goedkoopste zorgverzekering l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Goedkoopste zorgverzekering PowerPoint Presentation
Download Presentation
Goedkoopste zorgverzekering

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Goedkoopste zorgverzekering - PowerPoint PPT Presentation


  • 176 Views
  • Uploaded on

De goedkoopste zorgverzekering vindt u op GoedkopeVerzekeringOnline.nl! Uw gezondheid is uw belangrijkste bezit. Dat moet dus goed verzekerd zijn! Maar de premies worden alsmaar duurder en er wordt steeds minder vergoed door de basisverzekering. http://www.goedkopeverzekeringonline.nl/zorgverzekering

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Goedkoopste zorgverzekering ' - GoedKoopste


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
goedkoopste zorgverzekering

Wanneer u op zoek bent welke zorgverzekering het goedkoopste is en tevens het beste bij uw situatie aansluit moet u op enkele dingen letten:

Zo is de goedkoopste zorgverzekering natuurlijk niet altijd de beste verzekering. Bij het vergelijken van diverse zorgverzekeraars moet u niet alleen naar de premie kijken, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening.

Tevens is het niet verplicht om de basisverzekring en de aanvullende verzekering bij dezelfde zorgverzekeraar af te sluiten.

Collectieve zorgverzekering

Er zijn ook veel werkgevers die hun werknemers een collectieve zorgverzekering aanbieden. Dat kan in veel gevallen een heel aantrekkelijke keuze zijn, want je krijgt daarbij een premiekorting die kan oplopen tot maar liefs tien procent. Het fijne hiervan is dat zowel de partner en kinderen ook op de polis meeverzekerd kunnen worden, zodat zij ook van de korting mee kunnen profiteren.

Goedkoopste zorgverzekering

slide3

Eigen risico

Bij een zorgverzekering is altijd sprake van een verplicht eigen risico. Deze zal in 2012 € 220,- voor de basisverzekering zijn. U heeft ook de mogelijkheid om voor een hoger eigen risico te kiezen. Wanneer u dat doet gaat de premie van uw zorgverzekering omlaag. U kunt zelf kiezen hoe hoog het vrijwillig eigen risico moet zijn. Hierbij geldt dus: hoe hoger het eigen risico, hoe lager dus de premie voor je zorgverzekering. U moet hierbij wel opletten want een eigen risico verhogen is altijd makkelijker dan het te verlagen. Het is daarom beter om eerst altijd met een lager eigen risico te starten en af te wegen of een hoger eigen risico voor u wel gunstig is. Wanneer u bijvoorbeeld verwacht kosten te maken die onder de basisverzekering vallen, dan is het verstandig voor het minimale eigen risico van € 220,- te kiezen. Overigens een bezoek aan de huisarts valt niet onder het eigen risico. Dat is altijd gratis.