÉLTEK IDŐSZÁMÍTÁS ELŐTT 260 000-TŐL 2300-IG. LEGISMERTEBB VÁROSAIK - KIS, UR, URUK, UMMA, LAGAS, NIPPÚR, ERIDU, - SZÁRÍTOTT AGYAG TÉGLÁBÓL ÉPÜLTEK. DERÉKSZÖGŰ UTCÁKBÓL ÁLLTAK, NYÍLEGYENES FALAK HATÁROLTÁK ŐKET, PIRAMIS ALAKÚ TEMPLOMMAL A ZIKKURATTAL A KÖZEPÉN.

EZEK A TEMPLOMOK VOLTAK ÉLETÜK KÖZPONTJAI. A TEMPLOMOK PAPJAI ÉS PAPNŐI IRÁNYÍTOTTÁK AZ ŐSKULTÚRÁT, ÉS MINDEN BIZONNYAL AZ EGÉSZ EMBERI FEJLŐDÉS KIINDULÓPONTJÁT JELENTIK.

A SUMÉROK-SUMÍROK EREDETE HOMÁLYOS. KÜLÖNFÉLE FELTÉTELEZÉSEK VANNAK ARRÓL, HOGY HONNAN JÖHETTEK. A KÜLÖNFÉLE HIPOTÉZISEK A TÉNYEKKEL NAGYRÉSZT ELLENTMONDÓAK.

slide5

5

A TERMÉSZETI KÖRNYEZET KEDVEZŐ VOLT AZ ÖNTÖZÉSES FÖLDMŰVELÉS KIALAKÍTÁSÁHOZ. TÖKÉLETES CSATORNARENDSZERT ALAKÍTOTTAK KI, AMELY 5000 ÉVIG MARADT FENT. A CSATORNÁIK OLYAN PONTOSAK, NYÍLEGYENESEK ÉS TÖKÉLETES LEJTÉSŰEK VOLTAK, HOGY MA SEM LEHETNE JOBBAT ÉPÍTENI NÁLUK. ÖNTÖZÉSRE ALAPOZOTT FELJETT NÖVÉNYTERMESZTÉSÜK ÉS ÁLLATENYÉSZTÉSÜK VOLT. MÍG AZ EGYIPTOMIAK NEM ISMERTÉK A KEREKET, ADDIG A SUMÉROK NÉGYKEREKŰ KOCSIT HASZNÁLTAK.

A SUMÉR VÁROSÁLLAMOK BÖVELKEDTEK, ÁRPÁT, BÚZÁT, SZŐLŐT, DATOLYÁT, GYÜMÖLCSÖKET TERMELTEK, ISMERTÉK A SÖRT ÉS A BORT IS, DE FÁBAN, ÁSVÁNYOKBAN ÉS FÉMEKBEN SZEGÉNY VIDÉKEN ÉPÜLTEK.

GAZDASÁGUK TEMPLOMGAZDASÁG AMELYBEN MINDENKINEK MEGHATÁROZOTT SZEREPE ÉS HELYE VOLT, AMELY MINDEN TAGJÁRÓL GONDOSKODOTT. A TERMELT JAVAKAT KÖZÖS RAKTÁRAKBA SZÁLLÍTOTTÁK ÉS ONNAN OSZTOTTÁK EL.

slide6

6

A HATALOM CSÚCSÁN A PAPI-KATONAI VEZETŐ RÉTEG (MÁGUSOK) ÁLLTAK, AKIK AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉT IRÁNYÍTOTTÁK. A VÁROSÁLLAMOK VEZETŐJE ÉS A HADSEREG FŐPARANCSNOKA A FŐPAP (ENSI) VOLT.

A VÁROSAIK EGYMÁSTÓL FÜGGETLENEK VOLTAK, NEM ALKOTTAK EGY ÁLLAMOT. A VÁROSOKAT EGY-EGY ISTENSÉG FŐKULTUSZA JELLEMEZTE. A VÁROSOKAT KÖRNYEZŐ TERÜLETEKRE IDEGEN, (ELSŐSORBAN AKKÁD) NÉPESSÉGE IS BETELEPÜLHETETT.

A TEMPLOMGAZDASÁGBAN SZÉTVÁLNAK A KÖZÖSSÉGI FÖLDEK ÉS TEMPLOMI BIRTOKOK, MEGJELENIK A BÉRLŐI VISZONY, A MAGÁN- GAZDASÁG ÉS A MAGÁNTULAJDON, A HÁZI RABSZOLGASÁG IS.

KERESKEDELEM ÉS IPAR NAGYRÉSZT TEMPLOMGAZDASÁGOKHOZ KÖTŐDIK.

TÁRSADALMUK APAJOGÚ TÁRSADALOM, DE A NŐK FONTOS SZEREPET TÖLTENEK BE, ÉS A FENNMARADT ÍRÁSOK SZERINT BENSŐSÉGES CSALÁDI ÉLET JELLEMZI ŐKET. A LEGENDÁIKBAN VISSZATÉRŐ ELEM A VAD EMBERT MEGSZELÍDÍTŐ PAPNŐ.

slide7

7

A SUMÉROKAT SAJÁT ÁLLÍTÁSUK SZERINT ISTENI ERŐVEL RENDELKEZÕ LÉNYEK, A DINGIREK TEREMTETTÉK, A MÉH SEGÍTSÉGÉVEL. LEÍRJÁK, HOGY AZ ÖZÖNVIZ ELÕTTI KOSZAKBAN 260 000 EZER ÉVEN ÁT 200 KIRÁLY URALKODOTT ÉS NÉV SZERINT FEL IS SOROLJÁK ÕKET.

