Download
developing microsoft sharepoint server 2013 core solutions n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Microsoft 70-488 Certification Exam Study Material PowerPoint Presentation
Download Presentation
Microsoft 70-488 Certification Exam Study Material

Microsoft 70-488 Certification Exam Study Material

231 Views Download Presentation
Download Presentation

Microsoft 70-488 Certification Exam Study Material

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Microsoft 70-488 Exam Study Material Sponsored By: www.passin1day.com

  2. Here is Our Success Circle The Quality, Validity, Excellence, Accuracy and Quality of Our Study Material Ensure Your Success. SUCCESS www.passin1day.com

  3. Skills measured This Exam Measures Your Ability to Accomplish the Technical Tasks Listed below. The Percentages indicate the relative weight of each major topic Area on the Exam. The Higher the Percentage, the more Questions you are likely to see on that content Area on the Exam. View Video Tutorials About the Variety of Question Types on Microsoft Exams. www.passin1day.com

  4. Relative Weight of Each Major Topic • Plan and Design SharePoint Sites (10‒15%) • Implement Authorization and Authentication (10‒15%) • Access and Manage Data (10‒15%) • Implement SharePoint Solutions (15‒20%) • Implement the User Experience and Information Architecture (10‒15%) • Create Business Processes (10‒15%) • Create Office Apps (10‒15%) www.passin1day.com

  5. Who should Take This Exam? Candidates for this Exam are Responsible for Designing Custom Code for Projects that are Deployed to or Interact with SharePoint Environments. The Typical Candidate Usually also has Familiarity with SharePoint Capabilities and with Online Services, such as Azure and SharePoint Online, and with Developing Office Client Apps. www.passin1day.com

  6. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 1: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.You are creating a new SharePoint-hosted app for ABC.com. The app will allow ABC.com’s internal users the ability to read and write information.You have been instructed to make sure that the app can locate and present the most frequently procured client items. The app should have the ability to make use of an external list to read item data from a custom SQL Server database, and also read form and write to the user profile.Furthermore, the app should make use of the least permissions required to modify lists and also have the ability to read enterprise keywords.Which of the following is the scope, assigned with the Read permission, you should configure for the app? A. The BCS scope. B. The Tenant scope. C. The Workflow scope. D. The Site Collection scope. Answer: A Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  7. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 2: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.You have been informed that an app event receiver alongside a remote event receiver in ABC.com’s SharePoint solution. You are currently in the process of employing Visual Studio 2012 to generate the remote event receiver.You have added an item based on the Remote Event Receiver template, and accessed the SharePoint Customization wizard to choose the event type.You now need to execute a specific method.Which of the following is the method that should be executed? A. The BeginOpenmethod. B. The BeginClose method. C. The ProcessEvent method. D. The ProcessOneWayEvent method. Answer: C Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  8. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 3: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.You are creating a new SharePoint-hosted app for ABC.com. The app will allow ABC.com’s internal users the ability to read and write information.You have been instructed to make sure that the app can locate and present the most frequently procured client items. The app should have the ability to make use of an external list to read item data from a custom SQL Server database, and also read form and write to the user profile.Furthermore, the app should make use of the least permissions required to modify lists and also have the ability to read enterprise keywords.Which of the following is the scope, assigned with the Query As UserIgnoreAppPrincipal permission, you should configure for the app? A. The Search scope. B. The Reporting scope. C. The Enterprise Search scope. D. The Enterprise Resources scope. Answer: A Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  9. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 4: You have been tasked with making sure that the task deploys without errors. You have created adeploymentpackage.Which of the following actions should you take NEXT? A. You should consider uploading the app to the app catalog in SharePoint. B. You should consider configuring the side-loading of apps.. C. You should consider uploading the app to the Microsoft apps licensing service. D. You should consider uploading it to the Microsoft Cloud Service. Answer: A Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  10. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 5: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.You are in the process of running a training exercise. You are discussing a class of the Microsoft.SharePoint namespace that identifies a single role definition, incorporating a name, description,management properties, and a set of rights.Which two of the following is the class being discussed? A. The SPFieldTypeDefinitionCollection class. B. The SPRoleDefinitionBindingCollection class. C. The SPFieldTypeDefinitionCollection class. D. The SPRoleDefinition class. Answer: D Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  11. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 6: You are preparing to make sure that the error that occurs when deploying the app does not occur.Which of the following actions should you take? A. You should consider deploying the app to Wayland Industries’ Public-facing site. B. You should consider deploying the app to Wayland Industries’ Development site for tasks app. C. You should consider deploying the app to Wayland Industries’ Search site. D. You should consider deploying the app to Wayland Industries’ Personal My Site. Answer: A Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  12. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 7: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.You have been tasked with generating workflows to correspond with ABC.com’s business procedures. You have also been informed that your solution should require as little development time as possible.Which of the following actions should you take FIRST? A. You should consider verifying and making use of SharePoint Designer workflows and also generating custom activities in Visual Studio. B. You should consider verifying and making use of SharePoint Designer workflows, while not generating any custom activities in Visual Studio. C. You should consider importing Activity Designer from the Windows Azure websites. D. You should consider exporting Activity Designer to the Windows Azure websites. Answer: B Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  13. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 8: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.You are in the process of running a training exercise. You are discussing theGetFieldByInternalNamemethod of the SPFieldCollectionclass.Which of the following is purpose of this method? A. To return the field with the specified internal, display, or static name from the collection. B. To return the field with the specified internal name from the collection. C. To return the field with the specified static name from the collection. D. To add a field to the collection based on the specified field. Answer: B Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  14. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 9: You are employed as a developer at ABC.com. ABC.com has a single Active Directory domain,namedABC.com.ABC.com’s public-facing website is hosted on a SharePoint publishing site. This website is configured to allow clients to purchase items form ABC.com by registering and logging in to ABC.com’swebsite.You have been instructed to make sure that the SharePoint ribbon cannot be viewed by users who are not administrators or content authors.To achieve this, you need to access the current site master via SharePoint Designer to place a control around the div tag with the s4-ribbonrow ID.Which of the following is the control you should use? A. The TemplateBasedControl control. B. The SPSecurityTrimmedControl control. C. The DelegateControl control. D. The AuthenticatedUser control. Answer: B Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  15. Microsoft 70-488 Exam Questions & Answers QUESTION 10: You are preparing to make sure that e-mail notifications are sent to clients as soon as Payment Verification documents are created.Which of the following actions should you take? A. You should consider making sure that a workflow is connected to the document. B. You should consider making sure that users are assigned to the Bulk custom role. C. You should consider making sure that users are assigned to the Global Catalog role. D. You should consider making sure that a workflow is connected to the document content type. Answer:D Get Complete Q&A Pack Here: http://www.passin1day.com/70-488-dumps.html

  16. Why Choose Passin1day www.passin1day.com

  17. What Our Clients SayHaving thousands of customers with 99.2% passing rate, passin1day has a big success story. Check what our customers say about us. www.passin1day.com