Obiect de activitate
Download
1 / 9

Obiect de activitate - PowerPoint PPT Presentation


 • 104 Views
 • Uploaded on

Obiect de activitate. SC GERMALEX SRL a fost înființată la începutul anului 2008, având ca obiect principal de activitate producerea de germeni proaspeți de: grâu, linte, lucerna, schinduf (fenugreek), năut, fasole, floarea soarelui, mazăre, soia verde și altele. Misiunea companiei.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Obiect de activitate' - love


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Obiect de activitate
Obiect de activitate

SC GERMALEX SRL

a fost înființată la începutul anului 2008, având ca obiect principal de activitate producerea de germeni proaspeți de: grâu, linte, lucerna, schinduf (fenugreek), năut, fasole, floarea soarelui, mazăre, soia verde și altele.


Misiunea companiei
Misiunea companiei

SC GERMALEX SRL

își propune să aducă pe mesele românilor produse sănătoase, ecologice și naturale. Germenii consumați proaspeți sunt fara îndoială alimentele cele mai vii dintre cele cunoscute, deoarece declansează procese foarte intense de dezintoxicare și reîntinerire. De la cazurile de îmbătrânire prematură, malnutriție, obezitate, carențe de vitamine și minerale până la bolile de inimă și chiar cancer, toate pot fi tratate prin introducerea în alimentație a germenilor proaspeți.


Evolutia companiei
Evolutia companiei

SC GERMALEX SRL

a început cu anul 2008 producerea și comercializarea germenilor și mugurilor de semințe devenind astfel primul dintre promotorii produselor “verzi” în România.


Despre produsele noastre
Despre Produsele noastre

 • Produsele noastre - germenii și lăstarii conțin vitamine, enzime, antioxidanți, proteine vegetale de înaltă calitate, fibre vegetale care ajută digestia, combat constipația, detoxifică organismul, întrețin un tonus general bun.

 • Recomandăm cu căldură și sinceritate produsele noastre pentru că sunt naturale - NU conțin nici un fel de conservanți, coloranți, aditivi, amelioratori.

 • Recomandăm germenii și lăstarii pentru că aduc acel aport de vitamine , enzime, antioxidanți de care organismul uman are nevoie și pe care nu le găsim în produsele procesate.


Produse
Produse

 • Germeni de linte:

  Germenii de linte au un conținut ridicat de vitamine C,A,B , proteine și fier, calciu, magneziu, zinc și sunt recomandați în atrofii musculare, astenii, avitaminoze și anemii. Ajută la propria lor digestie, dar ajută și organismul să digere și alte alimente (îmbunătățesc tranzitul intestinal) , deasemenea combat constipația. Pot fi consumați ca atare, în salate sau cu dresing cu ulei și oțet de mere.

 • Germeni de lucernă:

  Germenii de lucernă sunt o sursă importantă de proteine de înalta calitate, antioxidanți, Continuț ridicat de vitamine din grupul B, A, E, D, E, K, P în special vitamina C, acid folic,enzime, calciu, potasiu, magneziu, fosfor, magneziu și fier. Deasemenea sunt indicați în stări astenice, avitaminoze, îmbatrânire. Consumul lor are acțiune alcalinizantă, neutralizând aciditatea gastrică, asigură un somn odihnitor, și conform ultimelor studii este încetinitor în procesul de îmbătranire.


Produse1
Produse

 • Germeni de fasole:

  GERMENI DE FASOLE (Mung beans) sunt bogați în magneziu, calciu,potasiu, fier, zinc, sodiu, vitamine (A,B,C,E), fibre vegetale,izoflavon, hormoni vegetali, proteine, enzime. Sunt indicați în osteoporoza,scaderea colesterolului, anemii Utilizati cu succes în retete din bucataria asiatica.

 • Germeni de soia:

  Germenii de soia conțin proteine, lipide, fibre alimentare, fier, calciu, sodiu, potasiu, fosfor, magneziu, vitamina C și doar 49 de calorii la 100 de grame. Germenii de soia contin izoflavon, hormoni vegetali. Indicați în osteoporoză, scaderea colesterolului, anemii.

 • Germeni de schinduf

  Schinduful este un condiment foarte vechi, cu gust dulce amărui, foarte aromat. Germenii de schinduf sunt recomandați în anemie, astenie fizica si psihica, diabet zaharat, convalescenta, impotenta sexuala.Germenii de schinduf reglează metabolismul general ,nivelul colesterolului îmbunatatește circulația periferică, previne și controlează diabetul,stimulează activitatea pancreasului și a ficatului, stimulează apetitul, având un aport ridicat de vitamina PP,A,B,C, proteine, oligoelemente, deasemenea fiind un condiment în diferite salate sau putând fi consumați ca atare.


Produse2
Produse

 • Germeni de grâu

  Germenii de grâu conţin substanţele cele mai preţioase şi mai vitalizante: produşi fosfataţi uşor asimilabili, săruri minerale (de fier şi mai ales de magneziu - 40 mg la 100 g germeni), proteine complete, oligoelemente şi numeroase vitamine (A, B1, B2, C, E, PP).

 • Germeni de ridichi

  Contin vitaminele A, B, C, P, calciu, fier, iod, magneziu, potasiu, sulf și uleiuri volatile sulfurate. Această compoziție face ca germenii de ridichi să aibă proprietăți antirahitice, antialergice, depurative, antitusive, tonifică respirația și păstrează echilibrul hormonilor.

 • Germeni de năut

  Germenii de năut sunt bogați în calciu, potasiu, magneziu, vitamine, stimulează metabolismul și procesele de curătare și regenerare a organismului. Datorită cantității mari de proteine sunt foarte hrănitori, amplifică energia și vigoarea organismului. Sunt recomandați în terapia asteniei fizice și psihice și în convalescență.

 • Germeni de măzare

  Germenii de mazăre sunt o sursă importantă de energie și vigoare, cresc longevitatea și întretin sănătatea. Indicați în stări astenice, avitaminoze, anemii. Reprezintă o sursă bogată de calciu, potasiu, magneziu, seleniu, fosfor, zinc și fier precum și conținut ridicat de vitamine K,B,A, în special vitamina C, proteine.


Certific ri i atestate
CERTIFICĂRI ȘI ATESTATE

SC GERMALEX SRL

participă activ la workshopuri și târguri de specialitate, se află în proces de certificare BIO cu ECOINSPECT - http://www.ecoinspect.ro/


Date de contact
Date de contact

SC GERMALEX SRL

Adresă: STR. MOLIDULUI NR.11, Loc. Brașov

Jud. Brașov, CP 500288

Persoană de contact: Aurica Alexandru

Telefon: +4 0747 050 082

E-mail: [email protected]

Web: www.germalex-germeni.ro


ad