obiect de activitate n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Obiect de activitate PowerPoint Presentation
Download Presentation
Obiect de activitate

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 9
Download Presentation

Obiect de activitate - PowerPoint PPT Presentation

love
126 Views
Download Presentation

Obiect de activitate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Obiect de activitate SC GERMALEX SRL a fost înființată la începutul anului 2008, având ca obiect principal de activitate producerea de germeni proaspeți de: grâu, linte, lucerna, schinduf (fenugreek), năut, fasole, floarea soarelui, mazăre, soia verde și altele.

  2. Misiunea companiei SC GERMALEX SRL își propune să aducă pe mesele românilor produse sănătoase, ecologice și naturale. Germenii consumați proaspeți sunt fara îndoială alimentele cele mai vii dintre cele cunoscute, deoarece declansează procese foarte intense de dezintoxicare și reîntinerire. De la cazurile de îmbătrânire prematură, malnutriție, obezitate, carențe de vitamine și minerale până la bolile de inimă și chiar cancer, toate pot fi tratate prin introducerea în alimentație a germenilor proaspeți.

  3. Evolutia companiei SC GERMALEX SRL a început cu anul 2008 producerea și comercializarea germenilor și mugurilor de semințe devenind astfel primul dintre promotorii produselor “verzi” în România.

  4. Despre Produsele noastre • Produsele noastre - germenii și lăstarii conțin vitamine, enzime, antioxidanți, proteine vegetale de înaltă calitate, fibre vegetale care ajută digestia, combat constipația, detoxifică organismul, întrețin un tonus general bun. • Recomandăm cu căldură și sinceritate produsele noastre pentru că sunt naturale - NU conțin nici un fel de conservanți, coloranți, aditivi, amelioratori. • Recomandăm germenii și lăstarii pentru că aduc acel aport de vitamine , enzime, antioxidanți de care organismul uman are nevoie și pe care nu le găsim în produsele procesate.

  5. Produse • Germeni de linte: Germenii de linte au un conținut ridicat de vitamine C,A,B , proteine și fier, calciu, magneziu, zinc și sunt recomandați în atrofii musculare, astenii, avitaminoze și anemii. Ajută la propria lor digestie, dar ajută și organismul să digere și alte alimente (îmbunătățesc tranzitul intestinal) , deasemenea combat constipația. Pot fi consumați ca atare, în salate sau cu dresing cu ulei și oțet de mere. • Germeni de lucernă: Germenii de lucernă sunt o sursă importantă de proteine de înalta calitate, antioxidanți, Continuț ridicat de vitamine din grupul B, A, E, D, E, K, P în special vitamina C, acid folic,enzime, calciu, potasiu, magneziu, fosfor, magneziu și fier. Deasemenea sunt indicați în stări astenice, avitaminoze, îmbatrânire. Consumul lor are acțiune alcalinizantă, neutralizând aciditatea gastrică, asigură un somn odihnitor, și conform ultimelor studii este încetinitor în procesul de îmbătranire.

  6. Produse • Germeni de fasole: GERMENI DE FASOLE (Mung beans) sunt bogați în magneziu, calciu,potasiu, fier, zinc, sodiu, vitamine (A,B,C,E), fibre vegetale,izoflavon, hormoni vegetali, proteine, enzime. Sunt indicați în osteoporoza,scaderea colesterolului, anemii Utilizati cu succes în retete din bucataria asiatica. • Germeni de soia: Germenii de soia conțin proteine, lipide, fibre alimentare, fier, calciu, sodiu, potasiu, fosfor, magneziu, vitamina C și doar 49 de calorii la 100 de grame. Germenii de soia contin izoflavon, hormoni vegetali. Indicați în osteoporoză, scaderea colesterolului, anemii. • Germeni de schinduf Schinduful este un condiment foarte vechi, cu gust dulce amărui, foarte aromat. Germenii de schinduf sunt recomandați în anemie, astenie fizica si psihica, diabet zaharat, convalescenta, impotenta sexuala.Germenii de schinduf reglează metabolismul general ,nivelul colesterolului îmbunatatește circulația periferică, previne și controlează diabetul,stimulează activitatea pancreasului și a ficatului, stimulează apetitul, având un aport ridicat de vitamina PP,A,B,C, proteine, oligoelemente, deasemenea fiind un condiment în diferite salate sau putând fi consumați ca atare.

  7. Produse • Germeni de grâu Germenii de grâu conţin substanţele cele mai preţioase şi mai vitalizante: produşi fosfataţi uşor asimilabili, săruri minerale (de fier şi mai ales de magneziu - 40 mg la 100 g germeni), proteine complete, oligoelemente şi numeroase vitamine (A, B1, B2, C, E, PP). • Germeni de ridichi Contin vitaminele A, B, C, P, calciu, fier, iod, magneziu, potasiu, sulf și uleiuri volatile sulfurate. Această compoziție face ca germenii de ridichi să aibă proprietăți antirahitice, antialergice, depurative, antitusive, tonifică respirația și păstrează echilibrul hormonilor. • Germeni de năut Germenii de năut sunt bogați în calciu, potasiu, magneziu, vitamine, stimulează metabolismul și procesele de curătare și regenerare a organismului. Datorită cantității mari de proteine sunt foarte hrănitori, amplifică energia și vigoarea organismului. Sunt recomandați în terapia asteniei fizice și psihice și în convalescență. • Germeni de măzare Germenii de mazăre sunt o sursă importantă de energie și vigoare, cresc longevitatea și întretin sănătatea. Indicați în stări astenice, avitaminoze, anemii. Reprezintă o sursă bogată de calciu, potasiu, magneziu, seleniu, fosfor, zinc și fier precum și conținut ridicat de vitamine K,B,A, în special vitamina C, proteine.

  8. CERTIFICĂRI ȘI ATESTATE SC GERMALEX SRL participă activ la workshopuri și târguri de specialitate, se află în proces de certificare BIO cu ECOINSPECT - http://www.ecoinspect.ro/

  9. Date de contact SC GERMALEX SRL Adresă: STR. MOLIDULUI NR.11, Loc. Brașov Jud. Brașov, CP 500288 Persoană de contact: Aurica Alexandru Telefon: +4 0747 050 082 E-mail: germalex@yahoo.com Web: www.germalex-germeni.ro