raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zorgverzekering l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zo PowerPoint Presentation
Download Presentation
Raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zo

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zo - PowerPoint PPT Presentation


  • 175 Views
  • Uploaded on

De goedkoopste zorgverzekering vindt u op GoedkopeVerzekeringOnline.nl! http://www.goedkopeverzekeringonline.nl/zorgverzekering

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zo' - GoedKoopste1


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zorgverzekering

Raadpleeg het internet voor het vinden van de goedkoopste zorgverzekering

Voordat u uw bestaande zorgverzekering verlengt of overstapt naar een andere zorgverzekeraar, loont het de moeite om eens rond te kijken op internet. Op internet zijn namelijk meerdere vergelijkingssites te vinden, waarop heel gemakkelijk inzicht krijgt in de verzekeringen die beschikbaar zijn. Binnen een mum van tijd komt u er achter wat in uw situatie de goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking is.

Het loont ook de moeite via internet wat diepgaander onderzoek te doen en op sites van zorgverzekeraars op zoek te gaan naar informatie. Bij veel verzekeraars kunt u bijvoorbeeld geld besparen door uw premie niet maandelijks, maar in één keer voor het hele jaar te betalen.

slide3

Een andere manier om geld te besparen is het aanvaarden van een hoger eigen risico. Als u en uw gezinsleden geen last hebben van structurele gezondheidsproblemen, is het aanvaardbaar te kiezen voor een hoger eigen risico. Wanneer u wel last heeft van bepaalde aandoeningen, is het natuurlijk niet verstandig een (hoog) eigen risico te nemen. Via internet ziet u snel wat in uw geval de beste keuze is.

Mogelijk kunt u ook bezuinigen op uw aanvullende verzekering, omdat de zaken die gedekt worden door deze aanvullende verzekering ook al door uw basisverzekering worden gedekt. Zorg er wel voor dat u voldoende verzekerd blijft voor voorzieningen en behandelingen die voor u van belang zijn.

Via vergelijkingssites en door sites van zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken komt u er snel achter wat in uw situatie de goedkoopste zorgverzekering met de uitgebreidste dekking is. U kunt premies en voorwaarden van zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en daarnaast handige adviezen vinden. Heeft u na uw korte online zoektocht een keuze gemaakt, dan kunt u via internet bovendien heel eenvoudig de goedkoopste zorgverzekering afsluiten.