A SUMÉR-MAGYAR ISTENI KIRÁLYOK URALKODÁSI IDEJE MINDEN ESETBEN TÖKÉLETESEN OSZTHATÓ 3600-AL. EBBŐL ARRA LEHETKÖVETKEZTETNI , HOGY A ISTENI KIRÁLYOK URALKODÁSI IDEJE EGYÉRTELMŰEN ÖSSZEFÜGG A NIBIRU 3600 ÉVES KERINGÉSI IDEJÉVEL.

A SUMÉROKTÓL SZÁRMAZIK A LEGELSÕ IRODALMI MŰ A GILGAMES EPOSZ. A GONDOLATGAZDAG EPOSZ GILGAMESNEK, URUK VÁROS IE. 2700 KÖRÜL URALKODÓ KIRÁLYÁNAK MITIKUS TÖRTÉNETE. AZ EPOSZ ÉLÕ ALAKRÓL SZÓL, AKI LEGENDÁS URALKODÓ ÉS NAGY ZSARNOK IS VOLT EGYSZERRE.

slide8

8

A TÖRÖKORSZÁGI NIMRUD-TÁBLA

A SUMÉROKNAK FEJLETTEK VOLTAK A CSILLAGÁSZATI ISMERETEIK, A LEGRÉGIBB CSILLAG, CSILLAGKÉP NEVEK IS TŐLÜK EREDNEK.

TŐLÜK SZÁRMAZIK A NAPTÁR, A KÖR 360 FOKRA OSZTÁSA, ISMERTÉK A PITÁGORÁSZ TÉTELT IS.

A TERMÉNYEK ELOSZTÁSA MIATT AZ OSZTÁS TUDOMÁNYA VOLT KÜLÖNÖSEN FEJLETT, A KÖNNYŰ OSZTÁST SZOLGÁLJA A 360-AS SZÁMRENDSZERÜK IS.

A TERMÉSZETI KÖRNYEZET VÁLTOZÁSA PECSÉTELI MEG A SUMÉR VÁROSÁLLAMOK SORSÁT. AZ ÖNTÖZÉSES FÖLDMŰVELÉS A TALAJ SZIKESEDÉSÉHEZ VEZET ÉS A FOLYÓK VÍZHOZAMA IS FOKOZATOSAN CSÖKKEN, MEGNÖVEKEDNEK A VÁROSOK KÖZÖTTI ELLETÉTEK A CSATORNÁK TULAJDONJOGÁN NEM TUDNAK MEGOSZTOZNI.

slide9

9

VÉGÜL UMMA KIRÁLYA LUGALZAGGESI ENSI IE.2340-BEN LEGYŐZI LAGAST ÉS URALMA ALATT EGYESÍTI A SUMÉR VÁROSOKAT.

IE 2330-BANSARGON AGGADE VÁROS KIRÁLYA LEGYŐZTE ŐT IS, ÉS EGYESÍTETTE EGÉSZ MEZOPOTÁMIÁT.

Sargon legendája kísértetiesen hasonlít a bibliai Mózes történethez. Folyóba teszik egy kosárba, amely partra sodorja, a királyi udvarba kerül ahol az uralkodó a saját fiaként neveli fel.

EKKOR RÖVID IDEIG LÉTEZIK IISMÉT AZ EGYSÉGES SUMÉR KIRÁLYSÁG. SARGON HALÁLA UTÁN FEL- LÁZADNAK AZ ELFOGLALT VÁROSÁLLAMOK ÉS RÖVID FELVIRÁGZÁS -KÉSŐ SUMÉR RENESZÁNSZNAK NEVEZETT KORSZAK- UTÁN A SUMÉR BIRODALOM LEHANYATLIK ÉS ISMÉT AKKAD URALOM ALÁ KERÜL. A BABILONI BIRODALOM FELEMELKEDÉSÉVEL PÁRHUZAMOSAN A LEIGÁZOTT SUMÉR VÁROSOKBAN IS AZ AKKADOK KERÜLNEK TÖBBSÉGBE ÉS RÖVIDESEN A SUMÉR NYELV CSAK PAPI HASZNÁLATBAN MARAD MEG. AZ AKKADOKNAK KÖSZÖNHETŐ, HOGY A SUMÉR NYELV A KÉSŐBBI KOROKBAN IS FENNMARADT, MÉG AZ ASSZÍR URALOM IDEJÉN IS.

A SUMÉR BIRODALOM HANYATLÁSA UTÁN LAKÓI ELVÁNDOROLTAK.

slide10

10

A SUMÉR NÉPESSÉG EGY RÉSZE ELHAGYJA A FOLYAMVÖLGYET ÉS MEDITERRÁN TERÜLETEKEN, TENGEREN TÚL, INDIÁBAN, ÉSZAKON ÁZSIÁBAN, SZKÍTA TERÜLETEKEN TELEPSZIK MEG, AHOL A TERMÉSZETI KÖRNYEZET HASONLÓ VOLT MEZOPOTÁMIÁHOZ.

A SUMÉROK MAGUKAT KU-MAG-ARI –NAK NEVEZTÉK, AMI AZT JELENTI, HOGY A TUDÁS (MAG-MÉH ) "ISTENI FENSŐBBSÉG" NÉPE.

