Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Slope-Intercept BINGO PowerPoint Presentation
Download Presentation
Slope-Intercept BINGO

Slope-Intercept BINGO

115 Views Download Presentation
Download Presentation

Slope-Intercept BINGO

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Slope-Intercept BINGO

  2. Write in slope-intercept form: m = 3; b = 2 Answer:y = 3x + 2

  3. Write in slope-intercept form: m = 1; b = -1 Answer:y = x - 1

  4. Write in slope-intercept form: m = 0; b = 6 Answer:y = 6

  5. Write in slope-intercept form: m = 10; b = 0 Answer:y = 10x

  6. Write in slope-intercept form: m = (2/5); b = 7 Answer:y = (2/5)x + 7

  7. Write in slope-intercept form: m = -4; b = (-3/7) Answer:y = -4x - (3/7) or y = -4x + (-3/7)

  8. Write in slope-intercept form: m = -1; b = (-2/5) Answer:y = -1x - (2/5) or y = -1x + (-2/5)

  9. Identify the slope and y-intercept: m = 0; b = 0 Answer:y = 0x + 0 or y = 0

  10. Write in slope-intercept form: m = (-1/5); b = (2/3) Answer:y = (-1/5)x + (2/3)

  11. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:m = 3 b = -2

  12. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:m = (-1/2) b = 1

  13. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:m = (-4/3) b = -1

  14. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:m = (3/2) b = 2

  15. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:m = (5/2) b = -2

  16. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:m = (-2/3) b = -1

  17. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = x + 1

  18. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = -3x - 1

  19. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = (5/2)x - 1

  20. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = -1x + 1 or y = -x + 1

  21. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = (-3/2)x + 4

  22. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = 2x - 1

  23. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = -x + 2

  24. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:x - 2

  25. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = x + 2

  26. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = 0x + 0 or y = x

  27. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer: y = 1

  28. Write in slope-intercept form: Pull Pull Answer:y = x + 1

  29. Find the slope and y-interecept: y = 2x + 5 Answer:m = 2 ; y = 5

  30. Find the slope and y-interecept: y = -4x + 1 Answer:m = -4 ; y = 1

  31. Find the slope and y-interecept: y = x - 5 Answer:m = 1 ; y = -5

  32. Find the slope and y-interecept: y = (1/2)x Answer:m = (1/2) ; y = 0

  33. Find the slope and y-interecept: y = 3 + 2x Answer:m = 2 ; y = 3

  34. Find the slope and y-interecept: 2y = 4x - 3 Answer:m = 2 ; y = (-3/2)

  35. Write in slope-intercept form: The slope is 1; the y-intercept is 0 Answer:y = 1x + 0 or y = x

  36. Write in slope-intercept form: The slope is -2; the y-intercept is 4 Answer:y = -2x + 4

  37. Write in slope-intercept form: The slope is -3; the y-intercept is -5 Answer:y = -3x - 5

  38. Write in slope-intercept form: The slope is 6; the y-intercept is -1 Answer:y = 6x - 1

  39. Write in slope-intercept form: The slope is 0; the y-intercept is 9 Answer:y = 9 or y = 0x + 9

  40. Write in slope-intercept form: The slope is -6; the y-intercept is -2 Answer:y = -6x - 2

  41. Write in slope-intercept form: The slope is 2; the y-intercept is -8 Answer:y = 2x - 8

  42. Write in slope-intercept form: The slope is -4; the y-intercept is 11 Answer:y = -4x + 11

  43. Write in slope-intercept form: The slope is 5; the y-intercept is 5 Answer:y = 5x + 5

  44. Write in slope-intercept form: The slope is -5; the y-intercept is -4 Answer:y = -5x - 4

  45. Write in slope-intercept form: The slope is (-3/5); the y-intercept is 3 Answer:y = (-3/5) + 3

  46. Write in slope-intercept form: The slope is (8/9); the y-intercept is (-1/2) Answer:y = (8/9)x - (1/2)

  47. Write in slope-intercept form: The slope is 2; the y-intercept is 3 Answer:y = 2x + 3

  48. Write in slope-intercept form: The slope is 5; the y-intercept is 0 Answer:y = 5x + 0 or y = 5x

  49. Write in slope-intercept form: The slope is 4; the y-intercept is -3 Answer:y = 4x - 3

  50. Write in slope-intercept form: The slope is -5; the y-intercept is 1 Answer:y = -5x + 1