miksi talvirenkaat ovat t ydelliset kylm lle talvis lle n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle PowerPoint Presentation
Download Presentation
Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle - PowerPoint PPT Presentation


  • 2 Views
  • Uploaded on

Jos tulet paikasta, joka kokee ankaran talven, luultavasti ymmärrät haasteen ajaa lumisilla ja jäisillä talviteillä. Kun sääolosuhteet ovat alle 7 astetta, ympärivuoden renkaat eivät toimi kunnolla talvisilla teillä. Jotta voit nauttia parhaimmasta ajokokemuksesta autossasi, sinun on investoitava talvirenkaisiin, jotka on suunniteltu ajamiseen hyvin kylmällä ilmalla. Talvirenkailla on parempi vetovoima jäällä ja lumisilla teillä verrattuna ympärivuoden renkaisiin ja kesärenkaisiin.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
miksi talvirenkaat ovat t ydelliset kylm lle talvis lle 1

Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle

Jos tulet paikasta, joka kokee ankaran talven, luultavasti ymmärrät haasteen ajaa lumisilla ja jäisillä talviteillä. Kun sääolosuhteet ovat alle 7 astetta, ympärivuoden renkaat eivät toimi kunnolla talvisilla teillä.

Jotta voit nauttia parhaimmasta ajokokemuksesta autossasi, sinun on investoitava talvirenkaisiin, jotka on suunniteltu ajamiseen hyvin kylmällä ilmalla. Talvirenkailla on parempi vetovoima jäällä ja lumisilla teillä verrattuna ympärivuoden renkaisiin ja kesärenkaisiin.

miksi talvirenkaat ovat t ydelliset kylm lle talvis lle 2

Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle

Mikä tekee talvirenkaista täydellisen kylmän talven säälle? Näihin renkaisiin on tehty kulutuspinnat, jotka pysyvät joustavina ja pehmeinä jopa silloin, kun lämpötila laskee alle 7 astetta teillä.

Joissakin tapauksissa talvirenkaiden vetoa ja pitoa voidaan parantaa nastoilla, jotka yleensä kaivautuu syvemmälle lumeen ja jäähän syvemmällä. Jos tulet paikoista, joissa on erittäin kova talvinen sää, sinun on ostettava rengas, jos haluat paremman jarrutus- ja kiihdytysmahdollisuuden näissä olosuhteissa.

miksi talvirenkaat ovat t ydelliset kylm lle talvis lle 3

Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle

Haluatko ostaa nastarenkaat tai kitka talvirenkaat olisi määritettävä, kuinka kylmät lämpötilat ovat talvella paikassa, josta tulet. Tutkimuksen tulokset osoittavat, että nastarenkaat yleensä toimii paremmin kuin kitkarenkaat kirkkaalla jäällä, kun lämpötila laskee jäätymispisteen alapuolelle.

Joten jos nämä ovat olosuhteita, joita tavallisesti kokeilet talvella, varmasti parannat tarvitsemasi talvirenkaat, toisin kuin niiden nastaton vastaava. Mutta jos tulet paikasta, jossa tiet ovat yleensä lumen peitossa kylmäkauden aikana, kitkarenkaat ovat hyvä vaihtoehto sinulle.

miksi talvirenkaat ovat t ydelliset kylm lle talvis lle 4

Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle

Sinun on pidettävä mielessä, että nastarenkaat ja kitkarenkaat molemmat on ehdottomasti tarkoitettu käytettäväksi. Käytettäessä talvirenkaita kuumilla ja kuivilla kesäteillä ovat ne vähemmän tehokkaita ja niiden ajo-ominaisuudet heikkenevät.

Ne kuluvat myös nopeasti, kun niitä käytetään paljailla tienpinnoilla ja sen seurauksena sinä et saisi hyvää vastinetta rahalle, jonka sijoitit niihin.

miksi talvirenkaat ovat t ydelliset kylm lle talvis lle 5

Miksi talvirenkaat ovat täydelliset kylmälle talvisäälle

Että ymmärtäisit miten ostaa ja käyttää parhaita talvirenkaita, katsowww.nokianrenkaat.fi tänään.