A SZKÍTÁK FÖLDJE A SZIR-DARJA AMU-DARJA FOLYÓK VIDÉKÉN VOLT. MIVEL A MAGYARSÁG IS ERRŐL A TERÜLETRŐL SZÁRMAZIK, HATÁROZOTTAN ÁLLÍTHATÓ, HOGY A SUMÉROK EGYENESÁGI LESZÁRMAZOTTAI VAGYUNK. EZT IGAZOLJÁK:

-MI MAGUNKAT MAGYARNAK NEVEZZÜK, A SUMÉROK MAGUKAT MAGARINAK NEVEZTÉK

- NYELVÜNK SZAVAINAK ÉS NYELVTANÁNAK NAGYFOKÚ HASONLÓSÁGA A SUMÉRHOZ VALAMINT A MAGYAR ÉS ÁLTALÁBAN A SZKÍTA VALLÁSOK HASONLÓSÁGA A BABILONI VALLÁSHOZ

A "SORBONNE" ÁLTAL VÉGZETT ETIMOLÓGIAI, ŐSMŰVELTSÉG NYELV -ELEMEINEK KUTATÁSA A KIMUTATTA A SUMER NYELV HASONLÓSÁGÁT A MAI NYELVEKKEL:

MAI ANGOL4%, LATIN5%, HÉBER5%, CSENDES-ÓCEÁNI NYELVEK7%, INDIA-I MUNDA-KHOL9%, TIBET-I SZANKSZKRIT12%, ŐS-TÖRÖK TÜRKMÉN26%, MAI MAGYAR68%

slide11

11

A HÁROM ŐRZŐ

ANU

ENLIL

ENKI

ADAR

7

MARDUK

6

SHAMMASH

NERGAL

5

SHAMMASH

4

INANNA

3

NEBO

2

NANNA

1

KIA(ELEMEK)

ANU KORONÁJA

A SUMÉR VALLÁS AZ EGYIPTOMIAKHOZ HASONLÓAN NAPISTENHIT, DE ATTÓL KÜLÖNBÖZŐ, HASONLÓBB A GÖRÖGÖK HITVILÁGÁHOZ - ISTENEIK NÉHA EMBERI GYARLÓSÁGOKAT MUTATNAK. AZ ISTENEK EGYMÁS LESZÁRMAZOTTAI, ÉS AZ A FŐISTEN, AKI ÉPPEN A MÉH - AZ ISTENI FENSŐBBSÉG BIRTOKOSA.

A SZFÉRÁK SUMÉR ISTENEI:

slide12

12

1

-270 000 év

2

-234 000 év

-198000 év

3

-162000 év

4

5

-126 000 év

-90 000 év

6

-54 000 év

7

-18 000 év

8

-260 000

SUMÉR BIRODALOM KEZDETE

+18 000 év

9

-70 000

Tibeti feljegyzések (Kancsur)

10

-50 000

MU létének kezdete

11

-25 400

Atlantiszi Poszeidon uralma

12

-21 100

Első Atlantiszi király

13

-16 000

Utolsó Majax király

14

-16 000

Egyiptom kezdete

+36 000 év

-13 900

15

Atlantisz uralma

0 év

-13 000

16

Mu pusztulása

-36 000 év

-11 500

Atlantisz első elsüllyedése

17

-72 000 év

-7 200

Atlantisz végleges elsüllyedése

-108 000 év

18

3600 ÉV

-4 000

Védizmus keletkezése

-144 000 év

19

-3 000

-180 000 év

Brahmanizmus keletkezése

20

-2 800

Vedanta keletkezése

-216 000 év

21

-2 531

-252 000 év

Buddha megvilágosodása

-2 480

-288 000 év

Buddha halála

-2340

Sumér birodalom hanyatlása

-2330

2. Sumér birodalom (Saragon)

0

Jézus születése/időszámítás kezdete

632

Mohamed halála

2 003

Jelenkor/pólusváltás/Nibiru

HA A TÖRTÉNELMI ESEMÉNYEKET SPIRÁLIS IDŐ KOORDINÁTÁKBAN ÁBRÁZOLJUK, ÉSZREVEHETŐ, HOGY A FONTOSABB ESEMÉNYEK 3600 ÉVES CIKLUSOKAT KÖVETNEK.

A SUMÉROK SZERINT A NAPRENDSZERNEK LÉTEZIK MÉG EGY BOLYGÓJA, AMELY 3600 ÉVES CIKLUSOKBAN KERÜLI MEG A NAPOT.

slide13

13

SUMÉROK ÖSSZEFOGLALÁSA

1. A SUMÉR BIRODALOM TÖBB, MINT NÉGYEZER ÉVE LÉTEZETT. A GILGAMES EPOSZ SZERINT EZT MEGELŐZŐEN 260 000 ÉVVEL 200 KIRÁLYUK VOLT.

2. A SUMÉROK SZERVEZETT VÁROSÁLLAMOKBAN ÉLTEK, ÉLÜKÖN A MÁGIKUS KÉPZETTSÉGŰ ENSIKKEL.

3. A SUMÉROK ÖNTÖZÉSES FÖLDMŰVELÉST ÉS ÁLLATTENYÉSZTÉST FOLYTATTAK.

4. KIEMELKEDŐ MATEMATIKAI ÉS CSILLAGÁSZATI ISMERETEKKEL RENDELKEZTEK.

5. A SUMÉROK ISMERTÉK A NAPRENDSZER NIBIRUNAK NEVEZETT BOLYGÓJÁT, 3600 ÉVES KERINGÉSI CIKLUSÁT, VALAMINT A FÖLD PÓLUSVÁLTÁSÁT.

