Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
benetromero@gmail PowerPoint Presentation
Download Presentation
benetromero@gmail

benetromero@gmail

114 Views Download Presentation
Download Presentation

benetromero@gmail

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Monestir budista del Garraf Música: Vals de l'Emperador benetromero@gmail.com

  2. El monestir budista que visitem avui pertany a l'escola Sakia. La tradició Sakya de budisme sorgeix a partir del segle XI al Tibet, com a producte de la tranmisión del llinatge tàntric del mahasiddha (gran adepte) Virupa. El traductor Drogmi, en estudiar a la famosa universitat tàntrica de Vikramasila rebre les transmissions de diverses deïtats, juntament amb la joia dels ensenyaments budistes: Aquests són quatre dels Budes més importants de l’escola Sakia. Chenrezig Sakyamuni Maitreya Tara

  3. En arribar, ens obsequien amb una tassa de te amb llet i canyella. Fem el viatge en autocars petits. L'accés al Monestir és una crretera amb tancades corbes i algun tram que només hi cap un vehicle.

  4. Estupa. (en sànscrit: स्तूप, és un tipus d'arquitectura budista feta per contenir relíquies, que deriva probablement dels antics túmuls funeraris.

  5. Mala. Rosari de meditació El rosari de meditació es pren amb la mà dreta i es posa sobre el genoll dret (encara que sigui esquerrà). La mà esquerra es recolza relaxada o amb un mudra sobre el genoll dret. Els ulls tancats. Cadascuna de les 108 comptes del collaret es van passant cap endavant amb els dits: polze, mig i anular de la mà dreta. Mai s'han de fer servir els dits índex ni petit ja que aquests estan connectats amb les energies de l'ego i la inèrcia. El collaret de 108 comptes té un "Plomall" que representa "el cap", per tant, en arribar amb els dits a aquest punt, no s'ha de travessar ni passar per sobre, sinó que, cal tornar enrere, al cas que es vulgui, donar més d'una volta.

  6. Hem visitat el llac del monestir

  7. No hi ha fotos de l'interior del Monestir perquè no estava permès fer-les.