emirates stadium n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Emirates stadium PowerPoint Presentation
Download Presentation
Emirates stadium

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Emirates stadium - PowerPoint PPT Presentation


  • 166 Views
  • Uploaded on

Emirates stadium. Gemaakt door Mike van Doorn. Beschrijving van het gebouw. Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en heeft verschillende kleuren. Er staan op het stadion oud spelers van Arsenal die de club heel groot hebben gemaakt. locatie.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Emirates stadium' - magnar


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
emirates stadium

Emirates stadium

Gemaakt door Mike van Doorn

beschrijving van het gebouw
Beschrijving van het gebouw
  • Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en heeft verschillende kleuren. Er staan op het stadion oud spelers van Arsenal die de club heel groot hebben gemaakt.
locatie
locatie
  • Het gebouw is in Londen en dat is heel logisch want Arsenal is een Londense voetbalclub. Het gebouw staat in een woonwijk zoals dat van PSV. Het is goed bereikbaar met de metro en dus goed bereikbaar voor de doelgroep. Er was eerst de omgeving en later het stadion.
functie doel
Functie/doel
  • De functie is heel duidelijk. Het is het voetbalstadion van Arsenal dus er in gevoetbald. Het word nog steeds gebruikt voor dit doel. Het bied plaats aan 60000 supporters. Aan mijn eisen is voldaan want ik vind het een heel mooi stadion zowel van binnen als van buiten.
de schoonheid
De schoonheid

Ik vind het een mooi gebouw en zeker een meerwaarde voor de omgeving. Het is een mooi groot stadion en mede daarom vind in het al een meerwaarde voor de Londense voetbalclubs. Het kleurgebruik past ook bij Arsenal want die clubkleuren zijn rood.