6. TAPASZTALATAIKAT ÍRÁSOS-RAJZOS FORMÁBAN AGYAGTÁBLÁKON HAGYTÁK AZ UTÓKORRA.

7. A SUMÉROK MAGARINAK NEVEZTÉK MAGUKAT, MI MAGYARNAK, NYELVÜNK 69%-BAN AZONOS A SUMÉRRAL, TEHÁT IGEN NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL A SUMÉROK LESZÁRMAZOTTAI VAGYUNK.

slide14

14

NAP

MERKÚR

SZATURNUSZ

JUPITER

VÉNUSZ

MARS

FÖLD

PLÚTÓ

NEPTUNUSZ

URÁNUSZ

ANOMÁLIÁK A NAPRENDSZERBEN

A LEGBELSÕ BOLYGÓ, A MERKÚR KIVÉTELÉVEL EGYETLEN EGY BOLYGÓ SEM KERING A NAP EGYENLÍTÕI SÍKJÁBAN.

LENNIE KELL EGYFAJTA “KÜLSÕ ERÕNEK” AMELY ELTÉRÍTI ÕKET ETTÕL A SÍKTÓL.

A VÉNUSZ SZINTÉN KÜLÖNÖS. TENGELYKÖRÜLI FORGÁSÁNAK IRÁNYA ELLENTÉTES A MEGSZOKOTTAL. RÁADÁSUL EGY VÉNUSZI NAP HOSSZABB, MINT EGY VÉNUSZI ÉV. A FÖLD ÉS A MARS NEM MUTAT ELTÉRÉSEKET.

AZ URÁNUSZT EGYKOR HIHETETLEN ERÕS KOZMIKUS CSAPÁS ÉRHETTE. FORGÁSTENGELYE SZINTE BENNE FEKSZIK PÁLYASÍKJÁBAN, A BOLYGÓ “GURUL” A PÁLYÁJÁN. RÁADÁSUL TENGELYFORGÁSI IRÁNYA, A VÉNUSZÉHOZ HASONLÓAN FORDÍTOTT. HOLDJAI AZONBAN PONTOSAN AZ EGYENLÍTÕI SÍKJÁBAN KERINGENEK

A NEPTUNUSSZAL KAPCSOLATBAN AZ A KÜLÖNÖS, HOGY A LEGNAGYOBB TÖMEGÛ HOLDJA AZ ELLENKEZÕ IRÁNYBAN KERING KÖRÜLÖTTE, MINT A TÖBBI, MELYEK EGYÉBKÉNT A MEGSZOKOTT NYUGAT-KELETI MOZGÁSI IRÁNYT MUTATJÁK, TOVÁBBÁ LÉGKÖRREL RENDELKEZIK.

A Plútón túl (Kuiper-öv) további jelentős méretű égitestek tucatjait fedezték már fel, de a gázóriások mozgásában mutatkozó anomáliákat nem sikerült megmagyarázni.

slide15

15

MI OKOZHATJA EZEKET AZ ELTÉRÉSEKET?

1984-BENVETETTÉK FEL TUDÓSOK ANNAK LEHETŐSÉGÉT, HOGY NAPUNK KETTŐSCSILLAG, KÍSÉRŐJE AZ ÜSTÖKÖSFELHŐ MEGBOLYGATÁSÁVAL PUSZTULÁST HOZÓ NEMEZIS, EGY VÖRÖS VAGY BARNA TÖRPECSILLAG. ERRE A KÖVETKEZTETÉSRE AZ ÕSMARADVÁNYOK ELEMZÉSÉVEL JUTOTTAK. ÖSSZEFÜGGÉST TALÁLTAK A NAGYARÁNYÚ FAJKIHALÁSOK ÉS AZ ADOTT FÖLDTÖRTÉNETI RÉTEGEK MAGAS IRÍDIUMTARTALMA KÖZÖTT.

AZ UTÓBBI 250 MILLIÓ ÉVET ÁTFOGÓ FÖLDTÖRTÉNETI LELETEKNÉLAZT TALÁLTÁK, HOGY A METEORITOKBAN GYAKORI IRÍDIUM MENNYISÉGE AZ EGYES RÉTEGEKBEN JELENTŐSEN EMELKEDIK NAGYJÁBÓL MINDEN 26. MILLIÓ ÉV TÁJÉKÁN.

BIZONYÍTOTTNAK LÁTSZIK, HOGY A NEMEZIS RENDSZERESEN „VILÁGVÉGÉT” OKOZ.

A NEMEZIS FÉL FÉNYÉVRE KÖZELÍTHETI MEG A FÖLDET. ÓRIÁSI METEORHULLÁST EREDMÉNYEZ, AZTÁN 3 FÉNYÉVRE ELTÁVOLODIK. MIVEL A LEGUTÓBBI NAGY KIPUSZTULÁS 13 MILLIÓ ÉVE VOLT, JELENLEG PÁLYÁJÁNAK LEGTÁVOLABBI PONTJÁN LEHET, ÍGY MÉG NÉHÁNY MILLIÓ ÉVIG NEM VESZÉLYES

A NEMEZIS ÁTMÉRŐJE 100.000 KM-NÉL IS NAGYOBB LEHET, TÖMEGE A NAPÉNAK 5-10%-A.

slide16

16

A NASA 1982-BEN TANULMÁNYT KÉSZÍTETTA PLÚTÓN TÚL KERINGÕ ÓRIÁSBOLYGÓ FELKUTATÁSÁRA. A TANULMÁNYBAN PONTOS KÉPLETET KÖZÖLNEK A PLANET X, AZAZ A TIZEDIK BOLYGÓ LEGVALÓSZÍNÛBB HELYÉRE.

