Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
GreenPower PowerPoint Presentation

GreenPower

172 Views Download Presentation
Download Presentation

GreenPower

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. GreenPower Renunță la vechile obiceiuri pentru o lume mai bună, fă un pas verde și vom reuși împreună !

 2. Ne pregătim de campania de promovare a activității: Vară în ianuarie ! Am lipit afișe . . .

 3. . . . am făcut fluturași și i-am împrăștiat prin liceu Tot timpul ma plimb pe un camp Plin de flori, plin de flori Si ma uit pe cer si nu vad Pic de nori, printre nori Printre culori, ma vezi cum zambesc la soare E atat de bine ca nu-mi mai trebuie nici macar de mancare Daca vrei sa mai ai vara, nu fii un pierdevara Retraieste vara, miercuri pe 19 ianuarie.

 4. Vară în ianuarie !

 5. Vară în ianuarie !

 6. Vară în ianuarie !

 7. Doamna Profesoară Ibadula Bianca a susținut campania noastră . . .

 8. . . . si a răspuns la câteva întrebări

 9. Ce reacţie aţi avut când aţi văzut elevii, în ianuarie, în haine de vară? „Am rămas uimită, dar m-am gândit că trebuie să fie o atitudine legată de vremea tot mai caldă, nepotrivită pentru luna ianuarie.” Ce părere aveţi despre acest proiect? „Este foarte util prin faptul că elevii devin conştienţi de rolul lor în societate privind responsabilizarea oamenilor în ceea ce priveşte încalzirea globală, îi încurajează pe tineri să se implice şi să găsească soluţii la problemele generale.” Ce ştiţi despre încălzirea globală? „Nu atât de multe ca un specialist, dar ştiu că este un fenomen periculos şi un fenomen ireversibil.” Ce măsuri luaţi pentru a proteja natura? „Economisesc apă şi curent electric, în limitele normale, nu arunc uleiul uzat în scurgere, strâng hârtia folosită(ziare, reviste) şi o transport la Şc. 29.” Ce sfaturi aveţi pentru Green Power? „Să vă popularizati mai mult activitatea(afişe, discuţii) atât în rândul elevilor cât şi în cel al profesorilor.”

 10. Vream să atragem serios atenția asupra încălzirii globale . . .

 11. . . . dar printr-un mod plăcut

 12. Avem susținere puternică

 13. Doamna Profesoară Neacșu Mariana are încredere în echipa noastră

 14. Ce ştiţi despre încălzirea globală? „Este un fenomen care se manifestă de mai mulţi ani şi stă în puterea noastră să încercăm să-l oprim.În general, profesorii de biologie informează elevii despre încălzirea globală în cadrul orelor de Educaţie pentru sănătate.” Ce părere aveţi despre activitatea” Anotimpurile”? „Este un mod foarte bun de a semnala încălzirea globală.Temperaturile sunt foarte0 ridicate pentru vremea aceasta, din câte am auzit cu 10 grade faţa de anii precedenţi. Este o idee ingenioasă!” Aveţi încredere în echipa liceului? „Da, am încredere! Pare o echipă omogenă, iar ăsta este un avantaj pentru reuşită.” Cum le sugeraţi să işi promoveze campania în continuare? „Un foarte bun mod de a atrage atenţia elevilor din liceu este prin promovarea campaniei prin staţia radio.Şedinţele de consiliu şcolar al elevilor işi pot oferi ajutor atâta timp cât il veţi cere.Puteţi obţine de asemenea permisiunea diriginţilor de a prezenta campania în 5 minute din ora de dirigenţie.” Echipa Green Power vă mulţumeşte pentru timpul acordat! „A fost o plăcere din partea mea.Mult succes în continuare!”

 15. Reprezentăm viitorul în jurnalism . . . Ne-am împărțit responsabilitățile in echipă și acționăm pe mai multe fronturi . .

 16. Green Power vs. Doamna Profesoară Magda Mihai Ce părere aveţi despre încălzirea globală? „Este o problema majoră, nici marii cercetători nu ştiu cauza, dar toţi presupun că poluarea este de vină” Ce faceţi pentru a preveni încălzirea globală? „Economie de energie convenţională, promovez menţinerea curaţeniei, colectarea corectă a deşeurilor şi prelucrarea corectă a acestora” Ce părere aveţi despre acest proiect si activităţile sale? „Este binevenit, o acţiune frumoasă extraşcolară, care participă la educarea tinerilor în scopul opririi încălzirii globale” Credeţi în reuşita echipei? „Da, cred.E o echipă cu iniţiativă, cu idei trăznite, entuziastă, asa cum ar trebui să fie la această vârstă.” O incurajare pentru ei „Să continuaţi lupta, să fiţi hotărâţi şi să credeţi în ceea ce faceţi”

 17. Echipa Green Power a vrut să-și răsplătească colegii prin organizarea unei tombole

 18. Ne-am dorit să terminăm în forță

 19. Domnul Director adjunct Marinescu Stelian Iubește natura și promite să susțină în continuare activitățile echipei

 20. Ce ştiţi despre încălzirea globală? „Datorită poluării excesive generata de industrializarea fortaţă au început să apară “petele de ozon” ceea ce duce la intensificarea radiaţiilor solare, ducând la încalzirea globala.Efectele negative sunt topirea calotei glaciare, zone întinse de deşert, mai multe furtuni, tornade, zăpezi,in unele zone, în timp ce în alte zone seceta lasă oamenii fără mâncare.Acestea sunt doar puţine efecte, restul le vedem cu toţi în viaţa de zi cu zi. Toate aceste modificări au dus şi la dispariţia celor două anotimpuri:primavara şi toamna.” Ce faceti pentru a impiedica poluarea naturii? „Mă comport ca un om ce iubeşte natura.Nu arunc peturile pe jos, le pliez şi le dau spre reciclare.Încerc să sortez gunoiul, şi să strâng maculatura.” Ce părere aveţi despre activitatea” Anotimpurile”? „Este o idee foarte bună, pusă în aplicare într-un mod interesant, care atrage atenţia şi te pune pe gânduri.” Aveţi încredere în echipa liceului? „Bineinţeles! Aveţi şanse mari de reuşită din moment ce vă implicaţi şi deşi sunteţi o echipă eterogenă, prin faptul ca aveti membri din clase diferite,sunteti o echipă omogenă şi energică:D” Cum le sugeraţi să işi promoveze campania în continuare? „Putem să facem un seminar cu elevii din liceu interesaţi de această temă, şi să îi învaţaţi şi pe ei ce aţi învaţat voi.” Echipa Green Power vă mulţumeşte pentru timpul acordat! „Cu plăcere.Aveţi sprijinul meu în continuare!”