slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Vânzarea e-mailului în Office 365 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Vânzarea e-mailului în Office 365

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Vânzarea e-mailului în Office 365 - PowerPoint PPT Presentation


  • 74 Views
  • Uploaded on

Vânzarea e-mailului în Office 365. Ce trebuie să ştiu? . Ce este Office 365?

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Vânzarea e-mailului în Office 365' - tekla


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Vânzarea e-mailului în Office 365

Ce trebuie să ştiu?

Ce este Office 365?

Office 365 este pachetul complet Office în cloud. Office 365 oferă clienţilor e-mail business, calendar, mesagerie instant, conferinţe video HD şi partajare de fişiere în cloud — toate conectate şi funcţionând perfect împreună cu aplicaţiile familiare Microsoft Office de desktop pentru a-i ajuta să fie mai productivi de oriunde.

Deci e-mailul face parte din Office 365?

E-mailul este disponibil în toate planurile Office 365 pe care le veţi vinde. Serviciul de e-mail în Office 365 se bazează pe tehnologia de e-mail Microsoft Exchange, soluţia de e-mail de top pentru companiile Fortune 500.

Care este diferenţa dintre planul individual Exchange Online şi suitele Office 365?

Clienţii pot cumpăra doar e-mail cu Exchange Online. O soluţie mai bună pentru clienţi este achiziţionarea unei suite complete Office 365 care include e-mail plus mesagerie instant, conferinţe video HD şi partajare de fişiere la un cost suplimentar relativ mic.

De ce este Office 365 atât de bun?

Clienţii primesc aceeaşi tehnologie pe care o primesc corporaţiile mari, dar sub forma unui serviciu online simplu de utilizat şi administrat, conceput pentru afaceri mai mici. Tehnologia este rulată de Microsoft şi este mereu la zi, astfel încât clienţii nu trebuie să cumpere sau să întreţină servere sau să actualizeze şi să corecteze software, şi folosesc mereu cea mai recentă versiune.

Obţineţi e-mail business cu Office 365

Cu ajutorul Office 365, e-mailul dumneavoastră este găzduit în centre de date distribuite geografic cu backup continuu al datelor, cu posibilităţi de recuperare după dezastru şi cu o echipă de experţi în securitate care monitorizează non-stop activitatea. Alte caracteristici:

Ce ar trebui să vând?

*Clienţii nu pot combina sau potrivi planurile. Clienţii se pot muta în cadrul familiilor (de exemplu, de la Small Business la Small Business Premium), dar nu între familii (de la Small Business la Midsize Business).

slide2

Vânzarea e-mailului în Office 365

Scenarii de achiziţii din partea clientului

Atunci când clienţii cumpără e-mail, fac acest lucru pentru a rezolva câteva puncte sensibile cu care se confruntă în cazul soluţiei de e-mail actuale. Aceste întrebări vă vor ajuta să direcţionaţi conversaţia cu clientul, să identificaţi punctele sensibile cheie şi să oferiţi punctele de vânzare relevante.

slide3

Vânzarea e-mailului în Office 365

Gestionarea obiecţiilor obişnuite

Ceea ce folosesc în prezent este gratuit şi este destul de bun pentru mine.

E-mailul este un serviciu critic pentru companii. Cu ajutorul Office 365, primiţi un serviciu de e-mail de la Microsoft, rulat în centre de date distribuite geografic cu backup continuu al datelor, cu posibilităţi de recuperare după dezastru şi cu o echipă de experţi în securitate care monitorizează non-stop activitatea. De asemenea, vă oferim un acord privind nivelul serviciului, garantat financiar, cu o funcţionare de 99,9%.

Este Office 365 (sau cloud-ul în general) cu adevărat securizat şi privat pentru afacerea mea?

Office 365 este conceput de Microsoft şi protejat 24/7 de inginerii noştri. Respectăm standarde mondiale din industrie, inclusiv ISO 27001, Clauze Model UE, HIPAA BAA şi FISMA, care sunt verificate în mod independent de cele mai importante organizaţii de securitate. Vizitaţi http://trust.office365.com pentru a afla mai multe detalii.

Prospectez şi Google Apps. De ce este Office 365 mai bun?

Microsoft a furnizat cele mai frecvent utilizate instrumente de productivitate, inclusiv e-mailul, de peste două decenii. Tehnologia de e-mail în Office 365 reprezintă aceeaşi tehnologie folosită de companiile Fortune 500, concepută pentru companiile mici. Planurile Office 365 funcţionează cel mai bine cu Outlook, cea mai bună aplicaţie pentru gestionarea e-mailului, a contactelor şi a calendarelor, cu asistenţă completă offline. De asemenea, multe dintre planurile Office 365 asigură acces la cea mai recentă versiune de Outlook şi la cele mai recente versiuni ale aplicaţiilor Office.

Cum pot muta e-mailul meu existent în Office 365?

<Partenerul ar trebui să adauge detalii privind serviciile de migrare a datelor de e-mail pe care le oferă clienţilor>