EGY ÉVVEL KÉSÕBB BOCSÁTOTTÁK FEL AZ INFRAVÖRÖS TÁVCSÕVEL FELSZERELT IRAS CSILLAGÁSZATI MESTERSÉGES HOLDAT

TUDÓSCSOPORT VEZETÕ CSILLAGÁSZÁNAKNYILATKOZATÁBÓL:

„…A PLANET-X EGY NAGYJÁBÓL JUPITER NAGYSÁGÚ, NAPRENDSZERÜNKHÖZ TARTOZÓ BOLYGÓ (JELLEMZÕIBEN TÖKÉLETESEN MEGFELELVE AZ ÕSI IRATOKBAN FENNMARADT ADATOKNAK) FELFEDEZÉSÉRÕL SZÁMOLHATOK BE. JELENLEG AZ ORION CSILLAGKÉP IRÁNYÁBAN TARTÓZKODIK. AZ IRAS HOLD SZINTE ABBAN A PILLANATBAN MEGTALÁLTA, MIHELYT FÕ MŰSZERÉT A KORÁBBAN MEGHATÁROZOTT IRÁNYBA FORDÍTOTTUK. LÉTEZÉSÉRÕL ÉS PONTOS HELYÉRÕL MÁR HOSSZÚ ÉVEK ÓTA TUDTUNK, MOST TECHNIKAI MEGERÕSÍTÉSRE IS SZÜKSÉGÜNK VOLT…”

slide17

17

NAP

A PLANET X MOZGÁSÁT KÉT CSILLAG HATÁROZZA MEG: A NAP ÉS A NEMEZIS.

A LEGKORSZERŰBB TÁVCSÖVEK HASZNÁLATÁVAL MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY A PLANET-X 2003. MÁJUS VÉGÉN VAGY JÚNIUS ELEJÉN, A JUPITER PÁLYÁJÁN IS BELÜL KERÜL, ÉS ELÉRI NAPRENDSZERÜNK BELSÕ TÉRSÉGEIT.

EGYES NÉPEK (SUMÉROK) TÖRTÉNELMI HAGYOMÁNYAIBAN, MONDÁIBAN EMLÍTÉST TESZNEK ILYEN ÉGITESTRÕL, AKKOR HOGYANAZONOSÍTHATÓ?

AZ ÖSSZES PLÚTÓN TÚL FELFEDEZETT ÉGITEST FÉNYE FEHÉR, MARDUK CSILLAGA–

A NIBIRU-VÖRÖS FÉNYŰ.

AZ ÕSI FELJEGYZÉSEK SZERINT A 12. BOLYGÓ FELTÛNÉSÉT VÁRATLAN KATASZTRÓFÁK, NAGYARÁNYÚ VÁLTOZÁSOK ÉS KORSZAKVÁLTÁS KÍSÉRI. A MEZOPOTÁMIAI SZÖVEGEK AZ ÉGITEST PERIODIKUS MEGJELENÉSÉRÕL MINT ELÕRELÁTHATÓ, PONTOSAN KISZÁMOLHATÓ, MEGFIGYELHETÕ ESEMÉNYRÕL BESZÉLNEK. „A HATALMAS ÉGITEST MEGJELENÉSÉBEN SÖTÉTVÖRÖS.” MEGJELENÉSÉNEK NAPJÁT AZ ÓSZÖVETSÉGBEN LEÍRTAK SZERINT ESÕZÉSEK, ÁRADÁSOK ÉS FÖLDRENGÉSEK KÍSÉRIK.

slide18

18

BERLINI MÚZEUMBAN ÕRZÖTT PECSÉTHENGER

SZÁMOS PECSÉTHENGEREN LÁTHATÓ AZ ÉGITEST MOZGÁSÁT BEMUTATÓ ÁBRÁZOLÁS, FELTÜNTETVE AZOKAT A KÜLÖNÖSEN FONTOS CSILLAGÁSZATI PONTOKAT, MELYEKEN A NIBIRU ÁTHALADÁSAKOR FELISMERHETŐ A FÖLDRÕL NÉZVE. FÖLDKÖZELBE ÉRVE AKKOR LÁTHATÓ, AMIKOR EGYÜTTÁLL A MERKÚRRAL

MEZOPOTÁMIAI ÉS BIBLIAI FORRÁSOK NAGY HATÁROZOTTSÁGGAL ÁLLÍTJÁK: A 12. BOLYGÓ KERINGÉSI IDEJE 3600 ÉV. A SUMÉR-MAGYAR ÕSI SZÖVEGEKBEN A 3600-AS SZÁM JELE EGY NAGY KÖR VOLT. AZ ÉGITEST EPITHETONJA EGYÉBKÉNT A „SÁR”, MELYNEK JELENTÉSE TÖBBEK KÖZT „TÖKÉLETES CIKLUS”, ILLETVE „TELJES KÖR”, EGYBEN A 3600-AS SZÁMOT IS JELÖLI. A HÁROM KIFEJEZÉS-TARTALOM – ÉGITEST/CIKLUS/3600 – SZOROS ÖSSZEFÜGGÉSE NYILVÁNVALÓAN NEM LEHET PUSZTA VÉLETLEN.

HA A A KÖZÉPSÕ ISTENALAKOT, ILLETVE MENNYEI LÉNYT KINAGYÍTJUK, MEGFIGYELHETŐ EGY HATALMAS SUGÁRZÓ CSILLAG, 11 ÉGITESTTŐL VALAMINT 24 KISEBB OBJEKTUMTÓL ÖVEZVE.

slide19

19

A NIBIRU TÖBBI BOLYGÓHOZ VISZONYÍTOTT MÉRETÉT AZ ÁBRA MUTATJA. A NAPRENDSZER BOLYGÓINAK SZÁMÁBA BELESZÁMÍTJÁK A NAPOT ÉS A FÖLD HOLDJÁT IS, ÍGY A NIBIRU A 12-IK.

A NIBIRUT KÖZEL HÚSZ ÉVE SIKERÜLT ELÕSZÖR MEGFIGYELNI, AZÓTA IS FOLYAMATOSAN NYOMON KÖVETIK.

