sammen om oppdraget
Download
Skip this Video
Download Presentation
SAMMEN OM OPPDRAGET

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

SAMMEN OM OPPDRAGET - PowerPoint PPT Presentation


  • 114 Views
  • Uploaded on

SAMMEN OM OPPDRAGET. Frikirkens misjonsarbeid i 2012. T-rkia er nært og unådd for evangeliet. Bare cirka fire tusen av 74 millioner innbyggere er evangeliske kristne. 99\% er muslimer, i hvert fall i navnet. Våre første utsendinger er på plass fra september 2012. SAMMEN OM OPPDRAGET.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'SAMMEN OM OPPDRAGET' - radwan


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
sammen om oppdraget

SAMMEN OM OPPDRAGET

Frikirkens misjonsarbeid

i 2012

sammen om oppdraget1
T-rkia er nært og unådd for evangeliet. Bare cirka fire tusen av 74 millioner innbyggere er evangeliske kristne. 99% er muslimer, i hvert fall i navnet. Våre første utsendinger er på plass fra september 2012.

SAMMEN OMOPPDRAGET

T-rkia - nært og unådd

Frikirkens utsendinger

sammen om oppdraget2
Frikirkens kall er å fremme Guds rike i Israel og blant folkeslagene. I Israel samarbeider vi med Det Israelske bibelselskapet, Beit Eliahu-kirken i Haifa og ungdomsorganisasjonen Netivah.

Tor Arne Grimstad er Frikirkens utsending fra september 2012.

SAMMEN OM OPPDRAGET

Israel –

til Jesus kommer igjen

Tor Arne

sammen om oppdraget3
Frikirken samarbeider nært med Det palestinske bibelselskapet (PBS). Fra 2003 har hatt vi utsendinger i Jerusalem. Ingjerd Grimstad Bandak er vår stedlige representant.

SAMMEN OM OPPDRAGET

De palestinske områdene

Ingjerd

sammen om oppdraget4
Frikirken har en særlig kontakt med kirken i Ankang. Nora M.Gimse og Johan T.Johansen reiser to ganger årlig til Kina. De besøker også seminarer og bibelskoler og holder kontakt med ledere i både den offisielle og den uoffisielle kirken.

SAMMEN OM OPPDRAGET

Kina - der det startet

Fra 1918 til 1949 hadde Frikirken utsendinger i Ankang. I 1949 forlot de flere små menigheter. I dag er disse en del av en kirke som teller over hundre millioner medlemmer.

sammen om oppdraget5
I Kawage arbeider Ingrid Aske og Ruth Kari og Knut Ola Topland med menighetsutvikling. I Takarazuka arbeider Ingebjørg og Nathan Mikaelsen som pastorpar.

SAMMEN OM OPPDRAGET

Japan - med forventning om vekkelse

Ingrid, Nathan, Ingebjørg, Knut Ola og Ruth Kari

sammen om oppdraget6
Frikirken har kontakt med Taiwan Ev.Luth.Frikirke og følger spesielt menigheten i Dongshi, midt på øya. Der er et blomstrende diakonalt arbeid en viktig del av kirkens utadrettede arbeid blant hakkafolket.

SAMMEN OM OPPDRAGET

Taiwan - blant unådde

Frikirken hadde utsendinger på Taiwan i cirka 50 år, fra 1953 til 2002. Kirken ble dannet i 1967, og har i dag seks aktive forsamlinger.

sammen om oppdraget7
Frikirkens arbeid i Mali er blant fulaniene, et halvnomadisk folk, som er unådd for evangeliet. Utsendinger i Bamako er Anne Lise og Torstein Baltzersen. Helene og Erling Aasen reiser etter planen til Mali i januar 2013.

SAMMEN OM OPPDRAGET

Mali - blant fattige nomader

Helene og Erling, Torstein og Anne Lise

sammen om oppdraget8
Kirken i Etiopia har hatt stor vekst. Frikirken har trappet ned engasje-mentet, men holder god kontakt. Vi støtter evangelisering og menig-hetsplanting i Didessadalen og utdanning av prester og andre arbeidere i kirken.

SAMMEN OM OPPDRAGET

Etiopia - i en megakirke

En væpnet konflikt i 2008, har skapt store vanskeligheter i Didessadalen. Et freds- og forsoningsprosjekt er igang med støtte fra Frikirken. Dette arbeidet har allerede gitt gode resultater.

ad