slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
KRIJIMI I TABELAVE PowerPoint Presentation
Download Presentation
KRIJIMI I TABELAVE

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 42

KRIJIMI I TABELAVE - PowerPoint PPT Presentation


  • 225 Views
  • Uploaded on

KRIJIMI I TABELAVE. Shtypet kjo ikonë dhe hapet tabela me fusha të zbrazëta të cilat plotësohen me ngjyrë të kaltër me zvarritje të miut. Tabela e insertuar. KRIJIMI I TABELAVE-nga menyja TABLE. Tabela e insertuar, e njejtë me atë paraprake. VENDOSJA E TEKSTIT N Ë CELULA.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'KRIJIMI I TABELAVE' - raya-anderson


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

KRIJIMI I TABELAVE

Shtypet kjo ikonë dhe hapet tabela me fusha të zbrazëta të cilat plotësohen me ngjyrë të kaltër me zvarritje të miut.

slide5

VENDOSJA E TEKSTIT NË CELULA

Shtypet me miun në celulën në të cilën duam të vendosim tekstin dhe pastaj mund të shkruajmë atë .

slide8

NDRYSHIMI I GJERËSISË SË RRESHTAVE

Treguesi i miut vendoset në pozitën e linjës së rreshtit, me ç`rast e ndryshon formën. Shtypet tasti i majtë dhe miu tërhiqet poshtë(vetëm në print layout).

slide9

NDRYSHIMI I GJERESISE SE KOLONAVE

Veglat me ndihmën e të cilave ndryshohet gjerësia e kolonave.

slide11

ZHVENDOSJA E TABELËS

Me ndihmën e miut kapet ky simbol dhe tërhiqet zvarrë në drejtim përkatës, bashke me të do te levizë edhe tabela.

slide13

NDRYSHIMI I GJERËSISË SË TABELËS

Me anë të miut kapet katrori i vogël dhe tërhiqet zvarrë, me ç`rast do të shihet ndryshimi i dimensioneve të tabelës.

slide23

Shtypet kjo ikonë dhe miu e merr formën e lapsit me të cilën vizatohen vijat e tabelës si në ekran.

slide24

Shtypet kjo ikonë dhe miu e merr formën e gomës me të cilën fshihen vijat e tabelës si në ekran. Me vijë të trashë mbulohet vija e cila aktualisht është zgjedhur për fshirje.

slide35

DISA FIGURA ELEMENTARE

Veglat për vizatimin e figurave që shihen në ekran.