who wants to be a millionaire n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Who Wants to be a Millionaire?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 28

Who Wants to be a Millionaire? - PowerPoint PPT Presentation


  • 102 Views
  • Uploaded on

Who Wants to be a Millionaire?. Rule #1. Each contestant will be given four multiple-choice C-IV Questions. The contestant will be eliminated after the first incorrect answer. . Q4. Q3. Q2. Q1. Rule #2. Each contestant will have three lifelines. These lifelines may only be used once. .

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Who Wants to be a Millionaire?' - quinto


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
rule 1
Rule #1

Each contestant will be given four multiple-choice C-IV Questions. The contestant will be eliminated after the first incorrect answer.

Q4

Q3

Q2

Q1

rule 2
Rule #2

Each contestant will have three lifelines. These lifelines may only be used once.

Ask the Audience

Call a Friend

50/50

q 1 which system will not be replaced by c iv
A. GEARS

B. ACAP

C. GEMS

D. MEDS

Q#1 - Which system will not be replaced by C-IV?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

50/50

q 1 which system will not be replaced by c iv1
A. GEARS

B. *******

C. ********

D. MEDS

Q#1 - Which system will not be replaced by C-IV?

The Answer:

q 2 a user may a journal entry
A. Delete

B. Edit

C. Append

Q#2 - A user may _____ a Journal Entry.

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

50/50

q 3 can two different workers access the same case at the same time
A. Yes

B. No

Q#3 - Can two different workers access the same case at the same time?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

q 4 when will c iv be fully implemented in riverside
A. July 2006

B. July 2003

July 2004

July 2040

Q#4 – When will C-IV be fully implemented in Riverside?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

50/50

q 4 when will c iv be fully implemented in riverside1
A. *********

B. July 2003

C. July 2004

D. **********

Q#4 – When will C-IV be fully implemented in Riverside?

The Answer:

q 1 what does edbc stand for
A. Eligibility Determination/ Benefit Calculation

B. Eligibility Database/Benefit Case

C. Eligibility Determination/ Benefit Case

D. Eligibility Database/Benefit Calculation

Q#1 - What does EDBC stand for?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

50/50

q 1 what does edbc stand for1
A. Eligibility Determination/Benefit Calculation

B. *************

C. *********

D. Eligibility Database/Benefit Calculation

Q#1 - What does EDBC stand for?

The Answer:

q 2 can some parts of c iv be accessed via the internet
A. Yes

B. No

Q#2 - Can some parts of C-IV be accessed via the Internet?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

q 3 what kind of search capability does c iv have
A. Fluffy

B. Flowery

C. Fuzzy

D. Funky

Q#3 - What kind of search capability does C-IV have?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

50/50

q 4 when c iv automatically assigns a case it will consider all of the following except what
A. Maximum case loads

B. Language

C. The Programs a worker is able to take

D. Weighing across programs

Q#4 – When C-IV automatically assigns a case, it will consider all of the following except what?

Lifelines:

The Answer:

Call a Friend

Ask the Audience

50/50

q 4 when c iv automatically assigns a case it will consider all of the following except what1
A. Maximum case loads

B. *********

C. *********

D. Weighing across programs

Q#4 – When C-IV automatically assigns a case, it will consider all of the following except what?

The Answer:

q 4 when c iv automatically assigns a case it will consider all of the following except what2
Q#4 – When C-IV automatically assigns a case, it will consider all of the following except what?

Correct Answer……….

D. Weighing across programs