t rkeit asioita hyvi kes renkaita ostettaessa n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kesärenkaat myös PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kesärenkaat myös

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Kesärenkaat myös - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Ajoneuvosi renkaiden tulee olla parhaassa iskussa kaikkina vuodenaikoina. Kesällä on varmistettava, että sinulla on hyvät kesärenkaat, mikäli tien päällä haluat nauttia mukavasta ja turvallisesta ajokokemuksesta.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Kesärenkaat myös' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
t rkeit asioita hyvi kes renkaita ostettaessa 1
Tärkeitä asioita hyviä kesärenkaita ostettaessa
  • Ajoneuvosi renkaiden tulee olla parhaassa iskussa kaikkina vuodenaikoina. Kesällä on varmistettava, että sinulla on hyvät kesärenkaat, mikäli tien päällä haluat nauttia mukavasta ja turvallisesta ajokokemuksesta. Vaikka useat ajoneuvon omistajat suosivat ympärivuotisia renkaita, koska niitä voi nimensä mukaisesti käyttää koko vuoden ajan, kesärenkaat auttavat sinua saamaan autostasi irti paremman suorituskyvyn kuumimpien kuukausien aikana. Ne ovat jokaisen euron arvoinen, jonka niihin sijoitat.
t rkeit asioita hyvi kes renkaita ostettaessa 2
Tärkeitä asioita hyviä kesärenkaita ostettaessa
  • Ennen kuin käytät rahasi uusiin kesärenkaisiin, on hyvä tietää muutamia asioita. Ensinnäkin on tärkeää tietää, että kesärenkaat on suunniteltu käytettäväksi vain paljailla tai märillä teillä. Jos jätät ne autoosi talveksi, niin voit olla varma, että talvisilla teillä niissä ei ole juurikaan pitoa.
t rkeit asioita hyvi kes renkaita ostettaessa 3
Tärkeitä asioita hyviä kesärenkaita ostettaessa
  • Toinen asia, joka kannattaa tietää kesarenkaat ennen niiden ostamista, on, että ne on suunniteltu tarjoamaan enemmän kosketuspintaa. Tiellä ajettaessa ne luovat niin paljon fyysistä kontaktia tien pintaan kuin mahdollista. Sen seurauksena tunnet olevasi yhteydessä tiehen jolla ajat jopa silloin kun mutkittelet tai ajat moottoritiellä. Tämä kokemus on parhaimmillaan, kun ajat pitkiä matkoja, esimerkiksi kesälomamatkalla.
t rkeit asioita hyvi kes renkaita ostettaessa 4
Tärkeitä asioita hyviä kesärenkaita ostettaessa
  • Parhailla kesärenkailla on myös tiukempi ajolaatu. Kesärenkaisiin liittyy monia etuja, eikä sinun tarvitse luopua mukavuudesta tippaakaan, kun asennat ne autoosi. Suurempi kontaktipinta-ala sekä matalat sivut auttavat sinua maksimoimaan ajonautinnon. Kun lähdet pitkälle matkalle, huomaat että matka on mukavampi kiitos näiden renkaiden.
t rkeit asioita hyvi kes renkaita ostettaessa 5
Tärkeitä asioita hyviä kesärenkaita ostettaessa
  • Autamme sinua valitsemaan parhaat kesärenkaat, vieraile sivuillamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi, josta löydät lisää vinkkejä.