A HÍREK ÉS FOTÓK AZONBAN ELÉG GYANÚSAK. KÜLÖNÖS MÓDON, AMIKOR A 2003-AS „ÁTHALADÁS”, MINT LEHETÕSÉG ELÕSZÖR A KÖZTUDATBA SZIVÁRGOTT, AZ INTERNETRÕL SZINTE AZONNAL ELTÛNT VALAMENNYI FOTÓ… A HIVATKOZÁSOK MEGMARADTAK, CSAK „ FURCSA MÓD ” A KÉPEK TÛNTEK EL…

AZ AKKORIBAN FELFEDEZETT 2001 KX76 KISBOLYGÓRÓL ELTERJESZTETTÉK, HOGY AZ A NIBIRU. IGYEKEZTEK ALÁTÁMASZTANI IS , HISZEN NAPVILÁGOT LÁTOTT OLYAN FOTÓ, AMELYEN MÉLYVÖRÖS SZÍNŰNEK TŰNIK. CSAKHOGY „ELFELEJTETTÉK” AZOKAT A KÉPEKET TÖRÖLNI, MELYEKEN A 2001 KX76 KISBOLYGÓ EGYÉRTELMÛEN KÉK SZÍNŰ.

slide20

20

2001 KX76

NIBIRU

TEHÁT NEM ALAPTALAN A GYANÚ, HOGY VALAMI TURPISSÁG TÖRTÉNT… KÜLÖNÖSEN NEM, HA FIGYELEMBE VESSZÜK, HOGY AZ AMERIKAI KORMÁNYZAT UTASÍTOTTA A NASA-T, 2005-RE FEJLESSZEN KI OLYAN IONHAJTÓMÛVET, MELY 100 T-ÁS TÖMEGET KÉPES NAGYSEBESSÉGRE FELGYORSÍTANI. ARÁNYLAG MÉG NYÍLTAN IS DOLGOZNAK, HISZEN AZ EMBEREK MÁR VÁRJÁK, MIKOR LÉP EMBER A MARSRA. CSAKHOGY EZ A HAJTÓMÛ NEM A MARSRA VISZ ÛRHAJÓSOKAT, SOKKAL INKÁBB A CSILLAGKÖZI TÉR A CÉLJA. DE HA OTT NINCS SEMMI, AKKOR MÉGIS HOVÁ?

NEM KELL TÚLSÁGOSAN NAGY FANTÁZIA AHHOZ, HOGY A NASA TUD A NIBIRURÓL, HISZEN ÕK FEDEZTÉK FEL.

ARRÓL IS HALLHATTAK, HOGY AZ ÉGITEST AZ „ISTENEK LAKHELYE”. HA PEDIG TÉNYLEG AZ, NEM LEHET ÉRDEKTELEN MEGLÁTOGATNI ÕKET, MIELÕTT ÕK JÖNNEK IDE. MÁR CSAK A MIHEZTARTÁS VÉGETT IS...

slide21

21

A 2003-AS „ÁTHALADÁS”-RA VONATKOZÓ HÍREKNEK IS AZÉRT VAN NÉMI VALÓSÁGALAPJA. EBBEN AZ IDŐBEN EGY GIGÁSZI ÜSTÖKÖS ÉRKEZÉSE VÁRHATÓ A NAPRENDSZER BELSÕ TÉRSÉGÉBE. AMÍG AZ EMBEREK AZT HISZIK, HOGY AZ A NIBIRU VOLT, ADDIG NINCS GOND, NYUGODTAN LEHET A HÁTTÉRBEN DOLGOZNI.

A GOND AKKOR LESZ, HA AZ EMBEREK ÉSZREVESZIK A SZÁNDÉKOS ÉS HIVATALOS BECSAPÁST.

DE ADDIG MÉG ELTELIK NÉHÁNY ÉVTIZED, HISZEN A NIBIRU ÉRKEZÉSE CSAK 30-50 ÉV MÚLVA VÁRHATÓ.

A VILÁGVÉGE TEHÁT KICSIT KÉSÕBB LESZ.

PERSZE, AZ EMBERISÉGEN IS SOK MÚLIK.....

slide22

22

CSILLAGÁSZAT ÖSSZEFOGLALÁSA

1. A NAPRENDSZER ISMERT BOLYGÓINAK ÉS AZOK HOLDJAINAK PÁLYÁJÁBAN ÉS MOZGÁSÁBAN MEGMAGYARÁZHATATLAN ELTÉRÉSEK VANNAK.

2. TUDOMÁNYOS VIZSGÁLATOK MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY ENNEK EGYIK OKA A 26 MILLIÓ ÉVENTE FÖLDKÖZELBE KERŰLŐ NEMEZIS BOLYGÓ. A MAGY MÉRETŰ BOLYGÓ ÁLTAL KIVÁLTOTT METEORVIHAR A FÖLD ÉLŐVILÁGÁT KÉPES MEGSZÜNTETNI ÉS A BOLYGÓK MOZGÁSÁT MEGVÁLTOZTATNI.

3. 1982-BEN FELFEDEZTÉK A NAPRENDSZER 10-IK - 3600 ÉVES CIKLUSBAN KERINGŐ NIBIRUNAK NEVEZETT - BOLYGÓJÁT, AMELY FÖLDKÖZELBE ÉRVE ÁTALAKÍTJA A FÖLD TELJES FELSZÍNÉT ÉS ÉLŐVILÁGÁT.

