tomb raider anniversary
Download
Skip this Video
Download Presentation
Tomb Raider Anniversary

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Tomb Raider Anniversary - PowerPoint PPT Presentation


  • 85 Views
  • Uploaded on

Tomb Raider Anniversary. D R H F Lany. A játék.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Tomb Raider Anniversary' - keita


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
a j t k
A játék
  • A játékot én a Croft Manor(Croft birtok)-val kezdeném. A játékot háromszor vinném át, egyszer, hogy megismerjem a játék történetét, másodszor, hogy leleteket gyűjtsek, és a Croft Manorban kinyissam a zárt ajtókat, és plusz ,,csalásokért” Time Trialt. A Time Trialt akkor éred el, ha átvitted Perut, Görögországot, Egyiptomt, Elveszett szigetet, ezek közül bármelyiket, így újrajátszásnál a Time Trial nehézséget választva időre menni át a pályákon.
slide3
Peru
  • Lord Croft naplója elolvasása után, meg kell találnod Vilcambát, az elveszett várost. Az utasítások segítségével könnyedén megoldot a rejtélyeket. Kezdő játékosok gyakoroljanak sokáig, ha sikerül felugraniuk a peremre, profinak tekinthetik magukat.
fejl d s
Fejlődés
  • Vilcamba városában aztán van mit tanulni, hogy kell kapaszkodni, pörögni. Az elárulom, hogy a város fölött találsz egy ereklyét.
ad