Eli kuinka vietellä nainen viereen yöksi
Download
1 / 10

Kaato-opas: Alkeet - PowerPoint PPT Presentation


  • 182 Views
  • Uploaded on

Eli kuinka vietellä nainen viereen yöksi Koonnut: taranta Konsultaatio: Pave28 & Jupelius, galli sekä venaticorum. Kaato-opas: Alkeet.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Kaato-opas: Alkeet' - nassor


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Kaato opas alkeet

Eli kuinka vietellä nainen viereen yöksi

Koonnut: taranta

Konsultaatio: Pave28 & Jupelius, galli sekä venaticorum

Kaato-opas: Alkeet


Habitaatti

Paritteluhaluiset sukukypsät naaraat majailevat usein erilaisissa juottoloissa. Baarit, yökerhot ja diskot tarjoavatkin oivan tilaisuuden vietellä hieman taikajuomaa nauttineita naikkosia. Pikku humala antaa charmantille poikamiehelle lisää itseluottamusta ja toisaalta saa hänet myös näyttämään entistä puoleensavetävämmälle naissukupuolen silmissä.

Mikäli et välitä notkua kuppiloissa, voit toki kokeilla onneasi jossakin muussa mestassa. Eniten paritteluvalmiita naaraita tapaa juottoliden lisäksi kotibileissä, kahviloissa, kirjastoissa, pyykkituvissa, koirapuistoissa...

Habitaatti


Taktiikka

Naisen voi iskeä monilla erilaisilla tavoilla erilaisissa juottoloissa.. Se onnistuu käyttämällä valmiiksi hiottua metsästystaktiikkaa, virittämällä ansan tai saalista väijymällä ja itse iskun täysin improvisoiden.

Väijytystaktiikka on kuitenkin kaikkein riskialttein ja sen käyttäminen vaatii kokemusta ja vahvaa itseluottamusta. Saalis saattaa hämätä metsästäjää esimerkiksi räpäyttämällä silmiään (kuten perhoset) tai päästämällä suustaan uhkailuäänen, milloin tämä hetkellisesti häkeltyy ja saalis livahtaa karkuun. Siksi aloittelijoille onkin suositeltavaa käyttää joko valmista pelitaktiikkaa tai houkutella naaras luokseen metsästysvälinettä käyttäen.

Taktiikka


Kaato opas alkeet

Naiset ovat lähes poikkeuksetta kiinnostuneita saman tyyppisistä asioista. Suurin osa pitää eläimistä. Valitettavasti juottoloihin karvapalloja ei saa viedä, joten esimerkiksi koiraa apuna käytettäessä kannattaa sen sijaan mennä esimerkiksi koirapuistoon.

Apuvälinettä käyttäessään voi valita joko passiivisen tai aktiivisen taktiikan. Ansan virittämisen jälkeen voi jäädä rauhassa odottamaan saaliin ilmaantumista tai vaihtoehtoisesti olla aktiivinen ja mennä itse ihastelemaan toisen koiraa tai esitellä omaansa. Jos heität Pupen luun neitokaisen jalkoihin, Puppe menee varmasti noutamaan sen. Näin tehdessään kannattaa kuitenkin käyttää sylikoiran kokoista Puppea, sillä kultainennoutaja kaataa leikiten hennon naaraan.

Ansa


Lainit eli iskurepliikit

On olemassa lukematon määrä valmiita, hyväksi havaittuja ja tarkkaan hiottuja laineja. Jotkin lainit vaativat erityiseen ryhmään kuuluvan kohteen tai metsästäjältä joitakin erityispiirteitä. Iskurepliikin sopivuus onkin syytä tarkastaa ennen laukomista ja kohde valita erityisen tarkoin.

Aina saaliskontaktissa on tärkeintä itseluottamus. Sen ei kuitenkaan saa antaa näkyä aina liikaa ulospäin, mutta ihan nyhveröllekään ei kuitenkaan kannata vaikuttaa. Katsekontaktiin ja äänenvoimakkuuteen kannattaa kiinniittää erityistä huomiota, jotta sanoma menee kerralla perille. Toistaminen vie koko hommasta idean. Seuraavaksi esittelen muutaman taktiikan, joilla naisen kaatoa voi yrittää ja joskus jopa onnistuakin siinä.

Lainit eli iskurepliikit


Lainit eli iskurepliikit1

Naama-kortti ja tarkkaan hiottuja laineja.

