Download
mannen dit is de truc n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mannen, dit is de truc ! PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mannen, dit is de truc !

Mannen, dit is de truc !

102 Views Download Presentation
Download Presentation

Mannen, dit is de truc !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas met water naast zijn bed en enkele aspirientjes.

  2. Hij slikt die in, en ziet dan al  zijn kleren propertjes gewassen, gestreken en opgehangen zijn, De rest  van de kamer is ook heel netjes. Hij gaat naar beneden, waar een briefje ligt Schatje, het ontbijt van zijn vrouw: staat klaar  in de keuken.

  3. Ik ben boodschappen aan het doen, ik hou van je.! Jan gaat naar de keuken en vindt  er zijn zoon aan de ontbijttafel. En ja hoor: er staat een uitgebreid  ontbijt klaar voor Jan, met de krant erbij.

  4. Jan vraagt aan zijn zoon: Wat is er gisteren eigenlijk  gebeurd?? ? Wel, pa, is het antwoord, jij kwam om 3 uur vannacht thuis, stomdronken, brak een vaas en hebt overgegeven in de hal

  5. Je hebt jezelf een blauw oog bezorgd toen je tegen de deur liep. Oei?, denkt Jan. Maar waarom is alles dan zo netjes, en waarom heeft je moeder mijn ontbijt klaar gemaakt was ze dan niet boos???

  6. Ach, mama heeft je naar de slaapkamer gesleept en ze wou je uitkleden maar toen ze aan je broek stond te sjorren om die uit te trekken brabbelde je iets van "laat me met rust, ik ben getrouwd".. Ook dit is er wéér een van Power Po(i)ntje