Download
petten bedrukken een effectieve manier om uw bedrijf te promoten n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Petten bedrukken een effectieve manier om uw bedrijf te prom PowerPoint Presentation
Download Presentation
Petten bedrukken een effectieve manier om uw bedrijf te prom

Petten bedrukken een effectieve manier om uw bedrijf te prom

227 Views Download Presentation
Download Presentation

Petten bedrukken een effectieve manier om uw bedrijf te prom

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Petten bedrukken: een effectieve manier om uw bedrijf te promoten Caps zijn handig en geschikt voor alle weersomstandigheden: of het nu zonnig, bewolkt, of regenachtig is, dat maakt eigenlijk niet uit. Hoewel de oorspronkelijke functie van de pet is, om te beschermen tegen zonnestralen of regendruppels, wordt de pet tegenwoordig ook gezien als trendy modeaccessoire. In de zakenwereld wordt de pet bovendien vaak gebruikt als een effectief promotiemiddel.

  2. Petten bedrukken heeft ten opzichte van ander promotiemateriaal een aantal voordelen. In vergelijking met jassen en paraplu's, zijn petten lichter, minder groot, en makkelijker mee te nemen. Omdat ze zo handig zijn, worden petten goed ontvangen door de doelgroep. Doordat de pet praktisch en functioneel is, wordt hij bijzonder gewaardeerd – en niet alleen de bedrukte pet, maar ook het bedrijf dat de petten uitdeelt!

  3. Petten bedrukken voor uw bedrijf heeft weliswaar een aantal voordelen, maar u dient eerst na te denken over het materiaal dat wordt gebruikt voor de pet, en de duurzaamheid ervan. De doelgroep zal namelijk teleurgesteld zijn, als het goedkoop uitziende petten krijgt, die als relatiegeschenk door u verstrekt worden. Hierdoor zal men ook het vertrouwen in uw bedrijf of producten verliezen. Als u daarentegen petten koopt die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, beschikt u over een reclame-uiting die een leven lang mee gaat. Wanneer iemand besluit een pet met uw bedrijfslogo toe te voegen aan zijn collectie, betekent dit jarenlange gratis reclame voor uw onderneming! Daarom is het belangrijk om bedrukte caps te kopen, die stijlvol zijn en van hoge kwaliteit. Kortom: petten bedrukken en deze uitdelen aan een bepaalde doelgroep, helpen u bij het promoten van uw merk en nieuwe producten, en bieden de eindgebruiker een duurzaam en nuttig product, dat keer op keer zal worden gebruikt!