70-417 Study Material - PowerPoint PPT Presentation

olivia_43
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
70-417 Study Material PowerPoint Presentation
Download Presentation
70-417 Study Material

play fullscreen
1 / 20
Download Presentation
70-417 Study Material
193 Views
Download Presentation

70-417 Study Material

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. 70-417 MCSA Windows Server 2012 Pass Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-417-practice-exam-dumps.html

  2. Microsoft Corporation is an American multinational corporation headquartered in Redmond, Washington, that develops, manufactures, licenses, and supports and sells computer software, electronics and consumer computers and personal services.Its best known products are the Microsoft Windows line of operating systems, Microsoft Office and Internet Explorer Web browser.Its flagship products are hardware consoles Xbox games and range of tablets Microsoft Surface.It is the software company in the world measured by revenues larger.It is also one of the most valuable companies in the world

  3. Skills measured This exam measures your ability to accomplish the technical tasks listed below. The percentages indicate the relative weight of each of the main issues under discussion. The higher the percentage, the more questions you are likely to see on that content area on the exam.

  4. 70-417 Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 70-417 - Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 Probing the test is not easy to pass. Before trying to take the exam, you must have a complete knowledge of this. For certification 70-417 - Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 then you can get help from Exams4sure actual exam material for 70-417 - Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 examination. Here are the latest questions and answers 70-417 - Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 Pass Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-417-practice-exam-dumps.html

  5. 70-417 Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 • You can going to get same questions in your Configuring Advanced Windows Server 2012 R2 Services • exam. By The Help of.

  6. Question No 1: You have 30 servers that run Windows Server 2012 R2. All of the servers are backed up daily by using Windows Azure Backup. You need to perform an immediate backup of all the servers to Windows Azure Backup. Which Windows PowerShell cmdlets should you run on each server? A. Get-OBPolicy | Start-OBBackup B. Get-WBPolicy | Start-WBBackup C. Start-OBRegistration | Start-OBBackup D. Get-WBBackupTarget | Start-WBBackup Answer: A

  7. Question No 2: You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. You install the File and Storage Services server role on Server1. From Windows Explorer, you view the properties of a folder named Folder1 and you discover that the Classification tab is missing. You need to ensure that you can assign classifications to Folder1 from Windows Explorer manually. What should you do? A. Install the File Server Resource Manager role service. B. From Folder Options, clear Hide protected operating system files (Recommended). C. Install the Share and Storage Management Tools. D. From Folder Options, select the Always show menus. Answer: A

  8. Question No 3: Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a file server named Server1 and a domain controller named DC1. All servers run Windows Server 2012 R2. A Group Policy object (GPO) named GPO1 is linked to the domain. Server1 contains a folder named Folder1. Folder1 is shared as Share1. You need to ensure that authenticated users can request assistance when they are denied access to the resources on Server1. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Enable the Enable access-denied assistance on client for all file types policy setting for GPO1. B. Configure the Customize message for Access Denied errors policy setting of GPO1. C. Install the File Server Resource Manager role service on DC1. D. Install the File Server Resource Manager role service on Server1. E. Assign the Read Attributes NTFS permission on Folder1 to the Authenticated Users group. Answer: A, D

  9. Question No 4: Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All servers run Windows Server 2012 R2. You are creating a central access rule named Test Finance that will be used to audit members of the Authenticated users group for access failure to shared folders in the finance department. You need to ensure that access requests are unaffected when the rule is published. What should you do?\ A. Set the Permissions to Use the following permissions as proposed permissions. B. Add a Resource condition to the current permissions entry for the Authenticated Users principal. C. Set the Permissions to Use following permissions as current permissions. D. Add a User condition to the current permissions entry for the Authenticated Users principal. Answer: A

  10. Question No 5: You deploy an Active Directory Federation Services (AD FS) 2.1 infrastructure. The infrastructure uses Active Directory as the attribute store. Some users report that they fail to authenticate to the AD FS infrastructure. You discover that only users who run third-party web browsers experience issues. You need to ensure that all of the users can authenticate to the AD FS infrastructure successfully. Which Windows PowerShell command should you run? A. Set-ADFSProperties -SSOLifetime 1:00:00 B. Set-ADFSProperties -AddProxyAuthenticationRules None C. Set-ADFSProperties -ExtendedProtectionTokenCheck None D. Set-ADFSProperties -ProxyTrustTokenLifetime 1:00:00 Answer: C

  11. Question No 6: Your network contains a perimeter network and an internal network. The internal network contains an Active Directory Federation Services (AD FS) 2.1 infrastructure. The infrastructure uses Active Directory as the attribute store. You plan to deploy a federation server proxy to a server named Server2 in the perimeter network. You need to identify which value must be included in the certificate that is deployed to Server2. What should you identify? A. The name of the Federation Service B. The name of the Active Directory domain C. The FQDN of the AD FS server D. The public IP address of Server2 Answer: C

  12. Question No 7: Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012 R2. Server1 has the Active Directory Federation Services server role installed.Server2 is a file server. Your company introduces a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You need to ensure that users can use a personal device to access domain resources by using Single Sign-On (SSO) while they are connected to the internal network. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Enable the Device Registration Service in Active Directory. B. Publish the Device Registration Service by using a Web Application Proxy. C. Configure Active Directory Federation Services (AD FS) for the Device Registration Service. D. Install the Work Folders role service on Server2. E. Create and configure a sync share on Server2. Answer: A. C

  13. Question No 8: Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008 R2. Server1 and Server2 are nodes in a failover cluster named Cluster1. The network contains two servers named Server3 and Server4 that run Windows Server 2012 R2. Server3 and Server4 are nodes in a failover cluster named Cluster2. You need to move all of the applications and the services from Cluster1 to Cluster2. What should you do first from Failover Cluster Manager? A. On a server in Cluster2, click Migrate Roles. B. On a server in Cluster2, click Move Core Cluster Resources, and then click Select Node... C. On a server in Cluster1, configure Cluster-Aware Updating. D. On a server in Cluster2, click Move Core Cluster Resources, and then click Best Possible Node. Answer: A

  14. Question No 9: Your network contains a Hyper-V host named Hyperv1. Hyperv1 runs Windows Server 2012 R2. Hyperv1 hosts four virtual machines named VM1, VM2, VM3, and VM4. All of the virtual machines run Windows Server 2008 R2. You need to view the amount of memory resources and processor resources that VM4 currently uses. Which tool should you use on Hyperv1? A. Task Manager B. Windows System Resource Manager (WSRM) C. Hyper-V Manager D. Resource Monitor Answer: C

  15. Question No 10: You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. You create a custom Data Collector Set (DCS) named DCS1. You need to configure Server1 to start DCS1 automatically when the network usage exceeds 70 percent. Which type of data collector should you create? A. A performance counter alert B. A performance counter data collector C. An event trace data collector D. A configuration data collector Answer: A

  16. Pass Any Exam in Just 24 Hours By

  17. Why Chose Us ------------------------------------------------------------------------------------------------------

  18. Prepare for Your Exam By The Help Of The Sign Of Success

  19. 70-417 MCSA Windows Server 2012 Pass Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-417-practice-exam-dumps.html