slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
REPUBLIKA E SHQIPERISE PowerPoint Presentation
Download Presentation
REPUBLIKA E SHQIPERISE

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 1

REPUBLIKA E SHQIPERISE - PowerPoint PPT Presentation


  • 272 Views
  • Uploaded on

REPUBLIKA E SHQIPËRISË KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE Adresa: Pallati i Kongreseve Tel./Fax.: +355 (4) 23 53 63 Website: www .cec.org.al E-mail: infosec@cec.org.al. Zgjedhjet per Organet e Qeverisjes Vendore Modeli i vulës Rezerve Konceptoi: Erida Dobrushi. REPUBLIKA E SHQIPERISE.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'REPUBLIKA E SHQIPERISE' - kyle-vazquez


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

Adresa: Pallati i KongreseveTel./Fax.: +355 (4) 23 53 63

Website: www.cec.org.al

E-mail: infosec@cec.org.al

Zgjedhjet per Organet e Qeverisjes Vendore

Modeli i vulës Rezerve

Konceptoi:

Erida Dobrushi

REPUBLIKA E SHQIPERISE

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

  • Legjenda:
  • Diametri = 38 mm¹
  • Stema e Republikes se Shqiperise
  • tekst: Republika e Shqiperise
  • tekst: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve
  • Kodi Identifikimi: R – xxxx
  • Data: 12.10.2003
  • tekst: Zgjedhjet per Organet e Qeverisjes Vendore 2003

Zgjedhjet per Organet e Qeverisjes Vendore 2003

R - xxxx

12.10.2003

¹Ne baze te Vendimit te Keshillit te Ministrave Nr. 164, date 18.03.1995, “Per disa ndryshime ne Vendimin e Keshilllit te Ministrave Nr. 390, date 06.08.1993 “Per rregullat e prodhimit, administrimit, kontrollit dhe ruajtjes se vulave zyrtare”, pika 2, “Vula zyrtare e personave juridike shteterore duhet te kete diametrin 38 mm. Ne qender vendoset stema dhe rreth saj shkruhen “Republika e Shqiperise dhe shenimet e nevojshme per identitetin e personit juridik”.