m diaaj nlat n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Médiaajánlat PowerPoint Presentation
Download Presentation
Médiaajánlat

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Médiaajánlat - PowerPoint PPT Presentation


  • 134 Views
  • Uploaded on

Médiaajánlat. Célzott partnergyűjtés (lead generation). Új, hatékony hirdetési forma. IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft. 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. Tel: (1) 577-4300. Új, hatékony hirdetési forma az IDG online oldalain. Költséghatékony megoldás. ÉRDEKLŐDŐK.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Médiaajánlat


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
m diaaj nlat

Médiaajánlat

Célzott partnergyűjtés

(lead generation)

Új, hatékony hirdetési forma

IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

Tel: (1) 577-4300

k lts ghat kony megold s

Új, hatékony hirdetési forma az IDG online oldalain

Költséghatékony megoldás

ÉRDEKLŐDŐK

A célzott partnergyűjtés során a médiumokat nem arra használjuk, hogy nagy meddőszórással „szétkürtöljük” az üzenetet, hanem arra, hogy név, cím és egyéb céges információk szerint közvetlenül megtudjuk, kik azok, akiket az üzenet érdekel. Ráadásul az, aki konkrétan kifejezi az érdeklődését, valószínűleg konkrét vásárlásra is nagyobb eséllyel lesz hajlandó.

A célzott partnergyűjtés alkalmazásával a partnereink sok időt és forrást spórolhatnak meg, amit a potenciális vásárlók felkutatására fordítottak volna. Más megoldásokkal szemben a célzott partnergyűjtés egyértelmű előnyökkel rendelkezik: 

A célzott partnergyűjtés, mint marketing eszköz már az 1950-es években is létezett, telemarketing területen alkalmazták. A 2000-es évektől kezdődően pedig mint online marketing eszköz vált ismertté, napjainkban sokan az online marketing, online hirdetési piac leggyorsabban fejlődő szegmensének tartják.

A célzott partnergyűjtés sikerességében az is közrejátszott, hogy a gazdasági válság hatására erősen megcsappant marketing- és PR-büdzsék még inkább előtérbe helyezték a direkt üzletszerzésre alkalmas, fajlagosan olcsó hirdetési formákat. Ezek közül a célzott partnergyűjtés az egyik legjobb, világszerte már bevált online marketing megoldás, a szakmai hirdetések korszerű és nagyon hatékony eszköze.

VÁSÁRLÓK

A költségek közvetlenül és folyamatosa mérhetőek, mivel a megrendelő kontaktonként fizet.

Költséghatékonyság

Részletes kontakt információkkal szolgál (név, email, cím, telefonszám, céges információk).

Közvetlen mérhetőség

A megrendelő értékes és ellenőrzött kontakt információkat kap, így nagyobb eséllyel konvertálhatja vevővé a leadeket.

Teljes kontakt info

Célzott kampány

slide3

Hogyan működik?

A célzott partnergyűjtés szolgáltatásunk keretében célzott kampányt szervezünk és bonyolítunk, aminek eredménye a megrendelő kijelölt témája iránt érdeklődő, potenciális vásárlók listája, elérhetőségei. A kampány során a kijelölt oldalainkon elhelyezzük a szakmai anyagot (a hozzávezető linket, reklámbannert, spotot), és mindezt megfelelő promóciós eszközökkel is kiemeljük, erősítjük.

A kampányban a megrendelő egyetlen feladata, hogy szállítsa nekünk a megfelelő szakmai tartalmat, szakmai anyagot (és háttérinformációt). Ez a szakmai anyag lehet: szöveg (tanulmány, cikk, exkluzív tartalom), kép, videó, prezentáció. A kampány akkor sikeres, ha a szakmai tartalom érdekes, releváns, figyelemre méltó.

Amennyiben a megrendelő igényli, vállaljuk az anyagok elkészítésében való közreműködést vagy az anyag elkészítését is.

Adatvédelmi szempontból az adatok felhasználója a megrendelő lesz. Az IDG ezeket az adatokat semmilyen módon nem használja fel.

Közzétesszük a partneri tartalmat a Computerworld White paper oldalán

Célzott forgalmat generálunk, a csatornáinkon keresztül elérjük a partner számára értékes érdeklődőket

A látogató a partneri tartalom eléréséhez megadja az adatait, és hozzájárul ahhoz, hogy a nevesített partner megkeresse. Ezt követően megtekinti / letölti a partneri tartalmat.

Az ellenőrzött kontakt információkat továbbítjuk a partnernek, aki ezután felkeresheti a potenciális ügyfeleket.

A célzott partnergyűjtés önmagában nem ad garanciát arra, hogy minden partnerből konkrét vásárló lesz. A bevétel realizálása továbbra is a megrendelő kereskedelmi csapatának feladata.

Kapcsolat:

Tel: (1) 577-4316, Fax: (1) 266-4274

E-mail: keriroda@idg.hu