Kyäni Sweden - PowerPoint PPT Presentation

ky ni sweden n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kyäni Sweden PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kyäni Sweden

play fullscreen
1 / 5
Download Presentation
Kyäni Sweden
185 Views
Download Presentation

Kyäni Sweden

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Kyäni är en hälso- och friskvård nätverk marknadsföring företag som började med tre grundarfamiljerna som uppnått en enorm framgång genom hårt arbete och innovation. I ett strategiskt partnerskap, grundare anges att räkna ut näringsvärde två relativt okända Superfoods-Wild Alaskan Blåbär och Wild Alaska Sockeye lax. Kyäni Sweden

  2. Kyäni Europe Snabbt inser kraften i dessa superfoods och hur de skulle kunna saluföras, var Kyäni bildades med hjälp av infödda Alaskan ordet för "stark medicin" som företagsnamnet. Idag, Kyani erbjuder hälsa och wellnessprodukter inom ett brett spektrum. Grunden för Kyani, som med de flesta hälsa och friskvård företag, är de hälsofördelar som skröt från deras utbud av produkter, i det här fallet, de faller i kategorin av en fenol som faller i linje granatäpplen, Acai, etc ..

  3. Kyäni Sweden Företagetsflaggskepp, Sunrise är en vitamintillskottsombaseraspå en blandningavvildablåbär, granatäpple, aloe vera, nonibär, gojibär, concord-druvor, hallon, tranbär, vindruvskärnextraktochbipropolis. Sunrise innehåller vitamin A, E, D, B1, B2, B6, B12, pantotensyra, folsyra, biotin, taurinochinositol.

  4. Order Kyäni Sweden Kyäni är ett direkthandelsföretag som använder sig av distributörer för marknadsföring och försäljning av sina produkter. Bland andra företag som använder sig av samma affärsmodell finns Oriflame, Mary Kay och Avon. Kyäni är medlem i Direkthandelns Förening* och SELDIA** som är den Europeiska direkthandelns föreningen.

  5. Kyäni kyani.n.nu Förfrågorvänligenbesök: