Apa esen a a vie i
Download
1 / 8

Apa ~ Esen?a a vie?i ~ - PowerPoint PPT Presentation


 • 143 Views
 • Uploaded on

Apa ~ Esenţa a vieţi ~. Memoria apei. Are apa memorie ? Poate un lichid diluat de 120 de ori să păstreze proprietăţile soluţiei iniţiale ?

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Apa ~ Esen?a a vie?i ~' - wauna


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Apa esen a a vie i

Apa~ Esenţa a vieţi~


Memoria apei
Memoriaapei

 • Are apamemorie?

 • Poate un lichid diluat de 120 de ori să păstreze proprietăţile soluţiei iniţiale?

 • Dacă incredibilul devine credibil, atunci înseamnă că apa îşi poate cumva „amintia€œ de însuşirile compuşilor dizolvaţi în ea chiar şi atunci când din aceştia nu a mai rămas nici măcar o moleculă.


Apa esen a a vie i

 • Iar a demonstra că apa are memorie înseamnă a confirmă principiile homeopatiei, deoarece remediile ultradiluate reprezintă unul dintre elementele decisive ale acestei terapii, bazându-se tocmai pe capacitatea apei de a reţine în matricea să structurală amprenta energetică sau semnătura vibrationala a substanţei fizice.

 • Descoperit în urmă cu mai bine de 150 de ani de către medicul şi chimistul german Samuel Hahneman (1755-1843), principiul homeopatic de vindecare pleacă de la premisă că o substanţă care, luată în doze mari, îmbolnăveşte un om sănătos este în măsură, în doze mici, să vindece un bolnav.


Apa esen a a vie i

 • Intr principiile homeopatiei, deoarece remediile ultradiluate reprezintă unul dintre elementele decisive ale acestei terapii, bazându-se tocmai pe capacitatea apei de a reţine în matricea să structurală amprenta energetică sau semnătura vibrationala a substanţei fizice. -o lucrarepublicata la inceputulacestui an intr-o revistaamericana de specialitate, profesorul Roy sicolegiisai au readus in discutiecapacitateaapei de a genera efecteepitaxiceatuncicandesteinghetata. Experimentele de a „chema“ ploaiaprinasa-numita  „insamantare“ a norilor cu chimicale (colodiuiodat, de exemplu) au relevatabilitateacristalelor de gheata de a lua forma moleculei din compusiichimicalei respective, sugerand ca un astfel de fenomen s-arputeapetrecesi cu apalichida. Lionel Milgrom, chimist la Imperial College din Londra, afirma ca isipoateimagina un asemeneaproces. „Este dificil de vizualizatpentru ca apaeste un fluid, darmoleculele de apaindividualesuntconectate in reteaprinintermediullegaturilorintermoleculare de hidrogen. Este de presupus ca astaarputea produce un efectdinamic de ciorchine al trilioanelor de molecule de apa, toateraspunzandu-siunaalteiaintr-un mod coerent.“


Apa esen a a vie i

 • William Tiller principiile homeopatiei, deoarece remediile ultradiluate reprezintă unul dintre elementele decisive ale acestei terapii, bazându-se tocmai pe capacitatea apei de a reţine în matricea să structurală amprenta energetică sau semnătura vibrationala a substanţei fizice. , specialist in tehnologiamaterialelor la Stanford University, pledeazasi el intr-un articol de ultimaorapentruideea ca apaisipoateschimba cu adevaratproprietatilesistructura. Verificandmaibine de 100 de studii, el a ajuns la concluzia ca apaeste „un fel de gradinazoologica“, in care „animalele“ sunt molecule de diferitemarimi.  „Lumea a ignoratposibilitatea ca apalichidasaaibastructuri multiple“, este de parereRustum Roy de la Pennsylvania State University, dar „exista probe valide ca in ea se aflananostructuri“; ca atare, intr-un tub cemasoaraintreunusidoinanometri, continandintre 60 si 80 de molecule de apa, interactiunile cu peretelerecipientuluiarputeaschimbastructuraapei. 


Apa esen a a vie i

 • Pana principiile homeopatiei, deoarece remediile ultradiluate reprezintă unul dintre elementele decisive ale acestei terapii, bazându-se tocmai pe capacitatea apei de a reţine în matricea să structurală amprenta energetică sau semnătura vibrationala a substanţei fizice. in acel moment unuldintreceimairespectatioameni de stiintafrancezi, Benveniste (decedat in 2004) a devenit, ca urmare a teoriilor sale, „oaianeagra“ a lumiistiintificefranceze. Marginalizat, el si-a pierdutsubventiileguvernamentalesilaboratorul, dar, impreuna cu o echiparestransa de cercetatori, a continuatsainvestighezeefectelebiologice ale agitatelorsiputernicdiluatelorsolutii. Urmatoarelerezultate ale luiBenveniste au fost considerate de majoritateabiologilorsimaiputincredibiledecatceleanterioare. In 1999, el a explicat, in fatauneiaudienteformate din specialisti (printre care sidoilaureatiaiPremiului Nobel), ca efectelemoleculelor active din punct de vedere biologic – precumadrenalina, nicotinasicafeina –, darsisemnaturileimunologice ale virusurilorsibacteriilor pot fiinregistratesitrimise „la treaba“ oriundepe glob, prinintermediulinternetului


Apa esen a a vie i

 • Este ca un CD, care, in sine, nu principiile homeopatiei, deoarece remediile ultradiluate reprezintă unul dintre elementele decisive ale acestei terapii, bazându-se tocmai pe capacitatea apei de a reţine în matricea să structurală amprenta energetică sau semnătura vibrationala a substanţei fizice. poate produce vreunsunet, dardetinemijloacelepentru a o face, acesteafiindgravatepesuprafatasa; pentru ca sunetulsa fie auzit, el trebuiesatreacaprintr-un amplificator electronic si, la fel cum Pavarotti sau Elton John se aflape CD doar ca „memorie“, asasiapapoatememorasiamplificasemnalelemoleculelordiluate/dizolvate in ea. Moleculele nu trebuiesa fie prezente in apa, ajunge „amprenta“ lasata de eleasuprasolutiei in care au fostdizolvate, caciagitareaacesteiaactiveaza „memoria“. Dacaarfireusitsadovedeascafaptul ca ceeacespuneesteadevarat, faraindoiala ca Benvenistearficastigat un Nobel. Dar acestlucru nu s-a intamplat.


Apa esen a a vie i

 • Insa principiile homeopatiei, deoarece remediile ultradiluate reprezintă unul dintre elementele decisive ale acestei terapii, bazându-se tocmai pe capacitatea apei de a reţine în matricea să structurală amprenta energetică sau semnătura vibrationala a substanţei fizice. potrivitcercetatoruluiJared Smith, de la Lawrence Berkeley National Laboratory, California, apa nu poatestocainformatii, pentru ca acestlucruarcontraziceaproape tot ceeacestiusavantiidespreultradinamicastructura a lichidelor, in faptstructuraapeievoluandmai rapid decat a oricarui alt lichidcunoscut. Un argument simplusiaparentconvingator, darcompletfals, riposteaza Martin Chaplin, profesor de specialitate la London South Bank University. „Nu existanici un dubiu ca la scaratemporalalegaturile de hidrogen se facsi se desfac cu rapiditate, darasta nu inseamna ca nu pot aveaefectepetermen lung.“