Naama-kortti vaati toimiakseen tukevan humalatilan, joka on lähimpänä sammumista. Sen verran kuitenkin kannattaa pitää järkeä touhussa, että onnistuu nauttimaan saaliistaan, jos onni onkin myötäinen. Lisäksi tuopin pohjalle pitää malttaa säästää tilkkanen.

Naama-kortin käyttäjä lähestyy kohdetta itsevarmasti, luo tiukan katsekontaktin ja antaa sanojen valua ulos avonaisesta suustaan: ”Sulla on hieno naama.” Tämän jälkeen hän juo tuoppinsa loppuun.

Lainit eli iskurepliikit


Lainit eli iskurepliikit2

Sukkahousu-kortti ja tarkkaan hiottuja laineja.

Sukkahousu-kortin käyttämiseksi kannattaa valita kohteeksi vähitään kahden naisen ryhmittymä, mieluiten kolmen. Isossa tyttöjengissä, et välttämättä onnistu kerralla herättämään kaikkien huomiota, jolloin laini ei ole kyllin tehokas.

Tämän lainin voi käyttää esimerkiksi sinun pöytääsi änkeävälle tyttötriolle, jolloin repliikki voisi kuulua kutakuinkin näin: ”Juu, istukaa vaan. Oisko tytöillä muuten sukkahousuja mukana? Oltais huomenna menossa pankkiin...”

Aina lainia käyttäessään kannattaa myös ennakoida mahdollinen vastaus, ettei hämäänny ja saalis karkaa. Tähän lainiin napakka vastaus voisi olla esimekiksi: ”Ei ole edes pikkuhousuja.”

Lainit eli iskurepliikit


Lainit eli iskurepliikit3

Harrastus-kortti ja tarkkaan hiottuja laineja.

Aina kannattaa etsiä yhteisiä mielenkiinnonkohteita. Ei kuitenkaan kannata kysyä liian itsestään selviä kysymyksiä, kuten ”Katoks sä Salkkareita?”, jollei niihin aio liittää jotakin yksityiskohtaisempaa kysymystä, kuten ”Onko sun mielestä oikein, että Paula petti Lassea?”.

Tällaisissa arkipäiväisissä kysymyksissä kannattaa kuitekin kehitellä kehyskertomus, kuten ”Hei, anteeksi. Katsotko Salattuja Elämiä? No hyvä. Kuule, me tossa poikien kanssa puhuttiin siitä, että jos mies on ihan täysi sika ja hakkaa vaimoaan, niin onko sillon tuomittavaa, jos nainen pettää? Niin kun nyt Paula petti Lassea.”

Lainit eli iskurepliikit


Lainit eli iskurepliikit4

Mikäli haluaa olla hauska tai saada yllätysedun, kannattaa tiedustella jotakin epätavallisempaa, kuten ”Pelaaks sä rugbyä?” tai ”Miten sun Travian-tili voi?”. Kohde kannattaa kuitenkin valita tällöin huolella: hieman pyöreämi lyyli saattaisi ottaa rugby-kyselyn loukkauksena.

Huono huumorintajusi ei myöskään pure kaikkiin naisiin ja siksi tällaisia läppiä kannattaakin kokeilla ryhmille. Yleensä joukosta seuloutuu ainakin yksi, joka nauraa tapaukselle: joko sinulle tai vitsillesi, mutta väliäkö tuolla, jos sillä pääsee luontevasti juttusille.

Lainit eli iskurepliikit


Vaihtoehtoiset menetelm t

Mikäli naisen kaataminen ei onnistu tiedustella jotakin epätavallisempaa, kuten ”Pelaaks sä rugbyä?” tai ”Miten sun Travian-tili voi?”. Kohde kannattaa kuitenkin valita tällöin huolella: hieman pyöreämi lyyli saattaisi ottaa rugby-kyselyn loukkauksena. erilaisia houkuttumia käyttäen tai iskurepliikkeihin turvautuen, on olemassa enemmän ja vähemmän laillisia sekä myös moraalisesti hieman epäilyttäviä keinoja saada nainen mukaansa.

Vaihtoehtoisina menetelminä voi käyttää perinteisiä tyrmäystippoja tai kloroformia. Jos ei luota kemiaan, voi turvautua myös mekaaniiseen menetelmään, jolla ennen kuljetettiin sikoja: säkkiin.

En kuitenkaan suosittele tai yllytä ketään käyttämään näitä menetelmiä. Ne on tässä mainittu vain mainitsemisen vuoksi. Se joka ei naista onnistu kaatamaan rehellisin keinoin, tyytyköön laajakaistaan ja oikeaan käteensä!

Vaihtoehtoiset menetelmät