miksi kes renkaat ovat t ydelliset kuumiin keleihin n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin? - PowerPoint PPT Presentation


  • 9 Views
  • Uploaded on

Hyvien kesärenkaiden ostaminen saattaa erottaa toisistaan turvallisen ja miellyttävän ja kurjan ajomatkan kuivilla kesäisillä teillä. Kesärenkaat on erityisesti suunniteltu kuumaa vuodenaikaa ajatellen, niiltä voi odottaa poikkeuksellista suorituskykyä. Niitä ei pidä sekoittaa ympärivuotisiin renkaisiin, joita useimmat ajoneuvon omistajat suosivat. Ihmiset pitävät ympärivuotisista renkaista, koska ne toimivat hyvin kesällä, syksyllä ja keväällä. Niiden suorituskyky kesällä ei kuitenkaan voi olla korkeampi kuin erillisten kesärenkaiden.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
miksi kes renkaat ovat t ydelliset kuumiin keleihin 1
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?
  • Hyvien kesärenkaiden ostaminen saattaa erottaa toisistaan turvallisen ja miellyttävän ja kurjan ajomatkan kuivilla kesäisillä teillä. Kesärenkaat on erityisesti suunniteltu kuumaa vuodenaikaa ajatellen, niiltä voi odottaa poikkeuksellista suorituskykyä. Niitä ei pidä sekoittaa ympärivuotisiin renkaisiin, joita useimmat ajoneuvon omistajat suosivat. Ihmiset pitävät ympärivuotisista renkaista, koska ne toimivat hyvin kesällä, syksyllä ja keväällä. Niiden suorituskyky kesällä ei kuitenkaan voi olla korkeampi kuin erillisten kesärenkaiden.
miksi kes renkaat ovat t ydelliset kuumiin keleihin 2
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?
  • Markkinoilla on erilaisia ​​kesärenkaita. On tärkeää, että valitset ajoneuvosi merkkiin ja malliin soveltuvat renkaat. Kesärenkaat lisäävät ajoneuvon ketteryyttä ja nopeutta, joka toimii erityisen hyvin suorituskykyisissä autoissa. Et tule pettymään niihin, erityisesti kun ajat suurella nopeudella sileällä ja kuivalla moottoritiellä. Kesärenkaat toimivat erittäin hyvin myös sateella.
miksi kes renkaat ovat t ydelliset kuumiin keleihin 3
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?
  • Kesärengas on matala kulutuspinta, eikä niitä ole suunniteltu tarjoamaan pitoa talviolosuhteissa. Kun lämpötila laskee, kesärenkaat muuttuvat jäykemmiksi. Niiden käyttö talvella onkin vaarallista. Siksi niitä tulee ehdottomasti käyttää vain kesällä. Toisaalta matala kulutuspinta on juuri se, mikä tekee niistä täydelliset kesäolosuhteisiin. Niiden urat auttavat veden poistamisessa myrskysäässä. Vesiliirtoon joutumisesta ei tarvitse huolestua, elleivät tiet sitten tulvi siinä määrin, että vedenpinta on vaarallisen ylhäällä.
miksi kes renkaat ovat t ydelliset kuumiin keleihin 4
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?
  • Vaikka kesärenkaat voivat auttaa paljon autosi suorituskyvyn parantamisessa kuumissa sääolosuhteissa, ne eivät ole ilmaisia. Ne ovat melko kalliita verrattuna talvirenkaisiin tai jokakelin renkaisiin. Toisin sanoen sinun täytyy kaivaa syvemmälle taskuihisi, jotta pystyt ostamaan ne. Niiden tarjoamat edut ovat kuitenkin merkittävästi suuremmat kuin niiden hinta. Jos nautit, että saa autostasi irti parhaan mahdollisen suorituskyvyn, ovat ne sen arvoiset.
miksi kes renkaat ovat t ydelliset kuumiin keleihin 5
Miksi kesärenkaat ovat täydelliset kuumiin keleihin?
  • Lisää tietoa kesärenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa vianor.fi vaikka heti.