patientenk t sommaren 13 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Patientenkät sommaren -13 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Patientenkät sommaren -13

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 11

Patientenkät sommaren -13 - PowerPoint PPT Presentation


  • 124 Views
  • Uploaded on

Patientenkät sommaren -13. Är du nöjd med den hjälp du har fått?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Patientenkät sommaren -13' - teness


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide3

Jag kan sakna djupare problemlösning hos min psykolog.Hade önskat att få lite mer hjälp utav mina mediciner.Har fått all hjälp som finns att tillgå. Det är min egen ovilja som styr att jag inte fortsätter t.ex. kurser. Medicinering är trots allt det jag tror funkar bäst just nu i mitt liv.Bra prat person, bollplank. Utvecklat mig. Fått redskap som hjälper mig vidare.Hade inte stått på benen utan Moshgan och Maria.Har gått hos läkare i väldigt många år. Flyttade över hit när ni öppnade. Fick mycket bra kontakt direkt.Att sätta upp sig på en psykolog/läkare tar en evighet, och jag har blivit omplacerad 6 ggr. Bollad mellan psykolog och läkare.Läkare fokuserar för mycket på medicinering och gör bedömning efter mycket kort tid.Privat som jag tar med min läkare.Tycker överlag att Södermottagningen är mycket bra. Känner trygghet och tillit.Tack.Har hela tiden haft ett fantastiskt stöd av Södermottagningen.

slide5

Bra bemötande.Bra personal från reception till sorti.Trevligt och familjärt bemötande.Önskar att man blir kontaktad när ens läkare är sjuk.Detta är första gången i mitt 30-åriga liv jag känner mig lyssnad på.Bra personal.Kan vara svårt att få tid inom rimlig varsel.Tycker inte om era akuttider. Visst bra att man kan få träffa läkare men att prata med någon är viktigt.Ganska nöjd, trevlig personal och receptionisterna är lätt det bästa.Alltid trevligt bemötande, hjälpsamma, duktiga, lätt att få tid.Alla har varit väldigt trevliga.Alla är snälla.Nöjd med gruppen och tror och hoppas på mer läkarhjälp i augusti.

slide7

Mycket bra de timmar inte medicinen haft sina värsta bivekningar på mig.Min läkare och jag är helt överens.Det är ju min behandling. Om jag inte går med på vad min läkare/psykolog säger så opponerar jag mig.Inte så mycket att säga till om.SSK pratar på mycket. Jag får inte lättat det jag vill ha ut. Stelt och svåra termer, skulle önska mer avslappnat språk.För det mesta väldigt mycket.

slide9

Aldrig haft problem.Ibland kan det vara upptaget när man ringer.Min sköterska är det inga problem att nå men att få en tid till min läkare suger fett!Jag har aldrig upplevt det som ett problem.

slide10

Är det något du tycker vi ska ändra på?Det kunde varit lite trevligare möblerat.Tredje gången jag är här så jag passar på denna fråga.Meddela gärna om jag planeras bli omplacerad, så jag kan prata med personen i fråga. Jag vill kunna känna förtroende för min läkare. Omplacera mig helst inte mer….det är otroligt jobbigt att behöva börja om varenda gång, börja förklara ur min synvinkel varje gång.Nej, jag ger 5 på allt.Ni är fantastiska på denna mottagningen.Nej, det tycker jag inte.Bra akuttider.Möjlighet att byta terapeut, kortare kötid.

slide11

Fler läkare och akuttider! Mer information om alternativ t.ex. medicin. Annars är det bra . Är nöjd och tycker ni gör ett bra jobb.Större toaletter på våning 1. Endast en flygvärdinna eller en tio-åring kan navigera därinne, speciellt om man behöver hänga av sig kläder.Utöka verksamheten.Tja, jag vet inte. Som vanligt inom allt så kanske mer personal och tid behövs men jag uppfattar Södermottagningen som riktigt bra. Har ingen direkt erfarenhet av annan psykiatri men jag känner att detta är bra och proffsigt.Att lättare kunna ha t.ex. telefontid med läkare.