slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tabulex SFO PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tabulex SFO

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 22

Tabulex SFO - PowerPoint PPT Presentation


  • 328 Views
  • Uploaded on

Tabulex SFO. Velkommen til forældre på Tabulex SFO. Log ind Log ind i ForældreIntra Det er også muligt at logge ind med Digital Signatur, hvis der ikke benyttes ForældreIntra. Gå ind på [sfonavn].sfoweb.dk.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Tabulex SFO


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Tabulex SFO

Velkommen til forældre på Tabulex SFO

slide2

Log indLog ind i ForældreIntraDet er også muligt at logge ind med Digital Signatur, hvis der ikke benyttes ForældreIntra. Gå ind på [sfonavn].sfoweb.dk

slide3

Åbn Tabulex SFOKlik på ”Dialog” i menuen til venstre og vælg ”SFO”.Klik på den gule knap ”Åbn Tabulex SFO” (dette kræver ikke yderligere log ind).Denne side indeholder også de seneste nyheder om Tabulex SFO.

slide4

Layout1: SFO’ens navn, dit navn og Log ud-knap2: Faneblade for hvert af dine børn på SFO’en3: Menu4: Indholdet fra det valgte menupunkt (på det valgte barn)

slide6

StamkortOpdater dit barns og dine egne telefon-numre og e-mail.Skriv evt. en særlig bemærkning om barnet til personalet.Husk at klikke ”Gem stamkort” efter ændringer.

slide7

AftalerOpret aftaler om hvornår dit barn skal gå hjem eller bliver hentet.Her kan også laves aftaler om sport/fritid, medicin og andre aftaler.Nogle aftale-typer åbner for specielle oplysninger som: Hentes af, Kommer tilbage kl. osv.

slide8

Opret aftaleEn aftale kan gælde for en enkelt dag eller oprettes som en gentagende aftale. Eks.1: Barnet bliver af mormor i dag kl. 15:00. Eks.2: Barnet skal til sport/fritid hver anden onsdag kl. 14:00 og kommer igen kl. 15:30.Eks.3: Barnet må gå hjem fra kl. 13:00 hver mandag, tirsdag og torsdag.

slide9
BeskederSe om den besked du sendte om formiddagen, er blevet læst af personalet.Oversigt over gamle beskeder.
slide10

Opret beskedSkriv en besked til personalet.Disse beskeder bør ikke være om Gå hjem-tider, Sygdom eller Ferie/fri-dage.Registrer sådanne oplysninger under menupunkterne Aftaler og Ferie/fri.På den måde kan personalet se oplysningerne de rigtige steder i systemet.

slide11

Ferie / FriFeriepasning giver dig mulighed for at afkrydse, hvilke dage dit barn kommer på SFO’en i en ferieperiode. Husk at klikke ”Gem feriepasning” efter ændringer.

slide12

Opret fridagFridage skal oprettes, hvis dit barn er fraværende i en eller flere dage uden for de normale ferieperioder.Opret fridagen med en start og slut-dato samt en beskrivelse.

slide13

TilladelserHer kan du give tilladelse til emner, som er vigtige for SFO’en at vide.Du kan for hvert emne uddybe eller lave undtagelser ved at klikke på ”Tilføj kommentar”.Husk at klikke ”Gem tilladelser” efter ændringer.

slide14

KontakterOversigt over de kontaktpersoner skolen har registreret på det enkelte barn.Hvis en forældre ikke har samme folkeregisteradresse som barnet, kan den samboende forældre ikke se adresse og telefonnumre på denne.Den samboende forældre kan bestemme, hvilke kontaktpersoner der må hente barnet på SFO’en.

slide15

Opret kontaktDe forældre, der har samme folkeregisteradresse som barnet, kan oprette nye kontaktpersoner.Ud over navn, adresse og telefonnummer skal man oplyse, hvilken relation personen har til barnet (bedsteforældre, nabo osv). Der registreres, om kontaktpersonerne må hente barnet på SFO’en.

slide16

InformationOversigt over personalet og evt. telefonnumre til SFO’en og afdelingerne.Det bliver muligt at udskrive lege-lister med adresser og telefonnumre på børnene.Der skal være givet tilladelse under menupunktet ”Tilladelser”, før dit barn kommer med på disse lister.

slide17

Tabulex SFO

Info-Tavlen

slide18

Vælg klasseKlik på den klasse dit barn går i for at finde dit barn.Info-Tavlen er berørings-skærme, der er sat op til betjening af børn og forældre.

slide19

Vælg barnKlik på dit barn for at registrere Kommet eller Gå hjem. Man kan se, hvor børnene er, deres næste aftale og evt. hvem de bliver hentet af.

slide20

Vælg handlingKlik på den røde ”Hjem” når du henter dit barn.Klik på den grønne med afdelingens navn, når du afleverer dit barn.Børnene kan i løbet af dagen vise, hvor de er ved at klikke på de gule steder.

slide21

skift afdelingGår dit barn ikke på den afdeling, der bliver vist på Info-Tavlen?Klik på afdelings-navnet øverst til venstre og skift derefter til dit barns afdeling.