velkommen til barnas gudstjeneste l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Velkommen til Barnas gudstjeneste! PowerPoint Presentation
Download Presentation
Velkommen til Barnas gudstjeneste!

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 55

Velkommen til Barnas gudstjeneste! - PowerPoint PPT Presentation


 • 301 Views
 • Uploaded on

Velkommen til Barnas gudstjeneste!. Askim kirke, søndag 18. Februar 2007. Nådehilsen: Nåde være med dere og fred fra Gud, vår Far, og Herren Jesus Kristus. KYRIE 1. Kyrie eleison, Kyrie eleison, Kyrie eleison. 2. Herre vis meg nåde, Herre vis meg nåde, Herre vis meg nåde.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Velkommen til Barnas gudstjeneste!


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Presentation Transcript
  1. Velkommen til Barnas gudstjeneste! Askim kirke, søndag 18. Februar 2007

  2. Nådehilsen:Nåde være med dere og fred fra Gud, vår Far, og Herren Jesus Kristus.

  3. KYRIE1. Kyrie eleison, Kyrie eleison, Kyrie eleison.2. Herre vis meg nåde, Herre vis meg nåde, Herre vis meg nåde.

  4. GLORIAGloria, Gloria, in excelsis deo.Gloria, Gloria, halleluja, halleluja.Ære til gud, Ære til Gud, Herren Gud vil vi prise.Ære til gud, Ære til Gud, Gud du er stor, størst her på jord.

  5. Jeg vil gi alt jeg har til vår Gud for han er mektig. Alt jeg har til vår Gud for han er stor. Jeg vil gi alt jeg har til ære for vår konge. Ja, hender, føtter, hele meg til Gud vår Far

  6. Jeg vil gi hendene mine.Jeg vil gi armene mine.Jeg vil gi føttene mine.Ja, hele kroppen min den vil jeg gi til Gud vår Far.

  7. Vi synger trosbekjennelsen Vi tror på skaperen Gud, vi tenner et lys i Guds navn. Guds Ånd skaper liv i vår verden. Vi tror Gud er her.

  8. Vi tror på Jesus, Guds sønn. Vi tenner et lys i Guds navn.Gud ble en av oss i vår verden. Vi tror Gud er her.

  9. Vi tror på Ånden, vårt håp. Vi tenner et lys i Guds navn.Guds Ånd skaper liv i vår verden. Vi tror Gud er her.

  10. 1. Sov, du lille, sov nå godt,du er døpt, ditt hår er vått.Nå er livet godt begynt,dødens nederlag forkynt.Du er på den grønne gren,lille knopp, Guds øyensten

  11. 2. Gjennom dåpens dype vannkommer du til livets land,druknet, død, igjen stått oppsom en del av Kristi kropp,som en knopp på livets tre- lille barn på voksenkne!

  12. 3. Når du vokser og blir stor,skal du be om sanne ord.Du er døpt til kjærlighet,åpenhet og ærlighet!Spør oss ut om tro og håp, nattverd, bønn og barnedåp!

  13. 4. Spør om hva din Skaper vildu skal bruke livet til!Spør om Jesu hjertesak,julenatt og påskedag!Spør om lykkens rose rød,spør om hjelp i liv og død!

  14. 5. Lille knopp på livets tre,lille barn på voksenkne,nå er livet godt begynt,Kristi kjærlighet forkynt.Du skal vokse, blomstre smukt,bære god og evig frukt.

  15. Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn holdes hellig. La ditt rike komme. La din vilje skje på jorden som i himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød. Forlat oss vår skyld, som vi òg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For riket er ditt, makten og æren i evighet. Amen.

  16. Ein blind fekk høyre rop og stegog folk som bad i von,og skjøna straks at den som kom,var Jesus, Davids son.

  17. Han ropa høgt: ”Miskunn deg, du,eg vil så gjerne sjå!”Og Jesus høyrde, såg på han – og la så handa på.

  18. ”Fordi du trur, skal du få sjå,”sa Jesus, og med eittsåg mannen tre og hus og fjellhan aldri hadde sett.

  19. Så fekk den blinde mannen sjåGuds herlegdom og makt.Å, gje oss, Jesus, slik som hanå tru det du har sagt.

  20. Mange barn rundt samme bord,mange barn på samme jord, det er vi, det er vi,morgendagens søsken.Som søsken av jorden, Bror Sol, Søster Vind,står du og jeg sammen med kinn imot kinn.Jeg tar dine hender som rekkes mot meg, du ser mine øyne som smiler mot deg.

  21. Mange øyne som kan se,mange munner som kan le,det er vi, det er vi,morgendagens søsken.Som søsken av jorden, Bror Sol, Søster Vind,står du og jeg sammen med kinn imot kinn.Jeg tar dine hender som rekkes mot meg, du ser mine øyne som smiler mot deg.

  22. Mange føtter som kan gådit hvor hjelpen trenges nå.Mange hjerter vendt mot demsom har mistet sine hjem.

  23. Mange tunger som kan siord som gjør deg glad og fri,det er vi, det er vi,morgendagens søsken.Som søsken av jorden, Bror Sol, Søster Vind,står du og jeg sammen med kinn imot kinn.Jeg tar dine hender som rekkes mot meg, du ser mine øyne som smiler mot deg.

  24. Det begynner her i toppen her i toppen. Så går det gjennom hele kroppen ned i mine tær Hele meg er fylt av glede. Jesus i meg er.

  25. Guds kjærlighet er rundt om meg, den er over alt jeg vet,og hvor jeg snur eller vender meger jeg midt i Guds kjærlighet.Den er over, under, foran, bak,og den varer hver eneste dag.

  26. Vær meg nær, å Gud, vær meg nær! 3x Å Gud, vær meg nær. Når jeg gråter, Gud, vær meg nær! 3x Å Gud, vær meg nær. Når jeg synger, Gud, vær meg nær! 3x Å Gud, vær meg nær. Når jeg ber til deg, vær meg nær! 3x Å Gud, vær meg nær.

  27. Bønner:Kjære Far i himmelen! Takk for din store kjærlighet til oss. Fyll oss med din kjærlighet, så vi kan gi den videre til alle vi møter.Kjære Jesus, takk for at vi kan be til deg om alle ting. Takk for at du er med oss alle dager.Hellig Ånd, takk for at du vil gi meg troen på Jesus, så jeg kan være Guds barn!

  28. Takk, kjære Gud for barna som er døpt i dag. Vi ber for dåpsbarna Sander Elias og Carmen.Takk for at vi bor i et land hvor vi har mat, klær og hus. Lær oss å dele med andre.Kjære Gud, noen ganger er jeg lei meg og da ser du meg også.Takk for søndagen, takk for at vi kan være sammen her og sammen med deg.