goed nieuws n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
GOED NIEUWS PowerPoint Presentation
Download Presentation
GOED NIEUWS

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

GOED NIEUWS - PowerPoint PPT Presentation


 • 132 Views
 • Uploaded on

GOED NIEUWS. Welke boodschap?. Romeinen 5:10 10 Vroeger waren wij vijanden van God. Maar doordat Gods Zoon Zijn leven voor ons gaf, is die vijandschap veranderd in vriendschap . En omdat Jezus leeft, zijn wij voor altijd veilig.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

GOED NIEUWS


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Presentation Transcript
  1. GOED NIEUWS

  2. Welke boodschap?

  3. Romeinen 5:1010 Vroeger waren wij vijanden van God. Maar doordat Gods Zoon Zijn leven voor ons gaf, is die vijandschap veranderd in vriendschap. En omdat Jezus leeft, zijn wij voor altijd veilig.

  4. Lukas 4:18-2118 "De Geest van de Here is op mij. Hij heeft mij de opdracht en de kracht gegeven om arme mensen goed nieuws te brengen. 19 Hij heeft mij gestuurd om uit te roepen dat gevangenen zullen worden vrijgelaten, dat blinden zullen zien, dat onderdrukten zullen worden bevrijd en dat de tijd van Gods genade is aangebroken." …21 Hij begon: "Wat Ik u zojuist heb voorgelezen, is werkelijkheid geworden."

  5. Je bent vrij

  6. Romeinen 1:1616 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen die het geloven, gered worden. ‘gered’ Gr.: sozo = hersteld, vervuld, heelheid, gezond, gezegend, volheid

  7. Romeinen 10:10-1110 Als uw hart gelooft, zult u rechtvaardig worden verklaard; als uw mond belijdt, zult u worden gered.11 Want de Schrift zegt: ‘Wie in hem gelooft, komt niet bedrogen uit.’

  8. 2 Corinthiërs 12:99 maar hij zei: ‘Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid.’ Dus laat ik mij veel liever voorstaan op mijn zwakheid, zodat de kracht van Christus in mij zichtbaar wordt.

  9. Mattheüs 25:29 Want aan een ieder, die heeft, zal gegeven worden en hij zal overvloedig hebben. Maar wie niet heeft, ook wat hij heeft, zal hem ontnomen worden.