4. A SUMÉR HITVILÁG SZERINT EZ A BOLYGÓ MARDUK ISTEN BOLYGÓJA, A KERESZTÉNY HITVILÁG SZERINT KRISZTUS BOLYGÓJA.

5. A JELENLEGI TUDOMÁNY (A KÜLÖNBÖZŐ KORMÁNYOK) TUDATÁBAN VAN A KÖZELGŐ VÁLTOZÁSOKNAK, DE ÓRIÁSI FIGYELEM ELTERELÉST (HAZUDOZÁST) VÉGEZNEK, NEHOGY A VALÓDI IGAZSÁG KIDERÜLJÖN.

6. A CSILLAGÁSZATI SZÁMÍTÁSOK SZERINT A NIBIRU 30-50 ÉV MÚLVA KERÜL FÖLDKÖZELBE.

7. A FÖLDÖN A NIBIRU ÁLTAL ELŐIDÉZETT PÓLUSVÁLTÁST MINDEN ESETBEN ÓRIÁSI SZELLEMI FELLENDÜLÉS KÖVETI.

slide23

23

A NIBIRUVAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI ISMERETEK EGY MÉDIUMTÓL, NANCY-TŐL SZÁRMAZNAK

NANCY AZ INFORMÁCIÓKAT MEDIÁLIS ÚTON SZEREZTE EGY – MAGUKAT ZÉTÁNAK NEVEZŐ – KIS SZÜRKÉKNEK ISMERT FÖLDÖN KÍVÜLI FAJTÓL.

A ZÉTA FAJCSOPORT RENDKÍVŰL AKTÍV, SZÁMTALAN TÖRTÉNET ISMERETES MEGJELENÉSÜKRŐL. CIVILIZÁCIÓJUK SOK TEKINTETBEN ELTÉR A MIÉNKTŐL. MINDENEKELŐTT FEJLETTEBB A FÖLDINÉL, VALAMINT NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTET AZ EGYMÁS IRÁNTI MEGBECSÜLÉSRE, A MÁSOK SEGÍTÉSÉRE, A BELSŐ ÉRTÉKEKRE. ZÁRT KÖZÖSSÉGET ALKOTNAK (CSAKÚGY, MINT AZ EMBERISÉG), VISZONT ELKÉPZELHETETLENÜL SZÉLESEBB LÁTÓKÖRREL RENDELKEZNEK A VILÁG DOLGAIRÓL. SZÍVESEN TANÍTANAK ÉS SEGÍTENEK MÁS FAJOKAT, DE KÖZVETLENÜL NEM AVATKOZNAK BE FEJLŐDÉSÜK MENETÉBE.

A ZÉTÁK SZERINT A KÖZELI JÖVŐBEN A FÖLD KERESZTÜLMEGY EGY HATALMAS KATASZTRÓFÁN, AMELYNEK A LEGFONTOSABB ELEME, HOGY A FÖLDKÉREG ELFORDUL A BELSŐ MAGJA KÖRÜL, AZAZ FELCSERÉLŐDIK AZ ÉSZAKI ÉS A DÉLI PÓLUS.

EZT A TITOKZATOS 12. BOLYGÓ OKOZZA. EZ AZ ÜSTÖKÖS PERIÓDIKUSAN MEGLÁTOGATJA A FÖLDET, INNEN EREDEZTETHETŐK EZ A NAGY MÚLTBELI KATASZTRÓFÁK IS.

slide24

24

ZetaTalk: Vándorló pólusok

slide25

25

ZetaTalk: Pólus eltolódási előjelek

A 2003-MAS PÓLUSELTOLÓDÁST MEGELŐZŐEN: „A FÖLDRENGÉSEK NÖVEKEDNI FOGNAK GYAKORISÁGBAN ÉS ERŐSSÉGBEN, A VULKÁNOK FELÉBREDÉSEI FOLYTATÓDNI FOGNAK KEVÉS ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS MELLETT, AZ IDŐJÁRÁS PEDIG MÉG INKÁBB KISZÁMÍTHATATLANNÁ VÁLIK, KEZELHETETLEN SZÁRAZSÁGOKAT VÉGTELEN ESŐZÉSEKKEL KÖVETVE. TÚL EZEN, NEM LESZNEK KÜLÖNLEGES TÖRTÉNÉSEK KÜLÖNLEGES IDŐPONTOKON, ÉS EGY KONKRÉT RÉGIÓ SEM LESZ ARÁNYTALANUL ÉRINTETT. „

AHOGY A PLANET-X ÁTHALAD A FÖLD ÉS A NAP KÖZÖTT, A FÖLD FORGÁSA MEGÁLL, MEGTÖRTÉNIK A PÓLUSVÁLTÁS, VALAMINT A FÖLDKÉREG ELFORDUL A FOLYÉKONY MAG KÖRÜL ÉS A FÖLD VISSZAFELÉ KEZD EL FOROGNI.

A FÖLKDKÉREG ELFORDULÁSA A RÉTEGEK ELMOZDULÁSÁT ERDMÉNYEZI, AMI

-VULKÁN KITÖRÉSEKET,

-SZÉLVIHAROKAT,

-FÖLDRÉSZEK KIEMELKEDÉSÉT ÉS ELSÜLLYEDÉSÉT OKOZZÁK.

slide26

26

- A FÖLDKÉREG ELFORDULÁSA MIATT MAGYARORSZÁG MAI TERÜLETE A TRÓPUSOK KÖZELÉBE KERÜL

- A KÉT JEGES PÓLUS MELEGEBB ÉGHAJLATI ÖVRE KERÜL, MEGOLVAD A SARKI JÉG ÉS MEGEMELKEDIK A TENGEREK SZINTJE, ELÁRASZTVA MÉLYEBBEN FEKVŐ TERÜLETEKET.

