slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
benetromero@gmail

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 23

benetromero@gmail - PowerPoint PPT Presentation


  • 105 Views
  • Uploaded on

Monestir budista del Garraf. Música: Vals de l'Emperador. benetromero@gmail.com. El monestir budista que visitem avui pertany a l'escola Sakia.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'benetromero@gmail' - naomi


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Monestir budista

del Garraf

Música: Vals de l'Emperador

benetromero@gmail.com

slide3

El monestir budista que visitem avui pertany a l'escola Sakia.

La tradició Sakya de budisme sorgeix a partir del segle XI al Tibet, com a producte de la tranmisión del llinatge tàntric del mahasiddha (gran adepte) Virupa. El traductor Drogmi, en estudiar a la famosa universitat tàntrica de Vikramasila rebre les transmissions de diverses deïtats, juntament amb la joia dels ensenyaments budistes:

Aquests són quatre dels Budes més importants de l’escola Sakia.

Chenrezig

Sakyamuni

Maitreya

Tara

slide4

En arribar, ens obsequien amb una tassa de te amb llet i canyella.

Fem el viatge en autocars petits. L'accés al Monestir és una crretera amb tancades corbes i algun tram que només hi cap un vehicle.

slide13

Estupa. (en sànscrit: स्तूप, és un tipus d'arquitectura budista feta per contenir relíquies, que deriva probablement dels antics túmuls funeraris.

slide18

Mala. Rosari de meditació

El rosari de meditació es pren amb la mà dreta i es posa sobre el genoll dret (encara que sigui esquerrà). La mà esquerra es recolza relaxada o amb un mudra sobre el genoll dret. Els ulls tancats. Cadascuna de les 108 comptes del collaret es van passant cap endavant amb els dits: polze, mig i anular de la mà dreta. Mai s'han de fer servir els dits índex ni petit ja que aquests estan connectats amb les energies de l'ego i la inèrcia. El collaret de 108 comptes té un "Plomall" que representa "el cap", per tant, en arribar amb els dits a aquest punt, no s'ha de travessar ni passar per sobre, sinó que, cal tornar enrere, al cas que es vulgui, donar més d'una volta.