Download
justin bieber n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
JUSTIN BIEBER PowerPoint Presentation
Download Presentation
JUSTIN BIEBER

JUSTIN BIEBER

322 Views Download Presentation
Download Presentation

JUSTIN BIEBER

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. JUSTIN BIEBER

  2. Wie, wat, waar? Believe tour van Justin Bieber 13 April 2013 Gelredome, Arnhem

  3. Verwachtingen vooraf Ik ben nooit echt een super grote fan geweest van Justin Bieber, maar wilde graag al een keer naar een van zijn concerten. Toen hij in Nederland kwam leek mij dit de perfecte gelegenheid. Mijn verwachtingen vooraf waren groot aangezien hij nog al een goede reputatie heeft wat betreft zijn performance. Wat het publiek betreft had ik me al voorbereid op heel veel geschreeuw, gekrijs en gejank van heel veel jonge meisjes.

  4. Het concert Eenmaal aangekomen in het Gelredome was het wachten geblazen. We moesten zo lang wachten op Justin dat ik mijn geduld verloor en geen zin meer had. Toen hij uiteindelijk opkwam en begon met zingen en dansen was dit gelijk verdwenen en was ik gelijk vergeten dat ik zo lang had moeten wachten. De gillende meisjes hadden mijn verwachtingen overtroffen en Justin zelf ook.

  5. Verwachting + ervaring = ? Het concert stak boven al mijn verwachtingen uit. Omdat ik me nooit echt verdiept had in Justin Bieber en zijn muziek niet vaak luisterde was ik erg aangenaam verrast. Ik was verbaasd over zijn kunsten en vond het erg leuk om zijn concert bij te wonen.