- A KELETKEZETT PORFELFŐ ÉVEKRE ELTAKARJA A NAPOT ÉS MEGVÁLTOZIK A VEGETÁCIÓ, E MIATT VÁLTOZIK AZ ÁLLATVILÁG

- MEGVÁLTOZNAK AZ EMBERI LÉTFELTÉTELEK, FERTŐZŐ LESZ A VÍZ, CSÖKKEN A TÁPLÁLÉK MENNYISÉGE

- MEGVÁLTOZIK A FÖLD KLÍMÁJA, VALAMINT A LEVEGŐ ÖSSZETÉTELE

- A VÁLTOZÁSOK MIATT AZ EMBERISÉG 90-95 %-A ELPUSZTUL, EZZEL ELTŰNIK AZ EMBERISÉG EDDIGI TUDÁSA, AZ UTÓDOK TESTI FELÉPÍTÉSE, BŐRE MEGVÁLTOZIK, MÁS EMBERI FAJJÁ ALAKUL ÁT

- MEGSZŰNIK A TECHNIKAI CIVILIZÁCIÓ, AZ EMBERI FEJLŐDÉS AZ ŐSKÖZÖSSÉGI SZINTRŐL KEZDŐDIK ÚJRA

- A FÖLD TELJESEN MEGTISZTUL ÉS ÚJJÁÉLED AZ EMBERISÉG ÁLTAL OKOZOTT TERMÉSZETI KÁROKTÓL

MÁS SZAVAKKAL:

…Mert akkor nagy nyomorúság lesz, a milyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem lesz soha.És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok…

slide27

27

RÖVIDEN :MÁS FÖLD ÉS MÁS ÉG LESZ.

A GEOLÓGIAILAG ELŐREJELEZHETŐ VÍZSZINT EMELKEDÉS MIATT EURÓPA TÉRKÉPE IS MEGVÁLTOZIK.

slide28

28

MINDENNEK MEG KELL LENNIE…

ARANYKOR

MINDEN TEREMTETTRE VONATKOZIK A KÖRFORGÁS TÖRVÉNYE, TERMÉSZETESEN A FÖLD IS UGYANEZT A PERIÓDUSOS VÁLTOZÁST KÖVETI.

TERMÉSZETESEN EZ NEM A FÖLD MEGSZŰNÉSÉT JELENTI, HANEM A FÖLDI SZFÉRÁK SŰRŰSÖDÉSÉT ÉS RITKULÁSÁT. A FÖLD AZ EMBERI FEJLŐDÉS LÉTTERE.

SŰRŰSÖDÉS-ANYAGBA FORDULÁS

RITKULÁS-SZELLEMI FEJLŐDÉS

LESŰRŰBB KOR

MIVEL AZ EMBER TESTEI IS FÖLDI ANYAGOKBÓL ÁLLNAK, AZ EGÉSZ FOLYAMAT AZ EMBERISÉG FELEMELKEDÉSÉT, EVOLÚCIÓJÁT SZOLGÁLJA !

slide29

29

ÖSSZEFOGLALÁS

1. AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS INTERNETRŐL SZÁRMAZÓ INFORMÁCIÓK ALAPJÁN KÉSZÜLT, A

FORRÁSOK AZ IRODALOMBAN MEGTEKINTHETŐK.

2. A FÖLD RENDSZERES KATAKLIZMÁIRÓL MINDEN ŐSI KULTÚRA HAGYOTT HÁTRA

INFORMÁCIÓKAT: A VÉDÁK, A KANCSUR IRATOK, AZ INKÁK, A SUMÉROK, BIBLIA.

3. A FÖLD GEOLÓGIAI VIZSGÁLATAI ALAPJÁN MEGÁLLAPÍTOTTAK EGY 26 MILLÓ ÉVES FÖLD PUSZTULÁSI CIKLUST, AMIT A NEMEZIS BOLYGÓ OKOZ.

4. TÖBB MÉDIUM IS KÖZÖLT INFORMÁCIÓKAT. LEGRÉSZLETESEBB LEÍRÁST NANCY AD, A ZÉTÁK ADATAI ALAPJÁN.

5. A CSILLAGÁSZOK MEGTALÁLTÁK A NEMEZIS ÉS A NIBIRU BOLYGÓT IS, HALADÁSUKAT FIGYELEMMEL KÍSÉRIK ÉS A KÖZVÉLEMÉNYT HAMISÍTOTT INFORMÁCIÓKKAL ÁRASZTJÁK EL.

A NEMEZIS JÓ NÉHÁNY MILLÓ ÉVIG NEM KERÜL FÖLD KÖZELBE, VISZONT A NIBIRU IGEN. A SUMÉROK 3600 ÉVES CIKLUST ÍRTAK A NIBIRU BOLYGÓ VISSZATÉRÉSÉRE.

A ZÉTÁK SZERINT A NIBIRU 2003. TAVASZ VÉGÉN, NYÁR ELEJÉN ÉRKEZIK, A CSILLAGÁSZATI SZÁMÍTÁSOK SZERINT VISZONT 30-50 ÉV (?) MÚLVA.

AZ INKA NAPTÁR VISZONT 2012 DECEMBER 30-ÉN ÉR VÉGET. AZ INKÁK NAPKITÖRÉST JÓSOLNAK, AMI ELPUSZTÍTJA A FÖLD TELJES FELSZÍNÉT.

A BIBLIA SZERINT:” Azt a napot és órát azonban nem tudja senki, az ég angyalai sem, a Fiú sem, csak az Atya”.

slide30

30

ITT A VÉGE…

KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELŐ FIGYELMET

slide31

34

TARTALOMJEGYZÉK

ad