hej p er alla n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Hej på er alla!

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Hej på er alla! - PowerPoint PPT Presentation


  • 56 Views
  • Uploaded on

Hej på er alla!. ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Hej på er alla!' - lester-hunt


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
hej p er alla
Hej på er alla!

ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.

slide2

Terminens sista veckor gick i ett rasande tempo. Alla kämpade tappert för att hinna med de sista målen för terminen. Trots allt arbete med att avsluta olika arbeten, hann vi med en rolig och mycket uppskattad resa till Varbergs fästning och Liseberg.Vi startade tidigt från skolan och vädret var väl inte det bästa när vi gav oss iväg. Ju längre upp i landet vi kom desto mörkare blev det. Lagom till att vi skulle stanna för att ta en fika blev det uppehåll och vi slapp äta våra matsäckar uppblötta av regn. När vi fortsatte vår färd kom regnet tillbaka men vi hade återigen tur. När vi kom fram till Varberg blev det uppehåll och vi slapp att bli blöta där också.

slide3

På fästningen gick vi runt och tittade på de olika föremålen. I en av salarna stod det en värdinna som berättade sägnen om Bockstensmannen. Barnen fick höra om hur man tror att han blev mördad men att man än idag inte är säker på hur det gick till. De kunde också titta på kläder och andra tillbehör som han hade haft med sig när han blev dödad. Alla var fascinerade av hur bra allt hade bevarats av mossen där manhittade honom.

slide4

På Liseberg hade de flesta valt att köpa ett åkband och jag kan garantera att de fick valuta för sina pengar. Det var en skara nöjda barn som tog plats i bussen för att åka hem igen. Och även om vi hade blivit förskonade från regn så var det många som hade blivit väldigt blöta när de hade åkt vissa attraktioner. Men jag tror inte att det bekymrade dem särskilt mycket.

slide5

Avslutningsdagen blev en tårfylld dag både inne och ute. Det var många barn som fällde en tår både för att de skulle lämna Krika Bygdeskola och för att det skulle dröja innan de såg sina kamrater igen. Men tiden går fort och snart är det augusti och de flesta träffas igen. Jag vill än en gång tacka för allt fint jag fick påavslutningsdagen .

slide6

Jag önskar er alla en riktigt härlig sommar med mycket sol och bad. Jag hoppas att ni får laddat batterierna så att ni är riktigt sugna på ett nytt läsår när ni kommer tillbaka den 16:e augusti. Ha det så bra! Hälsningar Ann