p rparsit dhe mang sit e transportit
Download
Skip this Video
Download Presentation
Përparsitë dhe mangësitë e transportit

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 8

Përparsitë dhe mangësitë e transportit - PowerPoint PPT Presentation


 • 167 Views
 • Uploaded on

Përparsitë dhe mangësitë e transportit. Lënda e teknologjisë Arsimtar Muhamer Ujkani Punoi Rona Preteni. Përparësitë dhe mangësitë e transportit tokësor Përparësitë dhe mangësitë e transportit ujor Përparësitë dhe mangësitë e transportit ajror. Transporti tokësor. Përparsitë:

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Përparsitë dhe mangësitë e transportit' - meris


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
p rparsit dhe mang sit e transportit

Përparsitë dhe mangësitë e transportit

Lënda e teknologjisë

Arsimtar Muhamer Ujkani

Punoi Rona Preteni

slide2
Përparësitë dhe mangësitë e transportit tokësor
 • Përparësitë dhe mangësitë e transportit ujor
 • Përparësitë dhe mangësitë e transportit ajror
slide4
Përparsitë:
 • Ky transport është mjaft i shpejt
 • Ky transport nuk është shum i kushtueshëm
 • Mangësitë
 • Numri i madh i aksidenteve
 • Kohët e fundit i ka humbur rëndësia transportit hekurudhor
slide6
Përparësitë:
 • Nuk kushton shum
 • Shërben edhe për transport të mallrave
 • Mangësitë:
 • Është mjaft i ngadalshëm
 • Mund të zhvillohet vetëm në vende detare ose me liqene të mëdha
slide8
Përparsitë:
 • Është mjaft i shpejtë
 • Është i sigurtë
 • Mundëson edhe transport mallrash
 • Mangësitë:
 • Është transporti më i kushtueshëm
ad