Dr . Rose Magánklinika - PowerPoint PPT Presentation

paul2
dr rose mag nklinika l.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Dr . Rose Magánklinika PowerPoint Presentation
Download Presentation
Dr . Rose Magánklinika

play fullscreen
1 / 18
Download Presentation
Dr . Rose Magánklinika
361 Views
Download Presentation

Dr . Rose Magánklinika

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Dr. RoseMagánklinika 2010Július23.

 2. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés 590 ezerbe, egy mandula eltávolítása 480 ezerbe kerül. A főváros szívében, egy V. kerületi irodaház tetején nyílt meg Budapest első exluzív magánkórháza.

 3. A Dr. Roose Magánkórház 600 millió forintos beruházással épült fel, tulajdonosa két magánszemély. A befektetők 10-15 éven belüli megtérülést várnak. És 2010 végére - az előző évihez képest – 30 százalékos árbevétel növekedéssel számolnak.

 4. A kórházrecepciójacsinoslányokkal.

 5. A kórház belsőépítészetileg is az ötcsillagos koncepciót követi . Ennek megtervezéséhez egy neves belsőépítészt kértek fel. Az enteriőr sokkal inkább az elegáns hotelek atmoszféráját idézi, semmint a szokásos rendelőintézeti, illetve kórházi környezetet. Minden szobához kényelmes fürdőszoba tartozik, továbbá alapfelszereltség a légkondicionálás, az LCD TV, a mini-bár, a széf, a WIFI.

 6. A kórházvárója

 7. Azintézmény2000négyzetméteren, 50alkalmazottalvárjaa klienseket. A kórháznaknincsállandóorvosgárdája, szerződésesmunkavállalókkalfogdolgozni. Azorvosokazadottterületlegkiválóbbszakembereibőlkerülnekki.

 8. Ilyen egy kórházi szoba a magánkórházban.

 9. A Roosevelt téri létesítmény a szülészeten kívül hat rendelővel, egy-egy röntgen, ultrahang és mammográfia szobával, 15 férőhellyel és három professzionálisan felszerelt műtővel működik. Járó-beteg ellátást összesen 28, a teljes gyógyászati palettát lefedő szakterületen végeznek, amelyek közül is nagy hangsúlyt fektetnek a különböző szűrővizsgálatokra, életmód programokra és a gyermekgyógyászati szakágakra.

 10. Kismamaágya szülészeten.

 11. A kórházban jelentős szerepet kap a MamaRose fantázianévre keresztelt szülészet, amely a családtervezéstől, a szülésen át, a gyermekgondozásig teljes körű szolgáltatást nyújt. Ez a részleg egy hagyományos és egy alternatív szülészeti szobából, továbbá egy különleges felszereltséggel rendelkező exluzív szülészeti apartmanból áll. A kórházban két betegre jut egy nővér.

 12. Egykórházifürdőszoba.

 13. A kórházi részleg a következő műtéti szakterületeket fedi le: érsebészet, sebészet, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, ortopédia, plasztikai sebészet, urológia. Kiemelt területként kezelik a nőgyógyászatot, az ortopédiát és a sebészetet, ahol a különböző műtéteket olyan hazai szakspecialisták végzik, akik az adott műtétfajtában a legkiemeltebbek.

 14. Kórházi folyosó.

 15. A kórház ellátásait várhatóan elsősorban a fővárosban és környékén élő közép és felsővezetők, valamint családtagjaik veszik majd igénybe. A tulajdonosok nyilván számítanak a külföldi kliensekre is, hiszen a magánkórház díjai a nyugat-európai árszínvonal alatt mozognak. Egy londoni magánklinikán 6 ezer fontot, azaz több mint 2 millió forintot kérnek egy szülésért.

 16. A császármetszés ára Angliában 8 ezer font, azaz körülbelül 2 millió 700 ezer forint, a budapesti magánkórházban pedig 880 ezer forintot kell fizetni. A Telki magánkórházban ennél olcsóbban, 490 ezerért lehet szülni. A Róbert Károly Magánklinikán pedig 250 ezer forintot kérnek egy szülésért, ám ebben nincs benne a hotelszolgáltatás.

 17. Ilyen egy műtő a Dr. Rose-nál

 18. Nemsemmi…..!!!!!! Készítette: SuzyAuriga