Restaurantul
Download
1 / 6

Restaurantul - PowerPoint PPT Presentation


  • 86 Views
  • Uploaded on

Restaurantul. Importanta bunei serviri a consumatorilor - reducerea timpului destinat executarii oreratiilor de pregatire a salilor de consum, de primire de primire a consumatorilor, de prezentare si servire a preparatelor culinare si bauturilor ;

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Restaurantul' - twila


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Restaurantul

Restaurantul

Importanta bunei serviri a consumatorilor

- reducerea timpului destinat executariioreratiilor de pregatire a salilor de consum, de primire de primire a consumatorilor, de prezentare si servire a preparatelor culinare si bauturilor;

- posibilitatea ca fiecare lucrator sa-si dovedeascacalitatile fizice si morale de care dispune in relatile cu consumatorii in dialogul ospatar-consumator, in rezolvarea operativa si competenta a unor situatii create de procesul muncii.

Alte referate despre: importanta bunei serviri a consumatorilor, importanta bunei serviri a consumatorului, referat despre importanta bunei serviri a consumatorilor

Modul de servire


Preparare si servire in restaurant
Prepararesiservire in restaurant

  • Din această carne se pregătesc preparate obişnuite, asemănătoare celor din carne de măcelarie sau pasăre, sau preparate speciale, care pot constitui piese pentru expoziţiile culinare. Deşi foarte apreciate pentru calităţile lor gustative, preparatele din carne de vânat trebuie consumate ocazional, fiind mai greu digestibile.

  • Carnea vânatului se caracterizeaza prin conţinut mare de proteine, substanţe extractive cu azot şiconţinut scăzut de lipide. Mirosul şi gustul specific al cărnii de vânat, precum şitesutul fibros dezvoltat impun operaţii tehnologice specifice de fezandare şi marinare. Pentru pregătirea preparatelor, carnea de vânat se asociază frecvent cu măsline, ciuperci, arpagic, sosuri albe şi specifice pentru vânat. Raţa sălbatică se prepară cu varză murată, castravetimuraţi, mazăre verde şi diferite fructe.


Dotarea salonului de restaurant
Dotareasalonului de restaurant

  • Creşterea nivelului de servire în unităţile de alimentaţie publică presupune, pe lângă preocuparea pentru îmbunătăţirea tehnologici de servire, o dotare corespunzătoare cu mobilier, utilaje şi inventar de serviciu.

  • Industria noastră a asimilat şi produce în momentul de faţă o gama extrem de variată de mobilier, utilaje şi inventar pentru servire, făcând faţăcerinţelor diversificate şi specifice fiecărui tip de unitate de alimentaţie publică, indiferent de profil.

  • Vom prezenta în continuare principalele tipuri de mobilier, utilaje şi inventar pentru servire, necesare pentru dotarea unităţilor de alimentaţie publică de categorie superioară.


Moduri de servire
Moduri de servire